- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
laci503
tag
Hali.
Tudom hogy ez házimozi erősítős téma de mivel hifi erősítős vagy hangosítás technikásat nem találtam ezért ide írok egy nagyon alap kérést.
Szóval adott 1 számítógép 1 aktív hangfalszett illetve egy keverőpult.
Az érdekelne engem hogy van egy elképzelésem hogy a a gépbe be dugom a keverőpultot és a keverőpultba dugom be a hangfalat tehát a keverőpulton tudok hangszínt állítgatni meg ienek. Kérdésem az lenne hogy ezzel az erősítőt nem tudom tönkre tenni? Azt gondolom hogy a hangfalak nagyobb terhet kapnak de remélem érthető mit akarok kihozni ebből a hozzászólásból és remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat -
laci503
tag
válasz
#09634560 #26797 üzenetére
kösz ia segítséget
mivel te ismered az erősítőt még 1 kérdésem lenne feléd és aztán nem írok többet mert tudom itt házimozis dolgok vannak.
Van vaterán ennek nagyobbik tesója is ami Technics SU-V670 PXS és 50k ba kerűl.
Megérné azt meg venni? ha jól olvastam 150w x 4 tud leadni 8 Ohmon és 4en meg 200at.
PA hangfalhoz biztos jobban elég lenne ez az erősítő. Szóval megéri meg venni? -
laci503
tag
Elnézést kérek tőletek hogy ide teszem fel a kérdést de olyan fórumot nem találtam ami sztereó erősítőkkel foglalkozik
Remélem nem baj hogy ide írtam és remélem tudtok ennek ellenére is segíteni.Van egy ien erősítő vaterán amit kinéztem magamnak. Házibulihoz használnám majd.
szóval ez lenen az erősítő. Véleményetek mi róla?
Ien hangfallal szeretném használni majd.
Tényleg köszi ha tudtok segíteni és meg is teszitek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest