Hirdetés

Aktív témák

  • Mr-Pamacs

    senior tag

    válasz BBéci #22174 üzenetére

    Van olyan átalakítóm hogy Scart->2RCA hang, és 1 RCA videó+ 1 svideo. És ezen az átalakítón van Input/output kapcsoló gomb. Ha jól emlékszem egy régebbi TV-men ez működött is hogy a sima koax kábelen bejövő jelből az audiót kiküldte a scarton keresztül az RCA-ákra, de itt valamiért nem működik ennél a Tv-nél. Legalábbis összedugtam a hifinek az RCA bemenetével, átállítottam arra a bemenetre de süket volt.

    Délután már elgondolkoztam én is azon h nézek egy ilyen hangfalrendszert ami tud optikait, de most nincs rá 20-30 papírom, meg h őszinte legyek, ezzel a rendszerrel is nagyon meg vagyok elégedve.Még az sem annyira zavarna ha visszaesne 4.0 vagy 2.0-ba, cska ne a tv hangszóróin kelljen mozizni.

    Az is igaz ugyanakkor hogy sz.gépről ki tudom küldeni a videó jelet a tv-re a hangot meg a hangfalrendszerre, de ehhez fel kell állni, engedélyezni a tv-t mint másodlagos monitort, elindítani a filmet, stb,stb. A Tv meg tud LAN-on keresztül a gépről filmet olvasni, így egyszerűbb lenne, na meg könnyebben is meg tudom állítani a filmet a távirányítóval, mint h felkeljek és megállítsam.

    Ezekért szeretném a TV-ből kicsalogatni a hangot a hangfalrendszerre. Már pedig nem hiszem el h nem lehet megoldani egy 230 ezres TV-nél.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák