- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #30468 üzenetére
igen,pont igy néz ki.köszönöm!viszont mindenütt 90Wos tápot irnak.
furcsállom én is 30cm mélyhez 60W,de hát akár elég is lehet sztem.denon is erősebb 450W felvettből,mint az onkyio 720Wból...
Vidala:a 2309nek is 2 oldalas távja van sajnos. tegnap kiaksztott rendesen.de látok reményt,mert van 3 dedikált funciógomb,amihez előre be lehet állitani,mit akarok.és akkor nem kell totoznom..
ami még nem tetszik a 2309ben,hogy irtó halovány a kijelzője,még max fényerőn is. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #30489 üzenetére
olyan emberé,aki napokban kapja meg a 10es pioját.majd kifaggatom.
ha pár nappal később lett volna a teszt,akkor ugyan 2106al kevesebb,de talán egy pioval több lett volna a ringben.én örültem volna.
és mondom,messzemenő következtetéseket ne vonj le.más láncon,jobban bemelegedve talán más lett volna az eredmény. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Poplacsek #30481 üzenetére
kicsit többet?
tudod,mennyiért megy el egy rotel? 30-40e között.per pill kábeleim összeértéke lehet...
Lacyval jóban voltam régen, hallottam is a monstumait. Nah, ő épített hangfal váltót.lehet irok neki,mert nem hiszem,h drága,ellenben aki hallotta,azt mondta, egyáltalán nem szól bele a hangba. -
bajnokpityu
félisten
a logi analóg kimenete általában fedettebb,kevéssé közvetlen,és kevesebb mélyt adott,mint a viba dacra kötve,és annak analóg kimenetét használva.
ez igy volt a 2106nál és a rotelnél,de valamiért az arcamnál ugyan szebb hangot,de sokkal kevesebb mélyet eredményezett.nem lehetett fázisbaj.ez hogy lehet?
én valami védelemre gondolok,ugyanis az arcam bejövő jelszintje változtatható,és néha hol torzitott,hol indokolatlanul halk volt.(talán 89ig megy a skála,az én hangfalaimon,szobámban ezen a láncon végig 85fölött ment,hogy kb olyan hangos legyen,mint a többiek.
ha lehetne ujra átszerkeszteném előző HSZemet,ugyanis túlzottan sarkos,és akár óriási következtetéseket lehetne levonni, miközben az arcamot kevesebbet hallgattuk,mint a 2106ot,meg rotelt,a rotel,és a 2106 rendesen be volt melegitve, az arcam meg nem.ez most azért nem volt célom,csak nagyon lelkes voltam+fáradt.
ami viszont jó hir számomra,h reggel felkeltem 5kor,h még utoljára mgnézzem ezt a mélyhiány dolgot,és megvan.a 2front large+sub beállitás esetén nem ad minden mélyet ki a frontra.ahogy átállt 2front direktre, rögtön lett mély.nem annyi,mint rotellel,de azért nagyságrendileg elég. igy azért már nyugodtabban adtam oda a 2106ot.
BBéci:nem tudom,mit tud a 3802,de azért szivem szerint most összeengedném az arcam 250et a 2309el.n
-
bajnokpityu
félisten
előzőt nem tudtam modositani már
"2309 kicsit talán felbontás,részletességben sem olyan,mint a 2106,de a 2106 meg kusza."
ezt visszavonom.bizony azért jobb ebben az uj denon.
az uj meg abban is jobb,és ezért lesz jó mozierősitőnek,hogy a jelenlétérzet,a valóságérzet az nagyon jó.a mélyet meg valszeg kénytelen leszek EQban igazitani,és elfelejteni a pure directet.a 2106 tesztre visszatérve:alapvetően igaza van.tényleg nem véletlen hiányzik már most is.a mélyekkel kapcsolatban sztem nincs igaza,mert sem sok,sem nem szép.max egy olcsó marantzhoz képest,vagy a 2309hez képest.
abban BBécinak 100%ig igaza van.nem HM erősitőn kell zenét hallgatni.nekem a mai nap végkövetkeztetése az az,hogy teljesen fölösleges HM erősitőben ennél feljebb lépnem,mert ha az ezer éves kopott messze-nem-csúcsmodell roteltől kikap egy drága- vagy 15évvel fiatalabb HM,első pillanattól érezhetően,minden téren,akkor el kell felejteni a zenehallgatást HM erősitőn,és csak a mozizásra koncentrálni.
