Keresés

Aktív témák

• Fasten

tag

válasz Tamoo #46161 üzenetére

Nem, a sztereon maradna az Onkyo - Onkyo kombó, 5.1-re lenne Onkyo-Genius.

@zolaas: Nem is gondoltam volna, hogy így belesz@rok a ventillátorba ezzel a hozzászólással :DD

A Genius 30k volt erősítőstül, mindenestül, nyilván nem képez összehasonlító alapot egy 150k-s rendszerrel. De mivel nem volt még sajnos szerencsém komolyabb rendszerhez, tökjónak találom :K

Azért köszi... :U

• Fasten

tag

Sziasztok!

Kicsit szeretnék ebben a topikban is értetlenkedni :U Elolvastam az első hozzászólást, tökjó infókat szereztem, de kérdésem mégis egyedi. Van egy régi, analóg 5.1 házimozirendszerem ( Genius SW ), 5 hangszóróval és egy mélynyomóval, ami erősítő is.

Viszont nemrég beruháztam egy TV-be, ami optikai-n adja le a kimenetét. Gondolkoztam azon, hogy veszek egy optikai bemenetes AV erősítőt ( van már sztereo Onkyo erősítőm, Onkyo hangfalakkal, használtan vettem több, mint 10 éve és szuper! szóval a márka nem kérdés :DDD ), és a TV optikai bemenetét arra rákötöm, és az AV erősítőből szépen elvezetem a hangot a Genius hangfalakhoz ( nem egy szuperhangzású, de belépőnek elég ). Ami a problémámat okozza: a Genius-on a mélynyomó egybe van építve az erősítővel, így a mélynyomónak nincs piros-fekete érpáros csatlakozó a hátulján, akkor ezt oldjam meg úgy, hogy az AV erősítő woofer RCA kimenetét vigyem be a Genius erősítő woofer RCA bemenetére??? Erősítőt erősítőbe? Nekem kicsit gagyinak tűnik. Mit lehetne csinálni? Hangszórókat nem áll szándékomban vásárolni, inkább valami áthidaló megoldás kellene... :U

Köszi a segítséget!

üdv,

Aktív témák