Keresés

Aktív témák

törölt tag

Tulajdonképp azt nem értem, miért nem mutatja a sound max varázslója, hogy nem a jack-okat akarom bedugni a gép hátuljába, hanem a coax kábelt. A varázsló ábráján fojton 5.1 van, ami analóg. :(

törölt tag

válasz jolti05 #2248 üzenetére

Igen zsoci, abba a sárgába. Egyszerűen még mindíg nem boldogulok. Mitöbb, elment ez ethernet vezérlő is, nem hagyja magát az sem. Most usb-ről megy a modem. Valami nem das stimmt.

törölt tag

válasz jolti05 #2225 üzenetére

Szia! Először is köszi a reagálást!

Kb 1 éve ruháztam be egy több méteres kábelra, aranyozott csatikkal a végén, ami a digi jelet vitte eddig is a coax out -om ból a régi alaplapomon. (ASUS A7N8X-E Deluxe). Ezen nagyon pöpec volt a hang, a soundstorm tette a dolgát. Tudtam állítani az alaplapomon hogy analóg vagy digitális kimenet menjen, hangszín, mennyi hangszóró stb... Most egy ASUS P4C800 as alaplapom van, és ebben meg soundmax integrált hangkártya van. De ezzel.... Voltam az asus oldalán, letöltöttem drivert, de a digitális kábelemmel ez a hang valahogy hibás. Digitál üzemmódban 2 mód küzül kéne válszthatnom, dolby digital, ill. virtuál. Erre meg az analógnak megfelelően van egy rakás beállításom, neo 6, mátrix, stb... nem sorolom. A poén az, hogy amikor rámegyek az alaplapi hangk. telepítő varázslójára, mutatja a képen a hátsó jack dugókat, hogy hova rakjam a centert , bal jobb, hátsók,... digtiális ra való coax ki nincs is rajta. Az alaplapon meg ott az coax out. Nem értem. Nem érzékeli hogy ott van bedugva a kábel?? Valami kell még az alaplapon?? Szenvedek vele, de eddig semmi. :(

törölt tag

Üdv mindenkinek!

Szeretnék segítséget kérni tőletek!
    Vettem egy 6.1 es erősítőt, és a mostani alaplapi hangkártyával az istenért nem akarja a digitális hangot. Az alaplap ASUS P4P800 Deluxe. Ezen sound max van. A régebbi asus a7n8x-e deluxe -on szépen szólt az 5.1 a coax kábelen, de ezen nem, Töltöttem le hozzá drivert, de nem változott semmi! Hang van valahogy, de nem írja ki az erősítő hogy dolby digital, mindenféle hangzást lehet válsztani amit egyébként az analógon lehetne, (a digitálon csak 2 tudtam), a hang 5.1 dvd-n 1x űen borzalmas. Tudna valaki segíteni mi lehet a gáz.

Köszönöm segítségetek!

Üdv: hayabusa13

Aktív témák

Hirdetés