és hozzátenném,más hangfalakkal,más izléssel,zenékkel,más fülével lehet teljesen más lenne az eredmény.én igy láttam,hallottam.
-
bajnokpityu
félisten
ma ezek jártak itten,idősorrendben:
denon 2106
arcam 250
rotel 840bx4
denon 2309.logi squeezebox, analóg és digit kimenetét hol erősitőbe, hol a dacomba tettük.
hangfal csak sztereo, a rubik.más véleményét nem illik leirni,igy nem is teszem,csak sajátomat,de egyébként egyetértettünk.csak a jelentős különbségeket irom le,cimszavakban:
2106:közepes mély,közepesnél kisebb tisztaság,közepesnél gyengébb finomság, tisztaság,de abszolut hallgatható.
arcam:kicsit tisztább, azonos mély.picivel jobb csak.minimális árkülönbség lenne indokolt,ezzel szemben majdnem 3x annyiba kerül.
rotel:porba alázza minden téren az arcamot,abszolut minden téren jobb.2 órán át melegitettem,mert tudtam,h nála sokat számit,megérte.figyeltem kollégát, vigyorgott rendesen...denon 2309:na őt már csak egyedül.nagyon finom,lágy,igen tiszta hang,viszont nagyon kevés mély.megyek géphez,hátha forditott valamelyik polaritás,de nem.ellenőrzöm,pure direct,ráadásul menüben is minden oké.ilyen. nézem a membránokat,mozognak,tehát nem hibás. tiszta,de kicsit magasba húz.hát összességében jobb,mint a 2106,tisztaságban sztem jobb,mint az arcam is,de ha nem lenne a rotelem,akkor még mindig inkább 2106,v arcam.
2309 kicsit talán felbontás,részletességben sem olyan,mint a 2106,de a 2106 meg kusza.
használtan vettem,kapcsolgatás közben bekapcsoltam az audisseyt,rögtön lett mély,de miért csak ilyenkor?szóval a HM erősitők összességében mind mások voltak,mind más karakter, de zenélni egyik sem elég jó.rotel olyan finom,mint a 2309,de olyan ereje van,dinamikája,aminek közelében sincs egyik HM sem.hangszerek,emberek,mintha ott lennének.
Dorian,ne figyelj: a viba dac mind az összes erősitő DACjánál sokkal jobb volt,beleérte a logi sajátját is.akárki akármit ir,hogy a logi DACától nem talált jobbat,háát. sztem van.
BBéci: 1 furcsa dolgot viszont észrevettünk,abszolut nem értjük:
amikor a logi analóg kimenetét hasonlitottuk a viba DACéhoz, akkor a 2106nál,és a rotelnél egyértelmáen több volt a mély a DACal.arcamnál 5x ellenőriztük,de pont forditva volt.mitől?2309et még csak analóg DACról próbáltam ki.
nem fogok hülyét csinálni a vevőből, reggel 7re viszen a 2106ot,de szivem szerint várnék mégegy napot, AB tesztet csinálnék a 2106 és a 2309 között.hogy csak a rotel után van-e hiányérzetem... -
-
bajnokpityu
félisten
régebbi olcsó heco subkról van-e véleményetek,tapasztalatotok?
átmeneti megoldásnak lehet ilyesmit számolok be.egyébként azt hiszem nincs valami nagy igényem subbal kapcsolatban, msot a kocsiból kiszedett zárt 30asom van,hidalt erősitővel PC12Vos tápjával gányolva.érdemesebb sztem inkább valami szobai megoldást találnom,jóval nagyobb teljesitménnyel, mélyebbre menve.túl kicsi ennek a hangszórónak a mostani nappali.mintha a vitas 30at szerették volna a tesztek,de már ebben sem vok biztos.
na annál régebbi,jószágról érdeklődnék,60Wos táppal,30as tányérral. -
bajnokpityu
félisten
én talán pár hónapja,de nekem is többet jelent a véleményük,mint egy ismeretlen weblapnak.ami meg abból él,hogy reklámoz.ettől függetlenül én csak olvastam,nem rám kell haragudni.
holnap este itt az uj,első dolgom lesz AB tesztet csinálni szereoban a rotellel.2106ot elég jól ismerem.ettól függetlenül,hogy tényleg nem látom sok esélyét a 2309nek,hogy agyonverje a 2106ot.
a streamosok melyik osztályról mondták ezt? mindről?
-
bajnokpityu
félisten
még mindig le vok döbbenve.
azt sejtettem,hogy minél magasabb kategóriás jószágok bukják százalékosan leggyorsabban árukat,de már drágábban hirdetett 1609re több érdeklődő volt.
pedig simán odatenném mellé.de még a 1909mellé is.1911már talán überelheti,döbbenet mi tesztet megnyert az a készülék.nagyon dicsérik a 11es sorozatot a kinti sajtóban. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #30397 üzenetére
nemtom mi lesz a2309el.
nincs telszámom az eladóhoz,a futárék nem irtak semmit,h érkezne.
őszintén?ha nem jön össze sem bánom már.sztem audissynek EQn nálam nem nagyon kell állítgatnia,én igy szeretem,ahogy szól,visszhangon inkább faliszőnyegekkel,bútorokkal,virágokkal akarok javitani, HDre nicns is szükségem,sztem még a 2es sorozatú denonnál is alig van értelme.
HDMIre még annyira sem.félek,hangban sem lesz elég nagy diferenciaha nem jön össze eskü sztereora költöm.jó vételnek tűnt,de nem fogom bánni..
vagy arra a DACra a sztereo elé.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #30390 üzenetére
egyébként a dacosok szoktak 2 dolgot mondani:a jitter egy tulajdonság,nem hiba,van akinek tetszik a "jitteresebb" hang.ugyanigy, a logitechnek egy elég komoly dac-a van.a 1543as vibadac meg egy koros teknika veriprimitiv kivitelezésben.komoly mérhető torzítása van,és mégis,ha zenével,kábelekkel ki van szolgálva,élvezetesebb.sztem hasonló lehet a csövesekhez a különbség.teknikailag gyenge,aztán mégis sokan esküsznek rá.
harmadik meg,sztem ne siesd el ezt a dac témát.a legjobban fejlődő része sztem most a hifinek.évente feleződnek az árak, a szolgáltatás,és a hangminőség meg ugrásszerű.az USBs dacok némelyike nagyon érzékeny a kábelre,némelyike nem. nehogy azért kelljen venni valami spéci usb kábelt,mert egy tesztgyőztes dacnak nem tetszik.
egyébként sztem max fele különbség van az optikai kábel,koaksz kábelre cserélése között,mint amikor átkábelezték a hangfalaidat.vagy még annyi sem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #30358 üzenetére
85ért meg a pio monsterek, igy van?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
brutilaci66 #30353 üzenetére
ja,hogy a több száz wattot te leadottnak tekinted?
hát ez kérem tök kamu.
2106osomnak 450 v 460Wos tápja van,középkategóriás denonok maximum 500Wos táppal birnak.itt is él a 30% veszteség,50Wnyi számitási teljesitmény,és a maradékot oszd el 5el:53W.
mondjuk nyilván nem egyenletes mind az 5 csatié,de 53W4 ohmon ráadásul kb 40W lehet 6ohmon,tehát éppen csak erősebb,mint a rotelem 2x35 valós Wattja.igy is érezni.persze gyártó 7x125öt irt,mint pillatnyi teljesitmény.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
brutilaci66 #30353 üzenetére
nem árt a tartalék.
minél inkább kihasználod az erősitőt,annál inkább esélyes,h szétesik a hang.és ha nem használod ki,attól még nem eszi meg a táp ráirt maximális értékét.5x5 egyébként nem olyan kicsi.
a 2106om 5.5x6ban dolgozik,ide pont jó,úgy betölti a teret,h marad tartaléka. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Brandys #30299 üzenetére
egyébként még mindig nem irtál véleményt a 2310ről.nincs még vélemény,vagy ennyire lehangoló?
előéleted miatt azt tippelném be fog jönni denon stilusa,más kérdés,h elég nagyot léptél-e.házat nemigen fog dönteni,azt hagyjuk a HKra meg onkyiora,de ha az én tapasztalatomat olvastad,akkor kb annyira lesz jó,mint nekem a 2106. tehát eléggé,de azért hagy még teret a sztereoknak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Brandys #30295 üzenetére
azt a fim referencet 20x meghallgattam,amikor hazahoztam a rubikat.ajánlottam is a többieknek.mert élvezetes zenék vannak rajta, mindenféle stilusban,ugyanakkor jól szól.
nekem a misty a kedvencem,meg a hegedűs. neked?
egyébként amikor nézted a mordauntot,nemtom,h csak akartam-e irni(és kitöröltem,nehogy lebeszéljek,v eltántoritsalak,miközben nem is hallottam az avianokat) de kb 6 éve a barlangban az akkori mordauntokat hallgatgattuk,nekem a hangfalai nagyon nem jöttek be,ellenben a subjai igencsak tetszettek.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #30243 üzenetére
150ért 3808?
az kemény.
biztos vok benne,h nem hiányzik mellőle sztereo erősitő. -
bajnokpityu
félisten
válasz
brutilaci66 #30213 üzenetére
3600as genousom volt.42 e Ftba kerül sok éve.avatott geniusosok ezt mondják legjobb hangú 5.1es geniusnak,de a streamban 90ért kapható 5.0 minden szempontból alázza.tényleg kinyilik a világ.
egyébként próbáltam a geniust közvetlenül a hm erősitőre kötni,már az is 2x úgy szól mint az integrált erőlködő,köztes állapotnak inkább ezt választanám helyetted.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DM-Fan #30182 üzenetére
igen, denonék valóban hidegebbek,de egyúttal nem terjengősek,nem tesznek hozzá semmi a zenéhez.de ez totál izlés dolga
napokban vettek tőlem egy pár ovált kocsiba.ezek ugye nem különösebben jó cuccok,még akkor sem,ha külső váltó,és selyem magas.hifistának vallotta magát emberünk, de olyan bőszen tekergette a mély magas kiemeléseket, meg a loudnesst,hogy kerekedett a szemem.. izlés dolga. azt mondta azt teszteli,h terhelhető-e.
én csak a hangositásoknál használtam EQt,de ott mondjuk enélkül lehetetlen is bármit kihozni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
DM-Fan #30182 üzenetére
denonom hajtás után kb 35 fokos levegőt enged ki.hűvösebbet,mint a kezem.rotel detto.
furi dolog ez a HK.néhány olyan nagy rajongói,közben meg pont olyan baja van általában a márkának,mint a wharfinak:beszabályozza a tulaj érdeklődési területét,mert csomó zene nem szól jól rajtuk.persze az ami jól szól,az nagyon jól.
-
bajnokpityu
félisten
megjegyzem,aki eddig meg akarta venni a denont,visszalépett,egy használt alap onkyiot vesz.
ha tippelnem kéne,607est,de lehet rosszabbat.nem örülök különösebben,pláne,h ma szóltam a 2309 tulajnak,h küldheti.egy előnye lesz, hétvégén jön egy arcam 250es összevetésre.tulaj szerint van esélye a denonnak.használtan több mint duplája az arcam,tehát sztem nem lehet esélye,de, egy hasonló kategóriájú yamaha,HKval onkyioval bátrabban összeengedném.
-
bajnokpityu
félisten
tisztán emlékszem,amikor egy fostex szélessávút hallgattam a bártfaynál.bejárati ajtó mögül lehetett hallani,hogy nem akármi szól odabe.azóta tudom,h erre is lehet figyelni.
én úgy hallottam leginkább a beszédhangok között a különbséget,ha nem voltam a szobában,de minimum nem oda figyelek. egyébként is lehet hallani, de inkább a minőség hiánya feltűnő ,mint ha jó valami.
most pl a szomszéd szobából olyan,mintha élő emberek beszélnének.szóval a nemtom,h a frekimenet, fázis,v mitől,de a jobb cuccok egyszerűen élethűbbek,tovább hallgathatók,mert a hibákat egy darabig sztem a fül tolerálja, aztán elfárad.
-
bajnokpityu
félisten
normális szetten,erősitőn bizony van,h minden membrán keményen dolgozik,és nem csak dísznek van a háttér.ehhez nem árt,ha a héttér csatorna is megfelelő minőségű,építésű.
aknamezőn huztak át a hétvégi filmben,ott folyamatosan robbant mindenütt.
de az eredeti témára:nem,nem fogtok meggyőzni,h ilyen szutykot vigyek haza,akárhogy állitjátok, h létezik 60ezerért jó vétel házimozierősitő...(ha megfigyeltétek,egy ideje ezért a véleményemért ir boldog boldogtalan,miközben a kérdést feltevő már valszeg rég lelépett)
vannak akik vigyáznak a cuccaikra,és ezerszer inkább vennék használt tőlük erősitőt,mint ujat.évek,mire a HD nélkül nem lehet használni az erősitőt,és akkor még mindig ott vannak a komoly médialejátszókból kijövő 5.1 analóg csatik.
én már vettem ujat is használtat is,nem is egyet,ésszel,odafigyelve simán inkább használt.de pl dslr fényképezőt nem vennék használtat,2 ok miatt: van ami elromolhat benne(és drága javitani),és gyakorlatilag uj árában adják az 1-2 éveset.
de egy nem alsókategóriás erősitő miután lenyomott 3-4 évet,még sok évig fog szolgálni,uj árának felééért,harmadáért.
részemről lezártam,mindenki azt vesz amit akar,aztán meg vagy jól járt,vagy nem.véleményemet elmondtam finoman,durván,aki meg akart érteni megértett, aki meg akadékoskodik, és más szájából akarja azt hallani, amit megálmodott,az ne forumra járjon,hanem vegyen papagájt...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Thuglife #30139 üzenetére
mozinál meg azért fontos az erősitő minősége,mert a beszéd érthetősége eléggé gyenge tud lenni ezeken az ócsókon,robbanásnál megnézem egy 240W(általatok ajánlott kategóriagyőztes tápos készülék,mit szenved össze.240Wból lejön minimum 30%,de ilyen szinten talán még több veszteség,vagy 40-50W számitási,kapcoslási teljesitmény,és a végén gyakorlatilag nem marad csatornánként jóindulattal 25W.robbanni meg egyszerre szokott mind az 5 csati.
kondikat meg biztos tulmélretezték -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
nyurga82 #30130 üzenetére
raktárkisöprés.
de azért azt ne várd már el tőlem,hogy lelkendezzek értük.mert valami ilyesmit érzek,h ezt várod,h xy megéri az árát. tényleg lehet hifiben olcsón meglepően jót csinálni.de ezeknek mindig szokott lenni egy-két komoly gyengéjük,és igen ritkán divatosak.
namost,ezek a 60rugós erőlködők igen divatosnak akarnak látszani,és egy HM erősitő,ami hd-re HDMIre fel van készitve,nem nagyon akar őszinte lenni, hogy figyi,ez a gyengém,cserébe meg tudok valami olyat,amit ennyiért nem szokás adni.
ha te ezt fikázásnak érzed,hát talán jól érzed.de a fórum egy folyam,most éppen erre folyik,majd lesz téma még a fél millás best buy rendszer is
-
bajnokpityu
félisten
ha 7 csatival számolom,csak a végerősitőt,levonom a tápot,dobozt,kijelzőt,már minuszban vok.ezek árából még sima alapszintű sztereot is éppencsak kapni.hol vagyunk akkor csatlakozók hadától,kijelző,video áramkör,DACtól...
már csak azért kibeleznék egyet,h megtudjam,hogy hogyan csinálják.döbbenetes gányolásoknak kell bennük lenni...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #30117 üzenetére
minimális küldönbségek?
mármint hogy mind ócskán szól,csak mind másképp teszi lehetetlenné az élvezetetEbben a kategóriában amit hallottam egyetlen készülék volt,ami a talán elmegy(és nem fülbántó a hang) kategóriát kiadná,a a 13xx-es denon.de annak meg pici a valós teljesitménye,igy mini szobákban elég csak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
laci7878 #30114 üzenetére
hát bocsánat,megpróbáltam körülirni a válaszomat.
csodák nincsenek,ezek annyira durván alacsony árú készülékek,hogy egyrészt irtó rossz gyártási minőséggel kell készüljenek,másrészt a házimoziban,hifiben nem véletlen mindig az ártól teszik függővé a hangminőség megítélését.ahogy elnézem a gyártók nézik,hallgatják egymás készülékeit,és ez alapján áraznak be.
pl a dalinál sem hiszem,h véletlen volt a múltkori drágulás. -
bajnokpityu
félisten
válasz
laci7878 #30106 üzenetére
ami kérdést feltettél, arra válaszoltam.
nézd, én 6 éve bementem boltba,hazavittem egy 7070es kenwoodot,leakciózva 70papirért.mondom,zenére van már egy denonom,moziban majdcsak nem lesz olyan rossz.
5 percet próbáltam,visszavittem sirva,h mi ez a fos.majd hazahoztem egy denon 2106ot 2x annyiból.akkor ez alatt semmi értelmeset nem találtam.azóta belepakolták a HDMIket,és még drágábban lehet normálisat venni.mostani kérdésedre is már válaszoltam:én egyiket sem,inkább vennék használtat.nekem ami már megfelelne az a 2311, 290ért,az már majdcsak nem lenne visszalépés...
bár most jut eszembe,h nagy olvasgatások közepette a 1911et nagy vételnek találták a sajtóban.
-
bajnokpityu
félisten
ja most látom, h ketten is kérdeztétek hasonló árban HM erősitőt..
forumon gálistván van van egy pio 5i-je,nekem meg egy denon 2106om eladó,mindkettő lemossa ezeket hangminőségben,de egyiken sincs hdmi, és HD dekóder. -
bajnokpityu
félisten
válasz
laci7878 #30102 üzenetére
annyira alsó kategóriásak,hogy bármi komolyabb hangfalat rákötsz,kevés lesz.
tehát hosszabb távon mindegyikkel rosszul jársz,mert uj erősitőt venni pénzügyileg sosem éri meg.van bennük HD,de ezek még a sima CDt sem képesek kihasználni.
van itt párunknak eladó HM erősitője,mivel ezek élettartama 10-15év biztosan meglesz,sokkal később akarnád lecserélni ezeknél. -
bajnokpityu
félisten
egyetlan ilyesmi trükköt ismerek.a dvi kimenetben van,h benne van az analóg vga jel,és ezért tud működni a dvi dsub átalakító.ami kajak csak a csatlakozón alakít,jelen nem.
viszont nem vettem észre,h be volt kapcsolva a jobb oldali hangfalon -0.5decibeles csökkentés,ezért éreztem,h halkabb...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
BullZeye #30087 üzenetére
sztem ebben nincs spdif.sem optikai sem koaksz.
ideje egyébként csak úgy van spdif,hogy a füles kimenetbe beleépítenek egy optiksi spdifet,és egy filléres átalakítóval lehet normál toslinkra alakítani.nyilván kifejezetten jót tesz az egyébként sem minőségi optikai csatolásnak,de még mindig jobb,mint a hangkari analóg jelét kitenni.manapság szinte csak az acer rakja bele,meg a nagy multimédiás asusokban szokott lenni.én sem úsztam meg külső usb hangkarit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #30081 üzenetére
a marantzokat miért kinálják olyan drágán használtan idehaza?
akármi másik márka használtan úgy bukja árát,hogy na.
mondjuk nem kelnek el,de ettől még irreálisak sztem az irányárak is. -
bajnokpityu
félisten
válasz
kimi02 #30079 üzenetére
460 az utódja a 445nek? vagy hogy van HKnál a sorozatok megkülönböztetése?
megkaptam,beforrasztottam a hibás ribbon helyett az újat.most meg a másik oldalinál vettem észre,h nem tökéletes. még nem vok benne biztos,de olyan,mintha eltolódott volna oldalra a hang.
egyébként élvesedett a magas is.asszem ezt a hangfalat yamahával,marantzal nem lenne okos hajtani.BBéci, Te ribbonod is hajlamos éles hangokra fényes hangú erősítővel?
-
bajnokpityu
félisten
nézd csak:
2309:74%
2310:91%http://www.testseek.com/home_electronics/hifi/receivers/denon_avr-2309-p-c7e59ecd-a34b-8dd3-6c49-664c9c247357.html
2309nél aszongya:
Published: 2008-10-14, review by: techradar.com
Fabulous balance with HD-audio, Punchy sound with CDs
No networking, Strange remote, Not at its best with ProLogic, No dedicated Pure Direct mode, Only 1 HDMI output.kissé kétkedem a tesztelők tudásában,mert azon kivül,h kizárt,h ne tudjon pure directet egy denon,még a manuálban is benne van... -
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #30054 üzenetére
mostan bevallhatom amúgy,h egy 2309et néztem ki.2 óra mulva jár le a vaterán,utána privátban venném a héten.elvileg a 2106ot szerdán viszik.
egyébként pont fekete.
nekünk a mostani uj butorok elég sötét wengék,a fekete sztereom is eltűnik.neked milyen szinű a bútor,hogy csak a fekete illik hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest