- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
benike123 #31365 üzenetére
kérlek,ne emlegesd már ezt a 600Wot,nagyon zavarja a szemem...
ha hangerő növelése a célod,akkor az erősitő bekötéséről mutass képet,hátha okosabbak leszünk.
suboknál gyakran kell az y elosztó,mert hiába hidalható az én erősitőm is,és hidra van állitva,mégis hangosabb,ha mindkettőn kap jelet.gain is fel van tekerve?
nekem egy 30as zárt ládám van,fogalmam sincs hány Wnak hazudják,de miota rendesen bekötöttem,olyan hangos,hogy nem csak a kocsi 3 légköbmétereére elég,hanem a 100légköbmétert is megtölti.és lemegy a drágám kb 30Hzre is,bár jelentős jeleséssel.szóval én szeretem a zárt subokat,biztosan szebb hangot ki fogsz hozni belőle mint a genius band pass ládájából.
a geniusban talán 16 v 20cm-es mély van,fülre egy olyan 20-25Wos erősitővel.volt ilyenem,ismerem,a mélyládája az egész leggyengébb eleme hangminőségi szemmel.pedig én még szilóztam is,hogy hatékonyabb legyen.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest