- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
beni77
csendes tag
Szomorú volt a tegnap.
Ellopták a telefonom.
Este "kellemes időtöltés" a kártyacserével és kiderült, hogy már egy szép kis számla is összejött. Le kellett mondjam a megrendelt szettet: JBL ES90, ES30, ES25C.Ez így most sajnos nem fér bele az új telefon+meglepi számla (hogy rohadjanak le) mellett.
-
beni77
csendes tag
válasz
beni77 #38249 üzenetére
Tehát a kiszemeltjeim (újként, mivel használtat nem láttam mostanában):
Polk Audio TSI-400 szett kb. 190.000
Dali Concept 6 szett kb. 200.000Onkyo 608 erősítő hajtaná őket. Mozi-zene 50-50%.
Hallottam, hogy a Dali árak elszáltak az utóbbi időben, ezért érdekelne, hogy az ár/érték arány jelentősen eltolódott vagy még így is reális.
Remlem valaki tud véleményt mondani azon kívül, hogy hallgasd meg őket, erre majd a héten úgyis sor kerül
-
beni77
csendes tag
Sziasztok!
A kiszemeltek:
Polkaudio TSI 400
Dali Concept 6Zene-Mozi 50-50%. Mivel egyenlőre panelben lesz, mélyládát nem szívesen kapcsolok.
A héten megyek hallgatózni, addig is jó lenne egy kis összehasonlítási infó.
-
beni77
csendes tag
Sziasztok.
Egy 100e körüli erősíő + 150e körüli 5.0 szett esetén kijön-e a különbség egy sima hangfalkábel és pl a Neotech KS-11275 SPC + OFC kábel között. A frontokhoz tenném ezt a bábelt amennyiben van érezhető hatása. -
beni77
csendes tag
Sziasztok!
Egy Onkyo TX-SR 578 erősítőt mennyiért lehet reális áron eladni?
-
beni77
csendes tag
Sziasztok!
Ajánljatok egy erősítőt az olcsóbb kategóriákból, ami képes PCM fogadni a hangot a játékos felől HDMI-n. TrueHD DTS-HD nem kell.
Pl.: Panasonic SA-HR 50-EK képes erre? (Ezt elég olcsón megkapnám kedvezménnyel)Köszi!
-
beni77
csendes tag
Ajánlatok nekem légyszíves egy erősítőt, ami képes fogadni PCM-ként HDMI-n keresztül az eljövendő BD játékos által dekódolt hangot. Ár Max 80.000.
Olvastam az Onkyo - TX-SR307-ről de az állítólag nem rendelkezik ezzel a képességgel egy fórumon talált infó szerint.
-
beni77
csendes tag
Köszi a választ. Akkor azt hiszem maradok a HD dekóder nélküli készülékeknél, úgy sem tudok 4-500.000 forintot elkölteni a témában.
Amúgy csak tényleg elméletileg akkor jól értem, hogy az alábbi idézet szerint (2008 januári cikk) tényleg fölösleges TrueHD képes receiver-t venni a jelen illetve a jövőbeni változások miatt?
Current HDMI allows 8 channels of 96/24 PCM to be transmitted (more than enough resolution for any soundtrack), but not the new codecs in their native form. When HDMI 1.3 arrives, it will allow the new codecs mentioned above to be transmitted in their native bitstream, but only if they were authored in 'Basic' mode (no interactivity). If the soundtrack was authored in Advanced mode, then it cannot be transmitted in undecoded form; decoding in the player is mandatory because of live mixing.
So far, all HD DVD soundtracks have been authored in Advanced mode. Which means nothing will change when new receivers arrive on the market. Despite having HDMI 1.3 transmission and decoders built into the receiver, decoding will still have to take place in the player.
Currently, Blu-ray discs are authored in Basic mode, since they haven't gotten interactivity yet. As soon as BD Java is up and working, they'll all be authored in Advanced mode too. At that point, what are the decoders in the receivers going to do? Decode the relatively few BD titles that were released before interactivity? Most of those titles will be re-issued anyway. -
beni77
csendes tag
Sziasztok!
Erősítő vásárlás előtt állok.
Mindenképpen érdemes TrueHD képes erősítőt venni?Olvastam egy cikket, amiben arról írtak, hogy a Blu-ray lemezeknél is áttérnek a jelenlegi "basic"-ről az "advanced" rögzítési módra a közeljövőben a nagyobb interaktivitás miatt (a HD-DVD eredetileg is advanced volt). Az elemzés szerint a HD hangot magának a BR lejátszónak kell majd kezelnie, nem továbbítható az erősítő felé. Ezek szerint a HD erősítőnek a jövőben, ha megtörténik az átállás csak akkor van értelme, ha PC-n nézek HD video-t HD hanggal ést ezt küdöm tovább?
Bocs ha hülyeséget kérdeztem, de nem szeretnék 40k feleslegesen elkölteni.
Az ominózus cikk linkje:
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest