- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
Mivel volt néhány privi ajánlatom így jelzem, hogy végül vettem egy Denon 1706-ot, előző tulajánál csak dísz volt, a belsejében még 1 porszemet se leltem
bélabá tudsz ajánlani valami régebbi (pl. AA-osztályú technics?) stereó erősítőt, amit kimondottan hálószobai zenehallgatásra érdemes megvenni és mostanság bagóért megy a piacon?
Esetleg hangfalpárból hasonló jellemzőkkel bírót?
[Szerkesztve] -
as_Rock
őstag
Nem akarom hangulatos csipkelődéseteket, emgzavarni, de
''azt akarod mondani, hogy mehet a picsába a kapacitás, a skin-hatás, a vezető anyga, szerkezete meg minden? Akkor még nem is beszéltünk a hosszról.''
Ezek mind benne vannak a karakterisztiká-ban, szvsz
''a rengeteg kábelgyártó meg megél a sok süket hifistából''
Két dolog van itt: egyrészt a lánc leggyengébb tagja határozza meg a lánc minőségét, tehát a többi elem szintjéhez kell nagyjából a kábel minőségét belőni szerintem, másrészt a minőség és az ár nem lineáris viszonyban állnakAzaz kétszer drágább kábel nem lesz kétszer jobb, talán 10-20%-al...szintén csak szerintem
-
as_Rock
őstag
Khm, a #343-ban leírtam, hogy használtat akarok abban az árban amit írtam, abban a kategóriában állítólag az onkyo és a denon pariban van, azért is azzal a 2 gyártóval szemzgettem
Stereó+szutyok házimozi biztos kijönne a rászánt pénzből, de egyrészt nincs annyi hely otthon, másrészt dupla kockázat a meghibásodásra, inkább olyat vennék ami zenére IS jó és házimozira IS elmegy -
as_Rock
őstag
Ez tényleg ennyire kihalt topic
-
as_Rock
őstag
Yamaha, Kenwood, JVC alapmodelljei jólgondolom, hogy csak házimozira valók, akusztikuszenéhez a korábban felsoroltak valamelyikénél maradjak? -
as_Rock
őstag
Szasztok!
Keresek 5.1-es DD/DTS-t tudó (prolópukk ilyen-olyan tudás nem érdekel, stereó jelből nem lehet nagy csodát kihozni) házimozi-erősítőt.
A lényeg, hogy stereóban zenehallgatásra minél jobb legyen és használtan 40-45k körüli max. árba beleférjen. Előny, ha tanítható a távirányítója és persze ha van rá valamennyi garancia
Ami szóbakerült eddig:
- Onkyo TX-DS 575
- Onkyo TX-DS 484
- Denon AVR-1304
- Denon AVR-1601
- Denon AVR-1604
Melyikről mik a tapasztalatotok pro és kontra?
Melyiket ajánlanátok,melyiket semmiképpen?
Esetleg a felsoroltakon kívül valami javaslat, akár konkrét hirdetéslink?
aproneten és hificity-n kívül hol érdemes még hirdetéseket böngészni?
Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest