- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Steve014 #38575 üzenetére
obsidian szett sincs itt sztem sok embernek.pláne nem olya tipus,amit keresel.
de sztem minden sub hangolást igényel,helyezgetést,forgatást,stb..
a zártak kevéssé érzékenyek,könnyebben illeszthetően,reflexesek meg nyűgösebbek,és sztem ócsó kategóriában a zárt szebben szól, a reflexes meg hangosabb. beállitja az erősitő,igen. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38489 üzenetére
pont ezt írtam volna, csak nem mertem kritizálni
visszhang nem sok van, ugye a texturak jól tompitjak? hogy nálam egyáltalán élvezhető csak a földig érő nehéz fuggonyok érdeme.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38424 üzenetére
azt az kábelt nekem is ajánlotta,h kurta jó ár/értéke van.
kár,h nem szánok rá most ennyit...
meg többe fáj,mint az erősitőm...tegnapi poen:a gyerek első szava hazugság lesz. amikor kimondja,h apa
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #38417 üzenetére
úgy nézek ki,mint akit meg lehet ilyennel sérteni?kutyámra érzékenyebb vagyok mint egy kábelre,ráadásul ha úgy jellemzik,amilyen,akkor még ottan sem.
remélem Te sem sértődsz meg,h nem neveztem korrekt tesztnek a múltkorit.odaadtam,mondtam,h nincs bejáratva,ráadásul azt az 1 konkrét számot Tonyo megmutatta,hát sok mindenre jó,de erre nem... torzitott, elszinezett hangszerek vannak rajta,semmi köze a valósághoz.
lenne időm sztem jövő héten tesztelni, otthon leszek.meg nem tudom,hogyan fogom megoldani a fuvarozást.gondolkodom,de addig szabad a gazda. és köszönöm a lehetőséget.
felénk nem jártok,ugye?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #38412 üzenetére
egyébként a jelenlegi állapotában azért maximum csak hasonlít arra a kábelre, amit Dorian annó leszólt,mélyreható tesztek után,most már járatva volt 1 hétig, a sokáig sznnyadó tyúkbél pedig meghálálta.
vasárnap nem volt tökéletesen összeállítva a láncom, ott még vaciláltunk, h melyikkel élvezetesebb. mindig a másik kábel tűnt jobbnak,ami épp nem szólt
aztán a bártfay kiegyensúlyozottsága,visszafogottsága maitt hagytam igy,ahogy van.az IC kábeleim eleve nagyon energikusak.
és köszönöm az UPot. de hisz még nem is adtam el neked semmit, tudtommal, honnan gondolod,h korrekt vagyok?
Bártfay spk2000 a másik kábelem.lehet villanydrót,nemtom,de februárban vettem 12 v 13e Ftért a párat, azóta mindent hozzá hasonlítok. nem szinez,nincsenek bántó hibái,nem torzit sehol,de egyúttal döglött,mint az egy hetes vizihulla
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38408 üzenetére
én a mostanit biztosan nem fogom.
bódog vagyok igy,ahogy van.ócsóé összekukáztam,innen sztem rohadt sokba kerülne szintet lépni,és annyira azért nem érdekelvan egy olyan 5.1es szettem,amin még mozin kivül ha átkötöm sztereora,élvezetet ad. ez volt a cél.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #38389 üzenetére
figy,nemtom,honnan vetted,h van benne kapacitás.hallottam már szűrőt, sokszázezreset is,ennek nem olyan hangja van.sem sávszélt,sem dinamikát nem érint negativan.sőt,pont inkább pozitiv.olvasd már azt is,amit én irok
nem mindenütt van hatása(ujabb furcsaság),sőt nálam 1x mocskosul elvékonyitotta a hangot is.de ha jól használom,kikisérletezem,hogy hol jó,ott tök fajin fekete, mély szinpadot ad.
Valhalla Ákost én is sokra tartom, pláne mióta megismertem munkáját, igaza is lehet,de ez mondom,h nem szűrő
Valami olyasmit mondott Zoli,mikor kérdeztem, hogy kezelés alá vetett néhány átlagos alkatrészt,amivel ezt eléri, és h hiába keresgélnék neten ő még nem látta publikálva az eljárást.
és még valami: a szomszédos rossz kapcsolókat, neoncsöveket, hűtőket nem szűri.ezek pattogását, többek ugyanúgy hallották alcesen át is.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #38263 üzenetére
érdekes tapasztalattal gazdagodtunk tegnap.
nekem az r63f-eket ügyesen meghajtja a 840bx4, de a Audio Square Mini-vel nem tudott ződ ágra vergődni. hasonló alumembrános BBéci gyönyörűsége is,ott sem volt gond, a BnWkkel is azt mondják jó páros.szóval ami közepesen ,v annál picivel nehezebben hajtható,azzal a tuningolt rotel várhatóan ügyes lesz,de az ilyen 3-400 dampingos A osztályút igényelő hangfalakkal szörnyű a végeredmény. De ilyen pénzért egyik erősitő sem fogja kihajtani a hasonló "monstereket".
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #38258 üzenetére
mi érdekel pontosan?
milyen hangfal elé,milyen forrás után?
ja és rotel esetében azonnal számold utána a tuning árát is
820nekem elég hurkának tűnik,ezt kihagynám, igy érzésre.
alapvetően a x35,x40,x60... és még a mai integrált rotelek is egy kaptafa,gyárilag max hangszinben térnek el, hiába irják a tesztek, h egyik-másik sokkal jobb volt.összességében nem jobbak,csak bizonyos szinezetük egy adott tesztelő láncában éppen jobban illett.ha összesen kb 50et rászánsz,(16 a hivox féle tuning),sztem 960asat venném e kettő közül.ha csak 40 az összkeret,akkor inkább valami gyári SE vagy KI tuningos Marantzot vennék. 44se 66se, ilyet ki lehet fogni 25-35 között.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #38176 üzenetére
nem én követtem el a DAC lelkét.sem a tervezését, sem az összerakását.
én csak a dobozolást, meg 10-15forrasztást.DAC elé nem jött be a tömör kábel,inkább a fonott,ezért használtam ezt is belül.
tervben,gyakorlásul egy félkész DACal egybeépitett füleserősitőt(ez meg 100darabban érkezik) tervezek télen összedobni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #38147 üzenetére
nagyon minőséginek néz ki!
gratulálok!
kicsit odébb pakolva az ocso hecot, tök jó lett a robbangatas. szetszedi a házat...
asszem inkább öregebb 30 as, mint fiatal 25 ös... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #37969 üzenetére
hú,hát ezt sosem értem.
leszólni egy ekkora készüléket?biztosan mindent elkövettek ott,h kiszolgálják?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37946 üzenetére
egyébként a képminőség terén a PC hol helyezkedik el?
márkák között is volt különbség,ramdacot mást tettek rájuk.szóval mondjuk egy 6xxx ati milyen lehet?ámberek,fogalmam nem volt, és csak picit értem miértjét,de rohadt nagy a különbség a digi kábelek között... a gotham gac1 spdifet lecseréltem egy komolyabb valhallára,és mintha 2 bittel több lenne
-
bajnokpityu
félisten
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #37583 üzenetére
azt a kacsat én geniushoz használtam. oda jó. de általában az ezustozott kábelek torzitjak a magasat. sztem tiszta réz jobb lehet
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37494 üzenetére
szerintem tök mindegy.
ha ugyanazok a végerősitők vannak bennük(jó eséllyel),akkor ugyanazt csinálja mindkét esetben.ezzel sem hiszem,h haza tudnád vágni,mint ahogy a forditott polaritású bekötéssel sem.ha a mély-magas összekötő lapka bent marad,az erősitő védelme bekapcsol.ha meg kiveszed a lapkát,és forditott a polaritásod,akkor rosszul szól,de ennyi.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37485 üzenetére
a monitor audio magasa előtt pl azért van bonthatatlan védőrács,mrt elvileg hozzáérsz,mérgez
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #37476 üzenetére
és ez talán a legócsóbb furu.olcsóbb,mint csomó kácsa...1400Ft,v hogy.
igazából analóg RCAban a 3400Ftos az,ami emberek szerint már kemény.az a következő az árlistában.egy wbt koppintáa volt előtte,talán 2000Ftért adták előző tulajnak,de nyomába ne érhet.szóval igy kell olcsóbban jobbat csinálni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #37470 üzenetére
tisztább,kevesebb torzitás középben meg magasakban.fülesen át ennyi jött át.
-
bajnokpityu
félisten
reggel pihentetőleg átforrasztottam a kimber herokat furu RCA csatikba.bizony a furu csatikban mágia van...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #37445 üzenetére
a kettő átalakitható.és igen,tényleg 110ohmos az elméleti hullámimpedancia.de ha megnézed, csak hosszabb kábelek esetén szoktak normális 75ohmot használni,gyári kábelek gyakran sima RCAk,sima csatikkal. elvileg csatiból is kéne a 75ohmos csati.
és az spdif sem sűritett jel.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #37442 üzenetére
csak annyit tennék hozzá,h tudtommal semmivel sem nyersebb,mint az spdif.sőt,a kettő ugyanaz tartalmilag. csak szimmetrikus,és 5Vos.emiatt érzéketlenebb a kábelekre,környezetre.de nem sok dac van,pláne nem erősitő,ami kezeli.
egy pl egy DIY dacra elég könnyen rá lehetne tenni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37397 üzenetére
na ez az amit nem tennék sosem.csupa használt kábeleket vásárolok,mert ezeken nem lehet bukni.több kerülne utánamászkálni,mint amit ezeken bukhatok.de ez kivétel.
ebben az országban is nagyon sok divat van. divat volt a kinai hifi.alábbhagyott.
ne tudd meg mit görcsöltem,amikor a 2106ot le akartam cserélni a 2309re.hogy mindenki aszongya az új az szar.hát nem.az a 3-4 évnyi fejlesztés bizony nagyon hallatszik.csak azért mertem, mert vissza lehetett volna csinálni,és szintén nem bukhattam,oylan olcsón jött.
de új HM erősitőt rohadtul nem vennék meg,pláne ennyiért, hogy otthon előtte ne halljam saját cuccaimmal.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37393 üzenetére
amelyik a legjobban szól....
tényleg nem értem az embereket.
tegnap egy millás láncba vettek meg tőlem egy kábelt.átadtam,mondtam,hogy szerintem hogyan szól.de hát ez csak egy kábel, úgysem számit.jó,persze mindennek két éle van,ő lehet pont olyan hangot akart,amit a kábelem képviselt. de az volt a fő érve,hogy milyen kábeleket győzött le egy tesztben.
és pont van olyan kábelem,amit az legyőzött, tesztben. elnézést BBécitől, rá nem vonatkozik, de annyira más hallok néha,mint amit a tesztben leirnak, hogy elképesztő...
és kajak nem érdekelne ilyenkor, hogy hogyan kéne viselkednie.miért ne szólhatna jól egy sony?és miért mindig jobb egy denon (tudok saját fülem által ismert, elég rossz denont is)?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
hackeeeee #37386 üzenetére
ettől még mozira simán jó lehet.
ilyen szempontból kicsit megbántam a denon HM erősitőt.zenélni úgysem jók ezek,de akkor már legyen jó dögös.mint egy jó HK.szóval ahonnan az egész indult, Phyton1 Sonyja mindenképp megfontolandó.
Jó füle van ám Csabinak, ótvart tuti nem vett!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
D.Dani #37359 üzenetére
úgy szokták mondani,h elsőt ellenségednek,másodikat barátodnak,harmadikat magadnak.
én első után vagyok,majdnem a végén, de megmondom őszintén amire nem figyeltem eléggé, az csak a mákon múlt,h nem lett baj.most is pontosan ugyanilyet csinálnék, de ez mák.minden nap szidom az épitészeket,de nélkülük még nehezebb.nem értem,h olyan irodák miért szüntek meg-ez lenne sztem a jövő, ahol bejön tulaj, és kapásból ott a gépész,épitész,statikus.régebben mondták,h statikus csak kocka házat tud tervezni. gépészé meg leszakad.
de egyébként saját családi háznál sztem a tulaj józan eszét semmi nem pótolja.telek vásárlás előtt statikussal,épitésszel felmérni, majd hónapokig kell rajta gondolkodni, és akkor menni újra statikus-épitészhez...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
D.Dani #37354 üzenetére
a hazai szabvány igen engedékeny ilyen téren...
mind a tartószerkezeti,mint az épitészeti.tartószerkezetben nonstop azzal állok szemben, hogy mondom január úta EC van,kb 20%al többe fog kerülni.visszakérdés: és akkor hogyan lehet kikerülni?tökéletesen sehol sem lehet kikerülni a testhang terjedését,mert az erőket át kell adni.és még a drága kinti teknikák sem 100%osak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37281 üzenetére
szerencsére nekem egyébként is van szőnyegem. egy 2-3cm vtg. gyapjú.
az ócska lamináltat el kell takarni... -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37278 üzenetére
vagy minden komolyabb leüléshez 5perc rendezgetés.
egyelőre jobb híján ezt választom. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37204 üzenetére
hujujujuj
ha úgy szól,mint ahogy kinéz...csavarosok,gondolom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37144 üzenetére
egyébként DIY oldalon olvasgattam régebben,többeknek jobban tetszett a sima naka dugó,mint a Z.összehasonlitani enyhén szólva nehézkes.
Úgy irták,h a sima naka,alig észrevehetően ront a hangon a sima frissen csupasztott rézhez képest.az RCA dugót,amit választottál, ajánlottnak minősitették, mint ahogy a 3100Ftos furu dugót is.utóbbire gyűjtök,leirások alapján illeszkedni fog a láncomhoz,kábelemhez.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37156 üzenetére
ne hiszem.az anniversary ezüstözött,a sima meg sima.tök más hangjuk van.
egyébként én vigyáznék az ezüstkábellel,nem mindenütt jön be,és nem is mindegyik.egy görbe karika után én épp térek vissza a rézhez.bár nem volt az a tapasztalatom az ezüsttel,mint szokták mondani(meghúzza a középmagasat,meg nagyon magasat),de valahogy jobban illeszkednek a láncomhoz.
az M3asodnak nem is annyira gáz a kábele,mint szokott.de én akkor is inkább rendes hangfalkábelre cserélném,mint kivülre a gyárit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37147 üzenetére
nem túl brutális lánchoz,ajánlanám a sinus live fonottat.krémes,lágy hangja van,de vannak sávszélek.ebben sztem jobb, mint a vdh hangfalkábelek.1200Ft körül van újonnan,sztem nagyon éri árát.egy meghallgatást mindenképp megér.
kácsától megmondom őszitnén, sosem voltam hasraesve,ebben az árkategóriában...
-
bajnokpityu
félisten
a naka. com oldalról lehet 20dollárért rendelni.
simán paypalos,tehát sztem van biztositása is.csak ittho nilyen drága a posta, ugyanis pl a texastól ingyé jött a sample, fedex-el.3 munkanap USAból...
nekem csak az a bajom,h maradéktalanul nem jött be a sima dugójuk.
RCAt akarnék venni, jobb félét, van 1-2 csatim,ami már öregecske....de nemhiszem,h naka lesz belőle.furu jobban bejött,simán hallani még az 1500Ftos csatijukat is,h tisztább. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #37079 üzenetére
a 840es rotel még japánban készült, a 935meg már taiwanon.az első 1500DM volt újonnan, a 935 600DM.másképp nem lehetett volna tartni ezeket az árakat.
nem jelent ez sokat a végeredményben, sőőt, gyárilag a 935 talán jobban is szól,mint a gyári 840.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #37042 üzenetére
sztem a biwire azoknál a kábeleknél jó elsősorban,amik nem különösebben jó minőségűek,és igy próbálják meg feljavitani.föntebb egyre ritkábbak a biwire kábelek,inkább 2 eret csinálnak meg jól.ez nem azt jelenti,h nem jobb,csak ugyanannyiért valszeg 1 kategóriával jobb kábelt tudnál venni ami csak 2 eres.
namost ez csak elmélkedés,de én igy tettem.van egy haverom aki viszont esküszik rá,hogy az ő hangfala megtáltosodott tőle.
-
bajnokpityu
félisten
igazából Gálistvánnak cimeztem.hogy ha elégedett a denon mozihangjával,de jobb zenét akar,sztem olcsóbban jobban jár,ha nem 70,de akár egy 40-50rugós sztereot vesz.abszolút nem akartam leszólni az arcamot, nagyon jó, és értelmes szolgáltatásai vannak,és mozira meg elképesztő amit tud.
egyébként az eredeti 3x szorzó sztem kb igaz.a rotel úgy tűnik,kb az ujonnan 170 rugós nadal volt partiban,bár ennél pontosabbat nem tudtam megállapitani fél óra alatt a dűne analóg kimenetéről.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37005 üzenetére
milyen magas igy összesen a magas sugárzó helye?
BBéci: hát,zenére még mindig a rotelem tetszett jobban,mint a fél millás arcam... -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #36989 üzenetére
általában nem.akár kárt is tudsz tenni valamelyik erősitőben.
hallottam,már,h van aki hónapok óta hazsnálja,problém nélkül,de nem tenném.
ezenkivül antennaként tök jól működik a fölös kábel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36975 üzenetére
van 5-10köbméter apritott tüzifám.erre mondtam,h jobban jársz
a telót meg fogom oldani, csak mindig van fontosabb... -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36963 üzenetére
azért majd szólj,ha már tűzre vetnéd,annyira útálod a hangját
viszek sokkal nagyobb hőértékű tüzelőt
igy mindketten jól járunk -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #36943 üzenetére
mig más márkáknál előjön, és vállalják,h elhangolnak, itt azért nem adnak ki kábelt,mert tonálisan nem korrekt.
na ez a nem mindegy.
-
bajnokpityu
félisten
Mumford & Sons.hallgassátok meg.contaxg adta a tippet.fincsi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- E-roller topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest