Keresés

Aktív témák

• nebulo5

senior tag

válasz Neurotic16 #11235 üzenetére

Nem tartom valószínűnek, hogy bármi "bibi" lenne... Egyszerűen annyiért eladó.
    Általában korrekt embereket ismertem meg abból a fórumból. Ha lenne vmi gond vele, bizonyára jelezné.
    Nemegyszer fordult már elő, hogy 1 - 1 "cucc" gyanúsan olcsóért került eladásra. Ebben jelentős szerepet játszik az a tény is, hogy nagyon sok fórumtag szinte szótagonként postol, és a hozzászólásokkal szerzett "titulus" fényében tündökölve, saját maga is elhiszi: ért a dolgokhoz! És ebbe annyira bele is éli magát, hogy sokszor badarságokat mondva, azokat szakmai véleménynek hiszi. És persze a titulusát látva, sokan hitelesnek is veszik a véleményét.
    Egy dolog biztos: Sherwood még mindig azon kevesek egyike, aki igyekszik a márka minőségi hírnevét megőrizni. Aránylag sok termékével sikerült már találkoznom, meghallgatnom. Gagyi cuccal még nem találkoztam ettől a gyártótól. Ja hogy nincs rajta HDMI !!???
    Ez a HDMI mizéria egy mostanság elterjedt kór. Ha mindenki pontosan tudná és értené a HDMI jelátvitel lényegét, és az abból adódó előnyök hardver hátterével is tisztába lenne, akkor a fórumlátogatók (olvasva a rászánt összegeket - levonható anyagi konzekvenciák) zöme, meg sem említené azt.
    Mielőtt bárki félre akarná érteni az irományomat: a HDMI jelátvitel egy igen fontos mérföldkő az audio/video technikában! De a vele nyert minőség, fizikai megjelenítéséhez (pl. a hang) nem SAL dobozokról kellene beszélgetni. Viszont, ha jobbra nem futja az erre szánt keretből, akkor minek beszélünk HDMI csatlakozásról? ......

• BBéci

legenda

válasz Neurotic16 #11176 üzenetére

Ha olvasgattál a topikban, észrevehetted, hogy ár és szobaméret megjelölése nélkül neház ajánlani bármit.
    Én mégis megteszem
    Lexicon RV5 rádióerősítő
    Revel Performa hangdobozszettel.
    A Házimozi Stúdióban meg tudod hallgatni a rendszert.

Aktív témák