- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
bajnokpityu #25620 üzenetére
Sorry
Megkeresem a tuti topikot
-
_seth_
veterán
Ozaki 5.1 B5-ös hangszóró alapjáraton is sistereg egy picit, ezzel lehet kezdeni bármit is? Régen azt írták, hogy filléres alkatrészt spóroltak ki belőle azért ilyen.
-
_seth_
veterán
válasz
#09634560 #25612 üzenetére
Ez már vagy 5 éves cucc igaz akkor rendes hifi áron adták... de elsőnek behalt a kazettás része majd a cd része is feladta a szolgálatot, 3 évet porosodott majd elővettem rádiónak
Kapott a fenekére egy 1,5 méteres teleszkópos antennát így fog mindent tisztán a panelben is csak ez a hangszóró rész zavart
A cd részét már kitakarítottam azóta olvassa az újraírható lemezeket is mint újkorában
Rádiózni jó
Távirányítója működik így meg tökéletes.
Egyébként centiben megegyezik a két hangszóró de a 15W samsung az kb fele annyi súlyra mint a 10W made in germany
-
_seth_
veterán
Samsung hifi hangszórója meghalt... recsegett nagyon az egyik. Volt itthon 2 régebbi német hangszóró, abból kivettem a 10W eredeti német hangszórókat, beraktam a 15W kínai samsung helyére és láss csodát mintha kicseréltem volna a hifit annyira jó
(50-es skálán már 7-esen is recsegett és olyan 12-ig okés volt addig hallottam de nem recsegett csak hát feladta végleg... jah, mindkettőt cseréltem
)
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest