Keresés

Aktív témák

• tizsfuuzbal

csendes tag

válasz Icewind #2146 üzenetére

Sziasztok!

A végső döntésem egy JBL Balboa szettre esett. Kérdés most a hozzátartozó erősítőre vonatkozik majd: Harman/Kardon vagy Cambridge Audio (80.000 HUF körül)?

És igen, körülnéztem neten is az árakkal kapcsolatban: árgép, depo, műszakidepo, miegymás. Az 5.1-es szettet végülis a Hülyéktől hoztam el, 5-6.000 HUF-tal többért, mint a netes minimum ár, de kocsiba pakoltak, azonnal vihettem is haza. Igen, nekem megérte.

Ha bárkinek bármilyen tapasztalata van a Balboa hangszórókkal kapcsolatban, ossza meg bátran. Köszönöm azoknak, akik segíteni próbáltak.

Üdv.

• tizsfuuzbal

csendes tag

Köszönöm az eddigi véleménynyilvánításokat.

Van egy új versenyző: WHARFEDALE CRYSTAL CR30 szett (+ MARANTZ PM4001). Ezt a Hülyéknél lestem meg, ott azt mondta egy amúgy nagyon segítőkész kollega, hogy egyértelműen a Wharfedale (igaz, ez többe kerül egy kicsivel).

Kérdés: reálisan tájékoztatott, vagy rámsózni akarta a cuccot?

Mégegyszer: nem Mozart klasszikusokat fogok hangstúdió szinten megszűrt, minden mellék neszt nélkülöző szobában hallgatni. Bömböltetni sem akarom úgy, hogy a szomszédok a kertben tomboljanak, ha éppen Ákos koncert dvd-t pörget a gép. Egészséges hangzást szeretnék, de ha olykor adok neki egy kis kakaót akció filmeknél, azért szarjak be egy-egy robbanásnál.

Várom a további hozzászólásokat!
    Köszönöm!

• tizsfuuzbal

csendes tag

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem eldönteni vagy meghatározni, melyiket és miért.

Moziznék (ez lenne a fő profil) ill. zenét hallgatnék otthon, egy kb. 42-48 m2 szobában. Mivel ebben a témában nem vagyok kompetens, körül néztem a Hülyéknél, a Fukaréknál és a Villamossági Világban is. Jól ki is néztem egy JAMO S 418 fémjelzésű szettet + SUB 200 brummogóval. Ehhez hozzácsapnék még egy SONY STR-DG510-et (vagy 710-eset) vagy egy MARANTZ PM 4001-et. Elképzelésim szerint...

Hogy fog így szólni a szett?
    Melyik a leggyengébb láncszem?
    Melyik a kakukk-tojás?

Számításaim alapján ez circa 175E HUF.
    Ezért az összegért kapni-e mást, jobbat? Milyet?
    A család Sony-barát (tv, dvd, telefon, mikrofon, kézmosószappan, miegymás... mind Sony). Ebben a környezetben fog egzisztálni az új szett.
    Bármilyen építőjellegű hozzászólást szívesen várok.

Nem tudtam még végig lapozni az egész témát, nem tudom, hogy meg volt-e már válaszolva ezelőtt.

Előre is köszi a segítséget!
    Üdv,
    tizsfuuzbal

Aktív témák