- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
Van valakinek tapasztalata a Kenwood KRF-V5090D erősítővel kapcsolatban? Nagyon rossz lehet a minősége? Igen olcsón lenne egy fiatal darab. (új ára sem volt sok)
[Itt]
[Vagy itt] -
mexel
veterán
válasz
canniball #1987 üzenetére
A kategóriák miatt olcsóbb. De jelenleg nem is ez a kérdés hogy újat vagy használtat vegyek, hanem a D/A konverterek minősége (192kHz/24bit ill. 96kHz/24bit), illetve azok közötti hallható különbség -ha van. A Sony-t egyenlőre kihagyom. Köszi a linket, ismerem, szoktam nézegetni.
-
mexel
veterán
válasz
scream24 #1985 üzenetére
Ezt én is néztem, de nem akarok Sony-t venni. Olcsóbban is van egy új , de valahogy nem akarom. Használtat pedig azért akarok, mert az új legalsó kategóriások még jóval drágábbak mint a használt régebbi, de nagyobb szériások. Egyszerűen nem használnám ki a drága motyót, csk értékvesztés lenne belőle
-
mexel
veterán
Kérdésem lenne, a hozzáértők biztosan tudják: AV erősítőt akarok venni (mindenképpen használtat, és az alsóbb árszegmensből 30-tól 40-ig), alap házimozihoz. (tehát nem komoly milliós készülékek lesznek) A két front az Mission, meglévő hangfal. Olyan erősítőt keresek, ami esetleg sztereóban is megállja a helyét. ( tudom, hogy nem túl jók a sztereóhoz, de van itthon egy retro Onkyo A-7055 erőlködő, ami szükség esetén hifi-re tökéletes)
Ami szóba jöhet, ahogy látom: Yamaha, Onkyo, Denon.
A fő kérdés, mennyit számít az, hogy milyen a D/A konverter az erősítőben?
A yamik nagy részében (és a nagyobb kategóriás erősítőkben) 192kHz/24-bit D/A konverter van.
Most viszont találtam régebbi, (esetleg újabb is) erősítőkben 96kHz/24-bit D/A konverter-t is. Sztereó illetve 5.1 hangzás alatt észrevehető a 2 közötti különbség? Azért érdekel ez, mert dvd lejátszóknál nagyon észrevettem a különbséget a 96 és 192 kHz között még nem profi hangrendszeren is. (pl a Panasonic és Pioneer dvd lejátszók, vagy a régi Nintausés Technosonic 192kHz/24bit-es, azokon sokkal tisztábban és dinamikusabban szól minden zene mint a 96/24-es lejátszókon)
Tehát a kérdés: érdemes-e erősítőnél is figyelni erre? Csak mert 3 készülék is van amit most találtam használtan, de mindhárom 96/24-es.Onkyo TX-SR501E ( ez csak végszükség esetén az ára miatt)
Yamaha DSP-A5 (ez elég régi)
Yamaha RX-V530Közben lemaradtam egy Yamaha RX-V450-esről, nagyon jó árban volt. Az már 192kHz-es, de viszont sok helyen azt mondják, hogy a régebbi, de nagyobb kategóriás RX-V530 jobban szól, zenére főleg. Mi lehet az igazság?
Persze keresgélek még, de inkább az alsó árkategóriában, csak sajnos az igen régi modelleket is irreálisan drágán adják itthon.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest