- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
stevewonder
aktív tag
válasz
dabadab #4091 üzenetére
Nehé
El kell döntetni, hogy milyen stílshoz lesz használva a doboz és úgy kell összeválogatni a hangsugárzókészletet. Az a hangfal amely mindehol jól teljesít na az az igazán drága. Nekem csak mozira kell. Oda pedig nem kell a több százezer forintos csodadoboz, mert ugyen minden hang elektronikus. Az meg közel sem a minőségről szól. ugyan ez a helyzet sztereónál. Igazán a minőségi dolgok a hangszerelt zenékhez kellenek, mert ott konkrét összehasonlítási alapod van pl. egy nagybőgő, cintányér vagy zongora hangjánál. Ha nem úgy szól, mint élőben és zavar, akkor kell az igazán minőségi dolgokra költeni.
-
stevewonder
aktív tag
válasz
dabadab #4085 üzenetére
Az biztos, hogy nehé jó hangfalat csinálni házilag. Rngeteg idő, energia és pénz. Nekem a frontok amik most vannak tökéletesen megfelelnek. A peerless hangsugárzók nagyon jól teszik a dolgukat. A váltóval kellett csak szenvednem picit, de azthiszem, hogy 4x ennyiért sem vehettem volna jobbat maximum szebbet. Az meg nem annyira érdekel. A zongoralakkos front oldal ráadásul nem is a legcsúnyább. Surroundokat és centert pici pénzből ki lehet hozni. 20k/db és nem tudsz 50k alatt jobb kész dobozt mutatni. Persze így már annak a plsz 40k nak meg is van a helye. Ezért gondoltam első körben kifutott szériás használt erősítőben..
-
stevewonder
aktív tag
válasz
dabadab #4079 üzenetére
Mi a baj a költségvetéssel? 50-70k-ért használtban szerintem már egész jót is ki lehet fogni. Az rxv 663 pedig 110 újonnan. Igaz csak belépő szint, de legalább tudja ezt a funkciót. 40k nem sok pénz, mert többet tud(vagy nem
és új is. használtan lenne valahol biztosan olyat vennék. Persze vehetnék nad vagy hk erősítőt is 200-ért, de 20nm-re teljesen feleslegesnek tartom.
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok. Yamaha RX-V 559-ről tudna vki véleményt mondani. Htpc-ről szoktam hd filmeket nézni és úgy döntöttem ,hogy szeretnék venni egy hm erősítőt mellé, mert a creative 5.1-es szettje enyhén szólva is gyatra. A hangkari dts-t tud csak. Gondolom ebben az esetben felesleges lenne plusz pénzt kiadnom egy olyan erősítőre ami hd hanganyagot is meg tud szólaltatni...(?) Szerintetek jó választás lenne. Esetleg vmi másik alternatíva 50-70 körül használtban? Sztereo erősítőm az van, tehát csak mozizásra kellene, viszont a frontokat rá szeretném tenni a yamira és csak center+surround sugárzókat vennék. Kivitelezhető ez így, vagy vegyem meg inkább egyben az 5+1 dobozt(a mostani frontok mellé nem kellene vennem subot, mert elég jól sikerült összeraknom őket, tehát spórolhatnék min.40ezret).
Köszi előre is, hogy segítetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest