- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
EasyLife #5796 üzenetére
Értelek. Arról van itt szó, hogy mennyire vagy "hifibuzi", mert van olyan ember, aki szerint a kábel annyit számít, hogy képes érte százezreket kiadni. Node...én a KáCSá-ban vettem Neotech OFC kábeleket (két front és centernek KS-0821, surroundnak pedig KS-1033M) amik szerintem teljesen jók, sokan használják ezeket. Ha jót akarsz, akkor a falba csövet tegyél és abba húzd a kábelt, így bármikor ki lehet cserélni, ha gáz van vagy nem tetszik stbstbstb.
Erősítő: sose azt nézd, hogy mik a paraméterek. Illetve de, csak ne azokat a paramétereket nézd, amit parasztvakításra használnak. Ilyen például a teljesítmény is, amit többféle módon lehet mérni (1kHz, 20Hz-20kHz, 6 ohmon, 8 ohmon stb) tehát nem mond semmit. Inkább azt nézd, hogy mekkora táp van benne és mennyit fogyaszt, mert ez elárulja mire képes a gép (meg fogsz lepődni, ha meglátod a HK mennyivel többet vesz fel, mint az Onkyo). A HK mindig híres volt a csatornánkénti szerény teljesítményértékekről, de abban biztos lehetsz, hogy azt képes leadni (ráadásul ők úgy adják meg, hogy ha az összes csatorna egyszerre szól teljes kivezérléssel, akkor mennyit tud leadni).
Az, hogy melyik hangfal szól jól vele, azt nehéz megmondani. Ezt tényleg meg kell hallgatni A Dalit próbáld ki szerintem, ár-értékben elég jók, esetleg JBL (bár az ES széria is marha drága lett), Polk, Heco, Mission, Tannoy, Wharfedale, Kef, Yamaha...ezeket próbálgatnám végig (egy ideje nem néztem az árakat, tehát nem mindegyik fér bele a 200 ezerbe).
-
Daywalker
addikt
válasz
EasyLife #5792 üzenetére
Kéretik megérteni, hogy az erősítő és hangfalvásárlás nem úgy működik, hogy megadom a szoba méreteit. Szánj rá időt, járkálj, hallgatózz és vedd meg ami tetszik. Ha már eldöntötted, hogy mindenképpen a H/K-t akarod megvenni, akkor vedd meg és vidd magaddal hallgatózni, ha olyan helyre mész, ahol nincs ugyanilyen erősítő. Komolyabb helyeken ezt megengedik.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest