- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Meiser
tag
Köszönöm mindkettőtöknek, ezek alapján megfontolom a dolgot.
-
Meiser
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Kaptam egy meglehetősen jó ajánlatot egy 5.0-ás hangfalszettre, ahol a front és a háttérsugárzók egyaránt álló kivitelűek.
A kérdésem az lenne, hogy az álló háttérsugárzók milyen esetben javasoltak, illetve nyújtanak-e minőségi többletet bármilyen téren a polcsugárzós kivitelűekkel szemben? Ezzel kapcsolatban kicsit tanácstalan vagyok, érdemes-e vagy sem.
A szoba mérete, ahova kerülnének 16-18nm, el is tudom őket helyezni, később pedig várhatóan nagyobb szobába költöznének.Előre is köszönöm!
-
Meiser
tag
Sziasztok!
Hozzáértők segítségét kérném. Adott egy számítógép hdmi-vel, digital audio out-al meg a 46G10-es plazmám és mondjuk vennék hozzájuk egy ilyen "egybe házimozi rendszert" (tudom nem ajánlott, de erre futja). Az lenne a kérdésem, megoldható-e az (külön házimozi erősítő nélkül), hogy ha számítógépről játszok le filmet összekötve a tv-vel (vagy a házimozival?), hogy a hangot ne a tv, hanem a házimozi hangfalai adják ki? Össze lehet ezeket kötni így vagy a hangfalakat csak akkor tudom használni ha a házimozi saját lejátszóját használom? Esetleg milyen csatlakozók kellenének ehhez a számítógépen vagy a házimozin?
Köszi!
-
Meiser
tag
Sziasztok!
Abszolút fogalmatlan vagyok a témához. Szerintetek ez a szett jó vétel? [link]
Előnyei, hiányosságai esetleg?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest