- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
ToxLee
őstag
válasz
Jampec8686 #18337 üzenetére
54nm-es panelban nincs 35nm-es szoba.
-
ToxLee
őstag
-
ToxLee
őstag
Ez most komoly? Rezonanciacsökkentő lap
Egy gumi lappal vagy a méltán híres blu-tack ragasztóval kb. 95% hozható ez a minőség. Aki ilyenre költ az beteg.(vagy túl sok pénze van) -
ToxLee
őstag
Yamaha subjaira hülyeségek vannak írva. Nekem egy 515-ös van. Yamaha hivatalos oldala szerint 270 Wattos, a sub hátuljára meg 80W van írva... Ugyanez igaz a zászlóshajóra is (YST-SW1500). Hivatalos oldal szerint 1000W, sub hátuljára 250Watt van írva.
Szóval én maradok a 80Wattnál. -
ToxLee
őstag
válasz
SpongyaBob #18125 üzenetére
Úgy értem, hogy hány m2-es szobába fogod használni. Az, hogy mennyi egy normális erősítő elég relatív. Nekem pl. Yamaha 667, Onkyo 608, H/K 255 és az ettől magasabb kategóriás erősítők a normálisak.
Minimum egy Onkyo 308 vagy Yamaha 367-et kellene vásárolnod. -
ToxLee
őstag
válasz
SpongyaBob #18123 üzenetére
Mennyiből, hova, házimozi vagy sztereó?
-
ToxLee
őstag
Mélynyomók leírásánál a Low pass filter mit jelent?
-
ToxLee
őstag
Szerintetek akkor járnék jobban ha a meglévő Yamaha YST-SW515 mellé vennék használtan egy Yamaha YST-SW315-öt, így két 10" membrán dolgozna vagy vennék újonnan egy Velodynr Impact 12-őt. A két yamaha között csak annyi a különbség, hogy a 315-ben YST I (Yamaha Active Servo Technology) van, míg az 515-ben YST II.
-
ToxLee
őstag
QLN subjáról mit gondoltok? 2db 8"-os membrán. Ez vajon egy 10"-osnak felel meg? Valaki halotta már? Magyar árat nem is találtam.
-
ToxLee
őstag
válasz
clarlet167 #17406 üzenetére
Megkérdeznéd, hogy mely Polk és JBL típusok helyett ajánlották?
-
ToxLee
őstag
A JBL-nél, hogy számolnak?JBL ES30 6"=170mm?
KEF IQ30 és az ES30 között vacilálok. Így meghallgatás előtt esetleg jó tanács? -
ToxLee
őstag
válasz
#09634560 #17327 üzenetére
Azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Yamahaba 65mm-es hangszórók vannak a kis "hangfalakba", a mélynyomóba pedig 200mm-es, míg az Onkyoba 80mm és 160mm. Szerintem ilyen szinten a wattok száma mindegy. A lényeg, hogy meg kell hallgatni és amelyik tetszik azt vegye meg.
Ui.: Az MM-be most akciós az Onkyo. -
ToxLee
őstag
válasz
MaTTeS #17306 üzenetére
Szerintetek a Proson R12 erőteljesebb vagy a Velodyne Impact 12?
-
ToxLee
őstag
Van den Hul Skyline kábel KEF IQ 30 szetthez túlzás lenne? Frontra és sorroundra is. Egyébként pont a rendszer 10%-ba kerülne a skyline.VdH
-
ToxLee
őstag
Ti milyen túlfeszültségvédő elosztót használtok? Ha egyáltalán használtok...
-
ToxLee
őstag
Yamaha YST-SW515 alá milyen csillapító anyagot ajánlotok? Tüske ugye kizárva, mert nem tudom hova csavarni. (Vagyis lenne, mert a talp takaró szövet alatt vannak furatok, de nem menetes) