Keresés

Aktív témák

• adriankoooo

senior tag

15 négyzetméteres szobámba szeretnék egy egyszerű Jamo S426-ot egy Onkyo 508 mellé. Árban úgy jövök ki, mint ha Onkyo 5305-ös szettet vennék, csak itt jobb az erőlködő, meg szerintem ez a hangfalpáros jobban szól, mint az 5305-ös kis műanyag hangfalai. Csak filmeket, sorozatokat nézek, meg játszom.

Aztán ha előfordulna, hogy nagyobb helységbe kerülne a cucc vennék hozzá egy jobb KEF, POLK, Jamo felsőbb osztály hangfalakat. De ebbe a szobába, ahol az ágyam van, meg a TV, nem akarok 300-500Eurót beleölni a hangfalakba, meg úgy sem használnám ki. A 426-remélem tudja a gyári szettek minőségét legalább (Samsung házimozi stb.), az már nekem bőven elég lenne. Ja, és a HCS3-as szettet 45000Forintért venném, ezt is vegyük hozzá ár-érték arányban.

Nem láttátok valahol kiállítva a 426-os Jamo-t, ahol meg tudnám hallgatni?
    :R

• adriankoooo

senior tag

válasz Diplomata #7042 üzenetére

380W-ot talaltam, akkor az lehet a csucsteljeseitmeny. Engem pont az atlag teljesitmeny erdekel..ha van valakinek ilyen adatrol tudomasa!

• adriankoooo

senior tag

Sziasztok! Nezegetek a jovore valo tekintettel egy Onkyo SR 507 erositot. Foleg azert, mert ismer egy csomo uj hangformatumot (dts, dolby true hd a ket legfontosabbat hogy emlitsem a filmeknel -remelem tobb nem varhato egyenlore), ezert tetszik. De egy valamit nem tudok: mennyit fogyaszt egy ilyen erosito? 300-400 Wattot? Ha ez mellet megy a TV, szamitogep, esetleg egy konzol, akkor mar nyaldossa az 1000 wattot orankent a fogyasztas...ez azert eleg durva lenne :(( !

• adriankoooo

senior tag

válasz #40935168 #3417 üzenetére

Koszonom a valaszokat. Vegulis azt hiszem arra jutottam, hogy felesleges 120 ezret belekoltenem egy erositobe lenyegeben csupan a HDMI A miatt. De meg utannaolvasok ezeknek a DTS/DD/HD audio stb. elnevezeseknek, mert soteben tapogatozom veluk.

Van itt a PH-n kulon hangfalas topik - vagy itt is feltehetem a kovetkezo kerdest? Milyen elfogadhato aru 7.1-es hangfalakat ajanlotok egy ilyen kozepkategorias 50k koruli erositohoz? Nem akarok egetvero minoseget, nem vagyok egy nagy vajtfulu, de szeretem ha szepen szol a mozi, zene, neha a jatek.

• adriankoooo

senior tag

Tegnaptol jar az agyam, miota elolvastam az ATi Radeon HD 4870X2 mint hangkártya irast. Eloszor azt gondoltam, hogy nekem is feltetlenul egy olyan erosito kell, ami lekeveri a hangot es azt erositi fel. Az a helyzet, hogy egy HTPC-t fogok epiteni: valoszinuleg integralt HDMI-t akarok, ezen ha jonne is ki hang, gondolom nem eleg jo minosegu, tehat szeretnem egy jobbfajta PCIsre lecserelni. Igy vegulis csak a videot vinnem at az alaplapi HDMI-vel, a hang meg kulon menne RCA-n vagy spdifen. Ha vennek kesobb esetleg valamilyen lejatszot, vagy konzolt annal jonne ki esetleg a hdmi-audio-lekeveros erosito elonye az kevesebb csatlakozas miatt.

Erdemes varni amig lemennek ezek az erositok, vagy kb. egy szinten szoknak maradni (azert kerdezem mert nemolyan surgos az egesz) ?

Erdemes lenne -e egy olcsobbat vennem 50 ezres kategoriaban, aztan vegulis elfelejteni az egy HDMI kabelon-osszekotom a pl. konzolt az erositovel.

Nem vagyok jaratos a temaban ezert megkerdeznem meg, hogy melyiknek van jobb hangja: HDMI audio, RCA, vagy spdif?

Bocs a sok amator kerdesert :))

Aktív témák

Hirdetés