- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
brien
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. (próbáltam rászűrni a 48000 hozzászólásból, de nem igazán találtam)
Most vettem egy erősítőt, és a régi hangfalszettemet kötöttem be, viszont a passzív mély-ládámnak még csiptetős a hangszórókábele. Át tudom valahogy alakítani RCA-ra, hogy az erősítőm SUB Pre-out-ba be dugjam dugni.
Próbálkoztam forrasztással, hogy levágtam egy használaton kívüli RCA dugót, és összeforrasztottam, de meg se nyekken.
Persze, ha lenne valami korrekt megoldás, nem ez a barkács annak is örülnék. A gugliba keresgéltem, de csak egy 2007-es Zaj studiós cikket találtam a forrasztás nélküli RCA-król.Előre is köszönöm a segítséget!
Ja, és persze az erősítő kiadja a SW jelet, tehát azzal nincs gond.
Aktív témák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest