- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
ToxLee
őstag
KEF hangfalakhoz H/K AVR-255 vagy ebben az árban még a 667-es vagy 665-ös Yamaha a jobb választás? Tudom, hogy a 667-es az 1.4-es HDMI-vel jobb, de a 3D stb. nem érint és nem is fog a következő 3-4 évben.
-
ToxLee
őstag
válasz
hattorihanzo #11417 üzenetére
Ezt remélem nem gondoltad komolyan.
BBéci: Nekem is megy Opera Miniről, vtechun tanácsát érdemes megfogadni.
-
ToxLee
őstag
KEF IQ 70 vagy Dali concept C6 között nagy a különbség? Tudom, idétlen kérdés de nem bírtam nem feltenni.
KEF IQ 50-el tapasztalatok? Rap, RnB, pop, elektronikus zenéhez nem kevés? Számít a hangerő. -
ToxLee
őstag
-
ToxLee
őstag
válasz
hakos1987 #11121 üzenetére
Nem tudok ajánlani majd a többiek ajánlanak, csak próbáltalak lebeszélni arról a wharfedale szettről, de lehet neked megfelel, menj el és hallgasd meg.
(#11126)hakos1987: BBeci már írta, hogy nincs 8 ohmos erősítő, nyugodtan vedd meg hozzá. Amúgy keresd meg az erősítőd használatiját, ha nem vagy valamiben biztos.
-
ToxLee
őstag
válasz
vtechun #11081 üzenetére
Most is így van, hogy HDMI a TV-be, DVI a monitorba. De most optikaival van összekötve az erősítő és a gép. Gondolom, hogy ha HDMI-n megy ki a hang és a gépen játszom valamivel DVI-n, attól még 5.1 megmarad, nem?
Mellesleg milyen erősítőt érdemes venni Yamaha 640-es helyére ami HDMI-s és támogatja a HD hangokat is? Onkyo 508, 608,607 vagy Yamaha RX-V665, RX-V667, RX-V567?
-
ToxLee
őstag
Erről a centerről mit gondoltok? Nem nekem lesz, sajnos.
KEF
-
ToxLee
őstag
XBMC playert ha digit outra állítom akkor nincs hang. (Failed to initalize audio device) Mit felejtettem beállítani? Mellesleg a DTS logót akarom kicsikarni az erősítőből.
-
ToxLee
őstag
válasz
BLiNk3r #10871 üzenetére
Konkrétan én ezt vettem 47.000Ft-ért. Mellesleg itt a hardverapróba van eladó Dali AW8, Jamo E6 sub és Yamaha YST-SW325. Mindegyik 40.000Ft alatt. Szerintem egy hallgatózást megér.
Ui.: Van Yamaha YST-SW320 is, igaz drágább egy picit(kötelező alkudni), de ha ez lesz az első mélynyomód, akkor ettől is a székbe ragadsz.
-
ToxLee
őstag
Ok, akkor majd a szetthez igazítom a centert. Bár a Mission M34i-hez tartozó m3C2i center a 10centis hangszóróival... Nem valami bizalom gerjesztő.
M34i Cinema Pack
A Yamaha 640-es erősítőn nem láttam, hogy tudnám állítani a vágási pontot.
vtechun: Más kategóriában gondolkozok. Körülbelül 200.000-et szánok a szettre.
-
ToxLee
őstag
Szerintetek egy új Yamaha NS-C444-et vegyek centernek vagy egy használt Dali Concept Centert? Különbség maximum a frekvenciatartományban lehet, de ugye ebből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket. Elvárás annyi lenne, hogy a center hangja inkább mély tónusú legyen.
-
ToxLee
őstag
Piezo magasakat szoktak házimozi hangfalakba alkalmazni?
-
ToxLee
őstag
Rendben, egyenlőre csupaszon hagyom a kábel végeket, később nézek rá megfelelő banán dugót.
Más: Hétvégén megyek hallgatózni. Mission M34i, Dali Concept 6, JBL E80 és Polkaudio TSI 400 közül szerinted melyik a jobb? 70%-ban film és játék, maradék zene.(Yamaha RX-V640 erősítő)
-
ToxLee
őstag
"Az enyémek darabja 1990 Ft volt, a kábel métere 16000, tehát nagyjából arányban vannak."
Ugye azt tudod, hogy nekem egy 1000Ft-os kábelhez ajánlsz egy 1500Ft-os dugót.
Egy hangfalhoz kell 2-2 dugó, ami 1500Ft-os dugó esetén csak a dugeszok 6000Ft-ba kerülnek, ami azért elég húzós számomra.
Ennek fényében kérdezem, hogy a 3-szor annyiba kerülő dugó 3-szor jobb?
-
ToxLee
őstag
Hangfal kábel végére villás sarut vagy banándugót vagy inkább érdemes szüzen hagyni, összesodorva?
Hol kezdődnek árban a jobb de megfizethető kábelek? 500Ft/1000Ft per méter?
-
ToxLee
őstag
Hello!
A Yamaha [YST-SW515] subomban valami zörög. Hangzással nincs semmi probléma, de gondoltam megkérdezem, hogy nem-e valami komolyabb. Harmadik tulajdonos vagyok, már nincs rá garancia.
-
ToxLee
őstag
Sziasztok! Mélynyomóknál a phase állítása mit szolgál? Normal és reverse. Elõre is köszönöm
-
ToxLee
őstag
#10017-es hozzászólásra várom a válaszokat. Köszi
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Kezd összeállni a szett. Yamaha RX-V640 erősítő és egy Yamaha YST-SW515 subom van eddig. Most következnek a frontok. Szoba kb. 20-22m2.
A következő polcsugárzók közül melyek ajánlottak?Mission M32i
Polkaudio TSi 200
Dali Concept 1 vagy 2(használtan)
Kef iQ10
Kef iQ30(használtan)
Acoustic Energy Neo 1(használtan)
Monitor Audio Bronze BR2 (használtan)Ezeket vettem fel a listára, hogy meghallgatom, de ha szerintetek valamelyik nem üti meg azt a bizonyos szintet, akkor kihúzom a listáról.
Előre is köszönöm
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Erősítő és számítógép közé érdemes jobb minőségű optikai kábelt venni, vagy nem ér annyival többet a drágább?
-
ToxLee
őstag
A HDMI-ről leválasztott hang jobb minőségű? Vagy valami gebasz van az optikás hangal?
Mellesleg, melyik a jobb valasztás? Yamaha RX-V365 vagy az előbb szidott Onkyo tx-sr 307? -
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani erősítőt 50000 és 70000 között? Számítógépre kötném, játékra és néha film nézésre használnám. Teljesen laikus vagyok a témában, úgyhogy kérlek ne bántsatok.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest