- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Yettel topik
Aktív témák
-
jos3ph
tag
Én is HTPC párti vagyok. Volt már WDTV live-om, és hallottam másoktól, hogy az ilyen kütyük nem támogatnak minden formátumot, és mindig akad valami gikszer a lejátszáskor. Ami meg garantált hiper szuper, az meg csillagászati áron van. Akkor meg jobban megéri egy HTPC. Ha HTPC-n akadna is gond, azt meg lehet oldani frissítéssel, vagy más programmal. Én speciel Splash pro-t használok mindenre, de én csak BD-t vagy MKV-t játszok le mást nem, valamit foobar-al zenét hallgatok, és kifújt. Alap windows 7, nincs vele semmi gond, van hozzá egy iMoon távirányító, egy fekvő HTPC ház. Simán kihozható egy ilyen gép, egy komolyabb multiplajer árából, de ha játszani is akarunk, akkor meg egy picit hozzá teszünk, és már játszani is lehet a HTPC-vel. Notival meg netezek, és notin keresztül a HTPC-t is tudom kezelni. Ennél jobbat nem hiszem, hogy kívánhat az ember.
-
jos3ph
tag
válasz
Gál István #36496 üzenetére
Micsodák azok ott a falon?
-
jos3ph
tag
Valaki tud valamit ERRŐL a kábelről? Esetleg van-e valakinek ilyen, és mik a tapasztalatok?
Köszi!
-
jos3ph
tag
válasz
medvezsolt #36432 üzenetére
A DTS hangsáv hangosabb, tehát adott hangerőn hangosabb lesz a DTS, és tisztább, szebb.
-
jos3ph
tag
válasz
medvezsolt #36429 üzenetére
Az optikai kábel átviszi a DTS jelet, ahogyan a coax is. De ha a TV-d nem támogatja a DTS hangot, akkor nem is fog rajta átmenni! Egy külső lejátszót, ha beiktatsz, vagy egy multimedia playert, pl WDTV LIVE vagy POPCORN, vagy hasonlót, amit összekötsz a házimoziddal optikai kábellel, akkor lesz DTS hangod.
-
jos3ph
tag
válasz
medvezsolt #36427 üzenetére
Ha jól emlékszem korábban azt írtad, hogy a tv-re is, és a házimozira is feltüntették, hogy DTS. Amire fel van tüntetve a logó, az elvileg tudja is azt. Valahol máshol kellene keresni a problémát! Az erősítőn a DTS hang annyiban múlik, hogy támogatja, vagy sem, ha nem akkor nem fogja lejátszani.
-
jos3ph
tag
Kinek mi a véleménye a linkben található banándugókról? Esetleg van e valakinek ilyen, vagy hasonló. [link]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest