- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
Szia!
Nemtom még aktuális e a hangfal és erösitő keresésed, de azért irok hátha hasznos.
Pioneer vsx-515 erősítőm van (kb 55k pénz) és heco victa(500,200,100) hangfal szett.
Pioneer erősítő nem is a legjobb, de nem is a legrosszabb, nekem amiket hallottam mind ugyanúgy szólt ijen árban, viszont ha újra vehetnék akkor az egy használt onkyo lenne kb. ilyen árban(nemtudom megmondani miért de sokkal jobban tetszik a hangja onkyonak, de nem csak nekem, sokaknak.)
a Heco hangfalak pedig csodálatosak!
Úgy olvastam, hogy hangszeres zenére nem ajánlják, én elektronikusat hallgatok leginkább, de rock és klasszikus zenén is nagyon tetszik, mindenképpen próbáld ki.
Sokat hallgattam yamaha rxv-359-est jamo studio hangfalakkal, hát az szörnyű.....
aztán kenwood 5070essel már egy picit türhetőbb, de onkyo 603-assal nemtudom eldönteni, hogy az én szettem jobb vagy a jamo studio(vagy csak nem akarom)=)....
A hangfalakat és erősítőket mediamarkt,saturnban érdemes kiprobálni, még ha nem is segitökészek kötelességük kiszolgálni...
Remélem összetudod rakni a mondataimat, és h tudtam segiteni
Zsolti -
törölt tag
-
-
johnjohn
addikt
-
johnjohn
addikt
Ár = minőség, ebben a kategóriában nem fogsz túlzott különbséget találni a hangminőségben , szinte minden gyártó ugyan olyan hibrid végfokot használ. Amúgy szimpatikus darab, főleg a ''phono '' bemenet miatt amire analóg / vinyl / lemezjátszót lehet kötni.Nagyon sok fog múlni a hangfalaidon, mit kötsz rá ? Ha csak zenére kell, én ezt venném[link] leviszi a fejedet, és tisztán szól !
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest