- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
válasz
Vikthor #8553 üzenetére
Szia!
A zene kb. 10%... inkább filmek nézésére kell a házimozi egy kisméretű 15 - 18 m2 szobába... a régi jó volt, csak továbbadtam (nem tudott még jpg-t, divixet,) lejátszót már vettem, az erősítőn gondolkodom.
Volt az Onkyo -nak egy jó szettje (HT-S 5205) de már "kifutott" a neten még szerepel, de több helyen már nincs és nem is lesz telefont kaptam. Tudom, hogy vannak jó cuccok, de azokból csak a hangfal annyi, amennyit én az egészre kívánok szánni...szóval kb. 100....
-
kiskacz
senior tag
válasz
Vikthor #8547 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Mibe kerül kb. 2 db HDMI kábel? (Tudom, hogy a Google a barátom
) csak most cikázok jobbra - balra, és ide előbb bekukkantok...
Szóval akkor ez elég? Nem kell koax, meg stb? (Egy kb. 40 centis optikaim van, valamelyik video karihoz adták, de ) - inkább veszek egy koaxot, vagy 2 HDMI-t...
(A 2 hdm-in tuti az 5,1?)Köszi!
-
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Vásárlás előtti segítségre szorulok, némi kép és fogalomzavarral.
Szóval: Eddig olyan mindenazegyben' házmozi tulaj voltam, ami nagyon szépen szólt, tudta a dts-t, stb-t - szóval (nekem otthoni használatra) megfelelt. DVD - be, osztkész'.
Most jött el az idő, hogy vegyek egy különálló dvd lejátszót, és egy hozzá tartozó erősítőt.
Mindössze azt szeretném, hogy a DTS és egyéb hangzás ezen is - legalább olyan szépen - szóljon.És itt vagyok meglőve. Nézem én az erősítők hátulját - szépek...
, de okosabb nem lettem.
Ha a dvd lejátszón van -optikai + koax audio, meg HDMI, akkor mizu'? Ha ilyen van erősítőn is akkor már rendben vagyunk? A lejátszó kézikönyve szerint a HDMI-t a tv-be kell dugni, tehát -gondolom - az 5,1 hang OTT kilőve. Bár az erősítőn is van.... az optikairól azt írják, hogy gyengébb mint a koax... szóval az egyszem koax elég a dts-hez? Vagy....
(mert, hogy a ditális kimeneteken kívül csak sztereo rca-k vannak...)Köszönöm a segítséget!!!!
-
kiskacz
senior tag
Pokadv! Írtam privit!
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- SAMSUNG (QE65Q65C) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest