- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
lasvegas
tag
válasz
#09634560 #16854 üzenetére
aha csak furcsa nekem,hogy a tv simán megy HDMI-n úgy gondoltam,hogy ha a blu lejátszót öszekötöm HDMI vel a tv vel ami HDMI vel ugye csatlakoztatva van a házimozival akkor ha elindítom a filmet akkor megy a hang is,hiszen így végül is valahol össze vannak egymással kötve. a házimozin a function gombbal ezek a lehetőségeim vannak a hangbemenet kiválasztására tv-usb-tuner fm-dvd-audio-dmport akkor ez sehogy sem fog menni hdmi-vel esetleg valamilyen beállíttással? vagy marad az elülső jack-rca?? de nem már ezt nemhiszem el
-
lasvegas
tag
Sziasztok ma sikerült vennem 1 sony BDP-S370 et kérdésem ez lenne: tévém sony 46w4000 ehhez van kötve egy sony DAV-DZ280 házimozi HDMI vel a tv így házimozin szól,na most a blu ray-t rákötöttem HDMI-vel a tv-re és azt szeretném ha a blu-ray hangja is a házimozin menne mert most csak tv hangszoró szólal meg.ezt hogyan tudom beállítani vagy más kábel is kell hozzá?
Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topik
- Túra és kirándulás topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest