- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Na igen, lehet, hogy DTS 2.0 volt, amit az erősítő megkapott a TV-től
Egyszálas RCA kábel alatt ilyenre gondolsz?
-
BLiNk3r
senior tag
Ez egy Yamaha HTR-6230-as erősítő, és valóban van egy koax digitális csatlakozó is rajta. Ide milyen kábel menne?
A TV elvileg SRS, Dolby és DTS Ready, ha WD TV-ről játszok egy DTS hangsávval rendelkező filmet, akkor megjelenik az erősítőn a DTS logó. Én ebből azt vettem le, hogy a TV tudja továbbítani az erősítő felé a DTS audiosávot. Vagy valamit benéztem?
-
BLiNk3r
senior tag
Mennyire jó (vagy rossz) az elképzelésem az erősítő összekötésére a többi eszközzel (WD TV + PS3)?
Tehát a WD TV ill. a PS3 HDMI-n keresztül csatlakozik a TV-re, a TV-ből pedig egy optikai kábelen megy a hang az erősítőbe.
Az erősítőn 2 optikai hely van egyébként, csak most az egyikre a számítógép van rákötve, de ez utóbbi hamarosan felszabadul - ebben az esetben érdemes a WD TV-t ill. a PS3-at közvetlenül az erősítőre kötni optikai kábellel?
-
BLiNk3r
senior tag
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
#09634560 #10864 üzenetére
Köszi a választ!
Jól értem, hogy ezek szerint ebben a Yamaha HTR-6230-ban nincs HD kezelés? Ezzel mivel lennék hátrébb? (tehát mire jó a HD kezelés egy erősítőnél?).És azt jól gondolom, hogy ehhez a rendszerhez minden további nélkül hozzá tudok kötni mondjuk egy ilyen mélynyomót?
-
BLiNk3r
senior tag
100k környékén keresnék erősítő + hangfalszettet házimozi célokra. Azzal tisztában vagyok, hogy ez elég karcsú egy normális rendszerre, de egyelőre a belépőszintet céloznám meg.
Láttam például egy Yamaha HTR-6230-as erősítőt NS-8900 5.0-s hangfalszettel 99.900-ért. Ez mennyire éri meg? Esetleg érdemesebb használt cuccokból összevadászni a rendszert?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest