- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
tizsfuuzbal
csendes tag
válasz
Icewind #2146 üzenetére
Sziasztok!
A végső döntésem egy JBL Balboa szettre esett. Kérdés most a hozzátartozó erősítőre vonatkozik majd: Harman/Kardon vagy Cambridge Audio (80.000 HUF körül)?
És igen, körülnéztem neten is az árakkal kapcsolatban: árgép, depo, műszakidepo, miegymás. Az 5.1-es szettet végülis a Hülyéktől hoztam el, 5-6.000 HUF-tal többért, mint a netes minimum ár, de kocsiba pakoltak, azonnal vihettem is haza. Igen, nekem megérte.
Ha bárkinek bármilyen tapasztalata van a Balboa hangszórókkal kapcsolatban, ossza meg bátran. Köszönöm azoknak, akik segíteni próbáltak.
Üdv.
-
tizsfuuzbal
csendes tag
Köszönöm az eddigi véleménynyilvánításokat.
Van egy új versenyző: WHARFEDALE CRYSTAL CR30 szett (+ MARANTZ PM4001). Ezt a Hülyéknél lestem meg, ott azt mondta egy amúgy nagyon segítőkész kollega, hogy egyértelműen a Wharfedale (igaz, ez többe kerül egy kicsivel).
Kérdés: reálisan tájékoztatott, vagy rámsózni akarta a cuccot?
Mégegyszer: nem Mozart klasszikusokat fogok hangstúdió szinten megszűrt, minden mellék neszt nélkülöző szobában hallgatni. Bömböltetni sem akarom úgy, hogy a szomszédok a kertben tomboljanak, ha éppen Ákos koncert dvd-t pörget a gép. Egészséges hangzást szeretnék, de ha olykor adok neki egy kis kakaót akció filmeknél, azért szarjak be egy-egy robbanásnál.
Várom a további hozzászólásokat!
Köszönöm! -
tizsfuuzbal
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem eldönteni vagy meghatározni, melyiket és miért.
Moziznék (ez lenne a fő profil) ill. zenét hallgatnék otthon, egy kb. 42-48 m2 szobában. Mivel ebben a témában nem vagyok kompetens, körül néztem a Hülyéknél, a Fukaréknál és a Villamossági Világban is. Jól ki is néztem egy JAMO S 418 fémjelzésű szettet + SUB 200 brummogóval. Ehhez hozzácsapnék még egy SONY STR-DG510-et (vagy 710-eset) vagy egy MARANTZ PM 4001-et. Elképzelésim szerint...
Hogy fog így szólni a szett?
Melyik a leggyengébb láncszem?
Melyik a kakukk-tojás?Számításaim alapján ez circa 175E HUF.
Ezért az összegért kapni-e mást, jobbat? Milyet?
A család Sony-barát (tv, dvd, telefon, mikrofon, kézmosószappan, miegymás... mind Sony). Ebben a környezetben fog egzisztálni az új szett.
Bármilyen építőjellegű hozzászólást szívesen várok.Nem tudtam még végig lapozni az egész témát, nem tudom, hogy meg volt-e már válaszolva ezelőtt.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
tizsfuuzbal
Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest