- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Cleinor
tag
Köszönöm
Akkor körbekérdezek arrafelé
-
Cleinor
tag
Fisher erősítő ismeretlen teljesítményű.
A szoba kicsit kisebb mint 3*4 méter.
Azért viszonyszámoknak nem utolsók.
Vagy nem?
-
Cleinor
tag
Sziasztok!
Ismét segítségetek kérem!
Úgy döntöttem hogy váltok 5.1ről 2.0-ra. Eddig megvan az elhatározás(bár meglett volna régen is...)
Rock/Metal zenéket hallagtok, és ha úgy adódik akár szomszéd ébresztő hangerőn. (Megtehetem, vastag falak + 22től-10 ig mindig halk vagyok)Nos. Keret az van eléggé, kb olyan 60 a limit. Én ebből szeretném a használt piacon a maximumot kihozni...
Nézelődtem. Láttam egy szimpi erősítőt, őt: Fisher 170W. Nekem nem kell semmi digitális kütyü, tudom erősítőkben nem szoktak elromlani csak a kínai selejtekben a selejt chipek, de attól ezek ebből pl garantáltan hiányoznak.
Plusz mivel alacsony a küszöb ezért ebben az árkategóriában csak analóg van ami relatíve szép hangot ad. Nem?És ehez kell egy hangfal pár. Igazából én egy kb 70*40*30-asra gondoltam inkább mint egy keskesre és magasra egy 16 centis méllyel... Ilyesmire:Hangfal
Ő 220 Wattos 75*38*28-as szösszenet.Kérek véleményeket hogy ebben az árkategóriában mit javasoltok, illetve hogy nekem ez a párosítás mennyire javallott...
Az pl nem gond ha egy 200 wattos hangfalat egy 100Wattos erősítővel hajtok? Nem lesz túl erőtlen?Válaszokat előre is köszönöm!
M
-
Cleinor
tag
Sziasztok!
Egy kényes kérdésem volna, s előre leszögezem nem önreklám céljából kérdem!
Van egy Yamaha RX-V363-asom eladó, csak nem tudom igazából mostanság mennyit ér.
50000-ért vettem egy éve. Akkor az volt a cél hogy a jelenlegi Z-5500-asom kis szatelitjeit meghajtsa.
Időközben egy hónapja sikerült helyre állítanom a mélynyomóba épített saját erősítőjét egy kedves hozzáértő segítségével. Így már erre abszolúte nincs szükségem hisz rádiót interneten is tudok hallgatni, illetve főképp kocsiban szoktamSzerintetek egy 35-ös eladási ár mennyire reális? Nem megyek az ár alá túlságosan?
Válaszaitok előre is köszönöm.
Még egy keresztkérdés extrába: Yamaha RX-V361 vs 363
Tudtommal a 363 a 361-nek egy fejlesztett verziója. Mennyire tudom rosszul? -
Cleinor
tag
Iszonyatosan megvagyok elégedve.
Yamaha tökéletes szolgálatott tett.
Nem tudom hogy alapból milyen satelitjei lehetnek a Logitechnek de szerintem jóval többet tudnak a 65-Wattnál... 80%on szoktam járatni őket.
Mélynyomó.... hát elférne még néhány watt benne, de tudom úgy állítani hogy jó legyen
Eddig minden tökéletes, de végszót akkor mondok amikor mindkét mélynyomó be lesz üzemelve. -
Cleinor
tag
Huh vajon mennyi az üzemi hőmérséklete egy Házimozi erősítőnek?
Mert (igaz kb 45perc izzasztás után) bőven meghaladja azt a hőfokot a teteje hogy a kezem rá tudjam tenniYamaha RX-V363-as erősítőről van szó és logitech satelitek vannak rákötve.
Előre is köszi
-
Cleinor
tag
Volna két kérdésem.
Igy van ideiglenesen elhelyezveLehet-e bármi gondja az erősítőnek a mélynyomó közelségéből kiindulva (Elektromágneses impulzusok hadai)(nem közvetlen lesz rajta, hanem egy kis polcon, de a mélynyomótól kb 10 centire)
A másik hogy az erősítő tetején látható műanyag rész mi célt szolgálhat? El szabad távolítani? Alatta normális borítás van.
-
Cleinor
tag
Nah nyüstölésbe vettem a Yamaha RX-V363-at barátnőm nagy örömére
(Az a tipikus "nem vagyok itt")
Sikerült digitális kapcsolatot teremteni, tökéletesen felismer mindféle jelet.
Hangszóróimmal is tökéletesen együtt működik, ma haza hozom a subot is.
Idáig semmi negatívum. -
Cleinor
tag
válasz
jolti05 #2626 üzenetére
Ez megnyugtat
Hazahoztam a Yamahám.... Hát egyszerűen imádom
Mondjuk még nem sikerült belőni a digitális kontaktust a gépemmel, de egyenlőre még próbálkozom mielött titeket nyaggatlak.
Meg holnap az lesz az első hogy beszerzek sok sok coax kábelt, átalakítót stb..
De idáig a csak ajánlani tudom a Yamaha RX-V363-ast.Szegény szomszédok...
Nekem élvezet, nekik ébresztő, pláne ha meg lesz a mélynyomó... Ac-dc Thunderstruck-ra kifejezetten jó ébredni
-
Cleinor
tag
Megkönnyítették a dolgom... 361es már nem kapható
Szerdán kész lesz a mélyládám(Hátuljába bekerül egy 100W-os quad erősítő), addigra szerintem haza is hozom a Yamaha RX-V363-atKöszönöm az eddigi segítségeket!
-
Cleinor
tag
Nah ez a része is meg van oldva.
Elvittem itt vácon egy jó szervizeshez, aki nem egy hangfalat látott már.
Mondta hogy gond nélkül megtudja csinálni.
De.
A Subban nem lesz szűrő. (illetve akkor lesz ha akarom, de plusz pénz)
Ez mennyire baj?
Mert a RX-V361-esben van sub freki szűrő.Ez egyre jobban tetszik.
Megvegyem ezt, vagy ebben az árkategóriában van jobb?
Követelemény innentől a sub freki vágás, és a digitális bemenetÉs az sem zavar ha van benne rádió
Mekkora a különbség az RX-V363 és a RX-361 közt? -
Cleinor
tag
Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítő válaszokat.
Többek közt ezért szeretem a ph-t, nem küldenek elsőre hazaNekem eddig a Logi teljesítményével semmi bajom nem volt, tökéletesen szól elég extrém szituációkban. Ezért merem őket tovább vinni, na meg azért mert a keret ezt engedi.
Egy kis szobában használom, főleg zene hallgatásra, filmnézésre, de azért játékra is.
Ezért döntöttem úgy hogy marad az 5.1.Volna hozzátok még egy nagyon lényeges kérdésem!
Én is gondoltam rá hogy Logi subját is tovább vinném, ha már ilyen jól kijöttek a satelitekkel. De.
Ezt én hogyan tudnám átalakítani hogy egy erősítőre rá lehessen kötni?
Ebben nem tudna valaki segíteni?Mert ügye a rendszernek a központi egységébe ment bene a jel, s most csak az az egy ami nem lesz. Ehez tuti hogy kicsit forrastgatni kell... Ma körbe megyek városban hátha van valaki aki értene hozzá.
Ti nem tudtok valakit ajánlani aki ebben a részében tudna segíteni?[OFF]
U.i.: Tényleg az volna a legjobb ha csak erősítőt kellene vennem...[/OFF]
Köszönöm az oldalt, elkezdtem olvasgatni -
Cleinor
tag
Tanácsot kérnék tőletek.
Logitech z-5500ról szeretnék átváltani.
A logitech "kis" satelitjeit megtartanám. Egyenként 65 Wattosak.
Szeretnék venni egy erősítőt és egy mélynyomót. Erre a kettőre kb 50-55-e ft-os pénzmagom lenne.
Ami nagyon fontos az az erősítőnek a digitális bemenete s mivel külső mélyel szeretném használni ezért az is hogy a mély és az erősítő tudjon együtt dolgozni.Őszintén megmondom nem nagyon értek ezen részéhez.
Ismerősöm mondta hogy autóhifi mélynyomót kapok olcsóbban.Ennyi pénzből mit lehet kihozni?
Nézegettem erősítőt
Yamaha ami talán tetszikEgy csomó olyan van a leírásban ami nem is tudom mit jelent. Pl:
-Mélysugárzó fázisválasztásErre milyen mélynomót tudnék kötni?
Mi a különbség az aktív és a passzív mélynyomó közt?
És egy utolsó kérdés:
Végfok. Szükséges? vagy ezekben van?Elnézést a sok kezdő s amatőr kérdésért, s a segítő válaszaitok előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv M
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest