- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #39108 üzenetére
Öhm... Az valahol érdekes...
Mert ha 16bit-re állítom, akkor is kiírja az erősítőm, hogy 96/24 egy adott sávra.. Szal az kicsit érdekes.
Meg van még ott egy olyan állás, hogy: IEEE Float, amiről fogalmam se sincs, hogy az miaz.
(#39109) BBéci: Igaz. Azért is gondolom úgy, hogy az a dekódoláshoz kell, mert ott a listában nincs sub-nak nyoma.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #39102 üzenetére
Így nem, mert ugye az S/PDIF-nél van a pötty.
(#39104) BBéci: Én sem, de alaphelyzetben arra gondolok, hogyha dekódolásnál ki vannak választva a csatornák, és van láda, akkor kell oda pipát tenni.
Lenyitva: (itt ugye nem látunk sub-ot, szal szerintem ezért van ott az LFE)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Félig tartozik csak ide..
Szerintetek, MPC-HC-ban, itt az LFE-hez kell-e pipa?
Én itt ugye arra gondolnék, meg ezt beszéltük másik topic-ban, hogy ugye az ott a sub-hoz tartozó jelekre vonatkozik. Viszont ez az SPDIF-nek mindegy, nemde?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KatonaT #39097 üzenetére
Nem kell cserélni... Egy jó kis külső VGA kell, ami képes kitolni magából a DTS-HD-t, TrueHD-t, és f@szás lesz.
Csak érdemes jól utánanézni, hogy a kiválasztott VGA tudja ezt a funkciót, nehogy utána szembesülj vele, hogy mégsem... Mondjuk asszem nVidia-nál az 500-as széria mind tudja, Radeon-oknál meg 5k-s szériától felfelé.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KatonaT #39094 üzenetére
Nah az pöpec..
Hát nem is a proci nem felel meg annak, hanem az igpu.. Ugye ha BR-t nézel, ott a filmnek is elég nagy a bitrátája, plusz még ott a hangsáv bitrátája.. Sokkal jobban eszi a gpu-t. Ebben előnyösebbek az AMD HD szériás IGP-jei, vagy az APU-k, azok megbírkóznak vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #39086 üzenetére
Léteznek, csak mondjuk amiket Én látok azok elég gyengusnak tűnnek..
Amin Nekem van a monitorom, az sem dönthető.
Nah, pont valami ilyesmin van Nekem is a monitorom.. Előtte még fénykorában tartott tv-t is.
A monitorom képernyő része 10 centire van a faltól ezzel.. Lemértem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #39082 üzenetére
Fel-le dönthető, van amelyiket valamennyire asszem tán még oldalra is lehet engedni, mintha láttam volna már ilyesmit.
Na meg van olyan, amelyiknek fix a faltól való távolsága, és van amelyiknek nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Caldera1 #39038 üzenetére
Nem tudom, hogy mitől függ, hogy rakjanak-e bele.. Személy szerint asszem Denon-ban láttam, na meg a Technics-ekben. Többiek biztos láttak már több cuccban is.
Nekem, ha "komolyabban" hajtom, akkor is kézmeleg max a Denon, bár fölötte 20-25 centi, mozog felette a levegő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm, ez azért nem feltétlen igaz, mert mondjuk ha Brazos-od van, abból biza kijön a HD hang, és tudtommal a Sandy-k integrált GPU-ja is tudja mindkettőt.
(#39000) KatonaT: Úgy dísznek, hogyha több hdmi-s eszközöd van mint ahány hd csatid, tehát pl. BR lejátszó, PS3, xbox...stb, akkor be tudod kötni őket könnyedén.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #38968 üzenetére
Dehogy, sosefog, néha hozzám is jön pampogni.
Múltkor filmet néztem, épp tesztelgettem a mélyet, hogy hogy jobb, normálban, vagy fordított fázissal, aztán jött nekem dörömbölni, hogyhát olyan hangos, mondom dehogy is.
(#38967) BBéci: Azért van a SAL-ban mély.. Aláírom, hogy tényleg nem olyan, mint a drágább szetteké, Én ezért nem is hasonlítgatom senki cuccához.. De ettől függetlenül meglepődök rajta, hogy mit tud szólni.. De tény, közel sincs olyan minőség, mint a drágább kategóriás cuccok.
De maga ez a doboz így ebben a formában kicsit gáz, semmi középtartomány... Nem tudom, hogy hogy gondolta... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #38962 üzenetére
Persze.
Jos3ph cuccát is ki akartuk próbálni coax-al, csak nála viszont gyárilag nincs kivezetés, csak bővítőként csatlakoztatható, tehát szerezni kéne hátlapi kivezetést hozzá. Mondjuk Nálam is így van a mostani lapnál, szal ha akarnám sem tudnám kipróbálni, pedig a régi kábelem megvan.
Kicsit más:
Ejj..... A doboz még szép lenne... De akkor is... Kicsit azért túlzás a szöveg. Hát még az a villámár.. Vagynem? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38958 üzenetére
Hát ugye optikából is van drágábban. Na meg hát mindig mondják, hogy az optika a legjobb vezető, ugye sokmindent cserélnek le optikára-rézkábelről.
De hiszek Nektek.
Nekem ugye 5 méter van, azt váltottam le. Pozitív tapasztalattal, de mint mondtam, az Én cuccom annyira nem mérvadó, mint egy profi rendszer.
(#38959) BBéci: Értem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jogos persze, csaktán elvileg jobban vezet a fény, mint a réz, vagy nem?
Valahogy Nekem jobbnak tűnt a cucc optikával, bár ugye az Én motyóm annyira nem mérvadó...
(#38954) Winne: Ez érdekes, ha az az alapértelmezett, akkor ugyanúgy kéne ott szólnia, mint ha analógon szólna. Akkor ez már valami hangkártyával kapcsolatos dolog lesz, sztem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm, ha jól értem, akkor 5.1 kéne játékok alatt? Ehhez Dolby Digital Live kell. Amit valószínűleg tud a hangkártyád is, elvileg.
Ha alaplapi recsegőt használsz, akkor: (ha nem erre gondolsz, vagy nem ilyen kártyád van, akkor bocsi)
Attól függ, hogy milyen hangkártyád van, ha alaplapi, akkor szinte biztos, hogy jobban jársz, ha erősítőről hajtod a fülest, csakmert Én is így használom, egyszer bekötöttem direktre a hangkártyára (Realtek ALC892) majdnem elsírtam magam a hangjától. Erősítőről kicsit kellemesebb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bajnokpityu #38931 üzenetére
Azzal már Én is szemezgettem, bár elég lenne a 1311 is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38926 üzenetére
Jah értem... Segáz.
A lényeg, hogy meglett, készvan, és minden oké vele..
Majd képeket dobj már fel a rendszerről, ha nem nagy kérés, naés, ha szabad ilyet kérni.
(#38927) cekkk: Az a recsegő, ahhh...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38924 üzenetére
Ugye a WD Green lenne a legjobb alternatíva, bár ugye ezek nem a leggyorsabbak.
Ha egyszer talán majd belenézel megint, akkor majd lesd meg, kíváncsi vagyok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38922 üzenetére
Hát ugye motorhang simán kijöhet belőle...
Milyen gyártmányúak a hdd-k, azt lehet tudni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38920 üzenetére
Hehehe.. Hát itt jön elő az, nincs nincs annyi hely, ami elég.
Hány vinyó van abban?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38913 üzenetére
6TB? Bmeg, nem vagy semmi.
Örülök, hogy végre kész.
Okozzon Neked sok boldog percet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo #38839 üzenetére
Ezért van a fórum.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KatonaT #38825 üzenetére
Realtek ALC892d van.
Sztem ezen is ki kell mennie...
Milyen drivert használsz? Realtek oldaláról töltöd, vagy az Asrock oldaláról?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiság..
Beszéltünk már itt a kódolt hangsávokról...
Szóval, az előfordulhat, hogy egy (elvileg) tiszta, tehát nem kódolt DD 640kbit-es hangsáv szebben szóljon, mint egy TrueHD-ből készített 1,5Mb-s DTS sáv?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jah, akkor bocsi, hogy felhoztalak, vagyis idéztelek.
Hasonlóképp vagyok vele, nagyon kíváncsi lennék rá, hogy vajon mégis mit szólhat, egy 20*20-as kocka.. Biztos lehet jó is, de azért a 800W az erős túlzás, szerintem.
Hasonlóképp gondolom, hogy árban lehet náluk jobbat venni..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehehe, na ja, csak tudnám hova tenni.. Lényegében használhatnám asztalnak.
(#38679) cekkk: Értem. Persze van amikor az ember is többször áramtalanít egy nap, amikor pakolgatja a konnektorokat, vagy valamit állít, meg ilyesmi.. De ugye alapjában véve nem szokta az ember kihúzogatni.. Pl. a sajátmon eddig csak akkor volt a főkapcsoló kikapcsolva, amikor festéskor szétszedtem a rendszert.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor mondom úgy, hogy spontán a PC-nek sem tesz jót, sőt, az internetes modemeknek sem, ha nap mint nap áramtalanítva vannak... Mégis sokan megteszik, miért? Mert ezt mondják...
Sok ilyen anomália van, amire van aki A-t mond, van aki meg B-t, és sokszor van egy C megoldás...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hansolo1106 #38659 üzenetére
A komplett rendszer 30-40-ből? Kizárt..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KatonaT #38647 üzenetére
Te kezdted először azzal, utána már jött az elérhető ár..
Annyi, hogy azért amikor egy gyártó csak ragasztja a hangszóróit a dobozba,a csavar csak dísznek van, aztán meg lényegében képtelenség őket újratekercselni, mert pár év után lényegében beáll a hangszóró mint a szög, és egyéb nyalánkságok.. Lényegében semmit sem lehet velük csinálni, valami baja van, kb. kivághatod az egészet, dobozostól, mindenestől..
Nekem is megvan a véleményem róla, tisztában is vagyok vele, hogy nem a legjobb, de attól függetlenül egy Mission motyó után képesek vagyunk rá azt mondani, hogy ennyi pénzért nem szól szarul... De mint mondtam, jelenleg ~40k körül hamarabb vennék egy s178-as JBL rendszert, mint bármi mást...
Na meg amikor Wharfi motyót mentünk még régebben Jos3ph-el venni, aztán az üzletben elkezdte ott erőltetni az eladó, hogy vegyünk Jamo-t, mert a legjobb márka meg ilyenek... Hagyjukmár..
Aztán amikor közöltük vele, hogy Wharfi-ért megyünk, kapásból csöndbe maradt...
Ha annyira jó a Jamo, akkor miért? ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
KatonaT #38644 üzenetére
A 140k-s láda az nálad elérhető árat jelent?
Mellesleg, hamarabb vennék pl. Wharfi-t, hasonló árban, mint Jamo-t, akármilyen olcsó...
Hát, a kis 178-as JBL használtan hasonló árban beszerezhető, és lehet, hogy szebb hangja van a kis recsegőknek, mint a Jamo-nak.
Milyen vastag a brifkó, így van.. Annak idején én megvettem az 5.1-es 2610-es SAL motyót, ez sem a legjobb, erre volt lé, néha már elgondolkozom rajta, hogy kár volt, akkor be voltam rá sózva, mert jó áron volt.. Ma hamarabb vennék egy s178-as JBL rendszert, mint ezt.. Ennek sincs bajom a hangjával, ahhoz képest film közben egész kellemesen, szépen képes szólni, de akkor is, tudom azt, hogy abból a pénzből jobb is lehetne, mint amennyiből kijött ez akkoriban. Bár amikor ezt vettem, akkor a 178 is 70k körül mozgott.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
benvolio #38614 üzenetére
Úgy, szerintem, hogy mégsem 100%-os ez a megoldás...
Eleve ott bukik meg ez a teória, hogy legtöbbször mindig stereo jel megy ki a tv optikai kimenetén.. Ezek szerint előfordulhat, hogy kimegy rajta az 5.1-es hang is, de akkor ez alapján kiderül az is, hogy mégsem jó...
Bár ez még lehet codec gond is, de ha mondjuk nem hdmi a forrás kimenet, akkor meg jó?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pokzoli #38600 üzenetére
Hát, ha az adott gyártónak nincs itthon semmiféle elérhetősége, akkor azért kicsit körülményes az ügyintézés...
(#38601) Pokzoli: Nem lehet tudni? Vihar előtt azért már általában órákkal lehet tudni.. Főként mostanság. De ha nem is órákkal, annyi idővel biztos, hogy ki tudd húzogatni a cuccod, ha otthon vagy.
Ha hosszabb távra elmész otthonról, és nem bízol a hálózatban, akkor szinte biztos, hogy kihúzol mindent..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pokzoli #38595 üzenetére
Naigen.. Nekem is van ilyen, csak ezt mondjuk nem minden gyártónál tudod országon belül elintézni, szóval kicsit körülményes lehet a dolog...
Ha meg nincs szünetmentesed, és villámkárod van, akkor meg a biztosítód fizet (ha van). Ha a szolgáltató részéről van valami hiba, és az miatt hal meg valami motyód, akkor meg a szolgáltató fizet.
A másik amit más is írt épp itt, hogy azért az állandó ki-be húzogatás sem tesz jót, oké, az a mondhatni 100%-os biztonság.. Bár ott is megvan az, hogyha valami más eszköz van bedugva, és össze vannak kötve, akkor ugyanúgy meg"sül" minden...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pokzoli #38588 üzenetére
Nálam már vizsgázott egyszer a szünetmentes, pozitív oldalról... Ugye a kérdés az is, hogy miféle szünetmentes van a rendszer előtt. Ugye PC szemszögből sem mindegy, hogy miféle van a rendszer előtt, mert ugye okozhat "zúgást is".
De persze a 100%-os védelem a kihúzás, ez tény és való.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest