- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Meiser #46597 üzenetére
Nincs ellenjavallata az álló háttérsugárzónak, amenyiben el tudod helyezni és ki tudod emelni az 1 sz hsz.ban leirt hallgatási magasságra,és pontra.idézném: "A hangok lokalizálhatósága érdekében a surround hangsugárzók sugárzási tengelyének is a nézőre/hallgatóra kell irányulnia, nagyjából az ülő ember fülénél 60-90cm-rel magasabban kell elhelyezni azokat".De 16 nm.re kicsi lesz,főleg hogy a faltól kb 1 méterre kellene azokat elhelyezni, és ráadásul meg is kell emelned, így csak a leendő nagyobb szobában látom értelmét, tehát emelni kell majd: sztem meggondolandó vétel inkább.... De ha a megvételnél döntesz addig felváltva sztereóként funkcionálhatnak.
Erősítöben azokra is Large/nagy állást kell beállitani.
-
Gabor970
addikt
válasz
Meiser #11894 üzenetére
a szgépeken -legtöbbön- van spdif (digitális optikai) kimenet is, valamint szinte minden esetben van analog 5.1 hang kimenet is. Ezek valamelyikét kell a házimozi bemenetére kötnöd.
amúgy én is most keresgetek erősítőt, és láttam sok sok hirdetést, szerintem már 80e Ft környékén találhatsz erősítőt külön 5.0 hangfalakkal. Esetleg veszel erősítőt 30-40e környéke használtan, veszel egy pár álló hangfalat és egy subot. Majd később vehetsz hátsó sugárzókat, meg centert, ahogy a pénz engedi. Ezeket a műanyag öklömnyi dobozos vackokat felejtsd el, hulladél mind, nem való semmire. Azt hiszed, hogy van valamid, aztán rájössz, hogy nincs. Annál a sima 2.0 stereó is sokkal több egy 20e Ft-os erősítővel, meg 40-50e Ft os hangfalpárral. (használtra gondoltam itt is)
Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crypto Trade
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest