- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
Aktív témák
-
Mr-Pamacs
senior tag
Van olyan átalakítóm hogy Scart->2RCA hang, és 1 RCA videó+ 1 svideo. És ezen az átalakítón van Input/output kapcsoló gomb. Ha jól emlékszem egy régebbi TV-men ez működött is hogy a sima koax kábelen bejövő jelből az audiót kiküldte a scarton keresztül az RCA-ákra, de itt valamiért nem működik ennél a Tv-nél. Legalábbis összedugtam a hifinek az RCA bemenetével, átállítottam arra a bemenetre de süket volt.
Délután már elgondolkoztam én is azon h nézek egy ilyen hangfalrendszert ami tud optikait, de most nincs rá 20-30 papírom, meg h őszinte legyek, ezzel a rendszerrel is nagyon meg vagyok elégedve.Még az sem annyira zavarna ha visszaesne 4.0 vagy 2.0-ba, cska ne a tv hangszóróin kelljen mozizni.
Az is igaz ugyanakkor hogy sz.gépről ki tudom küldeni a videó jelet a tv-re a hangot meg a hangfalrendszerre, de ehhez fel kell állni, engedélyezni a tv-t mint másodlagos monitort, elindítani a filmet, stb,stb. A Tv meg tud LAN-on keresztül a gépről filmet olvasni, így egyszerűbb lenne, na meg könnyebben is meg tudom állítani a filmet a távirányítóval, mint h felkeljek és megállítsam.
Ezekért szeretném a TV-ből kicsalogatni a hangot a hangfalrendszerre. Már pedig nem hiszem el h nem lehet megoldani egy 230 ezres TV-nél.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Sziasztok
Van egy LG 47LD750-es TV-m és egy Genius HT 5.1 5000-es hangfalrendszerem.
Sajnos a hangfalrendszer nem tudja az optikai bemenetet fogadni így analóg módon kéne megoldani valahogy hang továbbítását.Van valami ötletetek hogy lehetne összekötni őket? Scarton esetleg, vagy csak a "fejhallgató" kimenetével lehet? Esetleg valamilyen audiokimenetet én nem vettem észre?
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest