- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
Fasten
tag
Nem, a sztereon maradna az Onkyo - Onkyo kombó, 5.1-re lenne Onkyo-Genius.
@zolaas: Nem is gondoltam volna, hogy így belesz@rok a ventillátorba ezzel a hozzászólással
A Genius 30k volt erősítőstül, mindenestül, nyilván nem képez összehasonlító alapot egy 150k-s rendszerrel. De mivel nem volt még sajnos szerencsém komolyabb rendszerhez, tökjónak találom
Azért köszi...
-
Fasten
tag
Sziasztok!
Kicsit szeretnék ebben a topikban is értetlenkedni
Elolvastam az első hozzászólást, tökjó infókat szereztem, de kérdésem mégis egyedi. Van egy régi, analóg 5.1 házimozirendszerem ( Genius SW ), 5 hangszóróval és egy mélynyomóval, ami erősítő is.
Viszont nemrég beruháztam egy TV-be, ami optikai-n adja le a kimenetét. Gondolkoztam azon, hogy veszek egy optikai bemenetes AV erősítőt ( van már sztereo Onkyo erősítőm, Onkyo hangfalakkal, használtan vettem több, mint 10 éve és szuper! szóval a márka nem kérdés
), és a TV optikai bemenetét arra rákötöm, és az AV erősítőből szépen elvezetem a hangot a Genius hangfalakhoz ( nem egy szuperhangzású, de belépőnek elég ). Ami a problémámat okozza: a Genius-on a mélynyomó egybe van építve az erősítővel, így a mélynyomónak nincs piros-fekete érpáros csatlakozó a hátulján, akkor ezt oldjam meg úgy, hogy az AV erősítő woofer RCA kimenetét vigyem be a Genius erősítő woofer RCA bemenetére??? Erősítőt erősítőbe? Nekem kicsit gagyinak tűnik. Mit lehetne csinálni? Hangszórókat nem áll szándékomban vásárolni, inkább valami áthidaló megoldás kellene...
Köszi a segítséget!
üdv,
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest