- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Daffchy
őstag
válasz
jos3ph #37219 üzenetére
Keresgéltem Én is a nyákon hátha találok valami jelölést, de semmi.
Két forrasztást találtam, de a nyákon ahoz hozzá futó száll az pont a 220-as kábelhoz megy...:SSajnos ilyen téren nem értek hozzá, kondik, tápok, nyákok stb... erre sajnos nem terjed ki a tudásom, azért próbáltam vizuális segítséget is kérni (lefotózva).
Esetleg valami tipikus rövidítést nem szoktak használni? Mert van ráírkálva sok minden szabad helyeken.
Köszönöm az eddigi segítséget!
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Remélem jó topicba írok, ha nem akkor előre is bocs.
Vettem egy Jamo SUB200 nevezető erősítőt (eredetileg egy aktív mélyláda része volt, de külön vásároltam meg) és az lenne vele a problémám, hogy nem tudom rákötni a hangszórót mivel vagy leforrasztották, vagy leszedték vagy nem tudom mit csináltak a kábellal ami a hangszóróhoz vezezetett... egyszóval nincs!
Valaki tudna segíteni, hogy mégis, hogy jöjjek rá melyik két "hely" a hangszóróé?
Esetleg valakinek nincs ilyen, és megnézné-lefotózná, hogy honnan is jönne eredetileg a két kábel...
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest