- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Badb0y
addikt
Elkezdtem olvasgatni HDMI csatlakozóval kapcsolatban, mert kicsit meginogtam, hogy tényleg semmi különbség nincs több 10000 ft-os és pár 1000 ft-os kábel között.
Értelmezésem szerint egy hdmi digitális csatorna minden szempontból. Azon vagy megy jel vagy nem. Arany vagy sima ezüst nem hoszem, hogy lenne bármi jelentősége. Itt nincs olyan mint analóg technikánál, hogy számít a kábel. Én még belekötnék abba is, hogy 5m felett érdemes drágább kábelt venni. Ami egyetlen különbség van hdmi-hdmi között, hogy tud ARC-t vagy nem. Ez tegnap ki is derült számomra, xboxhoz kapott kábel nem tud ilyet
Vélemények ezzel kapcsolatban ?
-
Badb0y
addikt
Van itt valaki, aki Szfvár környéki és megtenne egy olyat, hogy összelövi a hangokat? Elmegyek érte, leviszem visszaviszem
Kérdés:
JBL_SCS_178-at ahogy néztem, a mély nyomóban van erősítő. Ez összefér a külső erősítővel? Hangszórók ugye mennek erősítőbe, de a mély is az erősítőbe fog menni, és abban van erősítő ha minden igazHogy is van ez ?
-
Badb0y
addikt
Köszi srácok
-
Badb0y
addikt
válasz
Badb0y #15901 üzenetére
Nos, Onkyo-tx-sr308e vagy Pioneer-vsx-520 vagy ahol még lehet kapni: Onkyo-tx-sr307
Valamiért pio felé húz a szív, de valszínű mert azt ismerem
-
Badb0y
addikt
válasz
Vidala #15896 üzenetére
Na elolvastam az 1hsz-t.
"Kis szobába állványos dobozokat, nagyobb méretűbe állókat részesítsük előnyben."
Ahol nekem lesz ez egy kisebb szoba, 4x4
Illetve írták ezt a mikrofonos :
"...Ezt az olcsóbb erősítőkben manuálisan, a távolság megadásával tehetjük meg, komolyabb készülékek automatikusan, mérőmikrofon segítségével végzik el a beállítást. Utóbbi jóval jobb eredményt hoz, mert a processzor korrigálja a hallgatási környezet hatásait a hangképre, megfelelő fázis és hangszínszabályzás segítségével..."
Az onkyo nem tud ilyet amit ajánlottatok igaz ? A pio amit meg én küldtem az tudja. Ezt maga az erősítő is be tudja hangolni automatán, vagy ez csak segít a behangolási munkában, de nem automatice
Az az érdekes, hogy az Onkyo TX-SR307 többet tud mint az utódja papírforma szerint. Abban van bemérő mikrofon meg sokkal többminden mint az Onkyo TX-SR308 -ban
Vagy nem tüntették fel. -
Badb0y
addikt
Házimozi szettet szeretnék. Tudom legjobb a darabonként összerakós, de egy köztes állapot ami elég jó dts-hez, médialejátszóhoz, x-boxhoz valami 5.1? Tudjon mindent. Jó lenne olyan 100 körül mondjuk 1 körben, ha lehetetlen mehetünk feljebb.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest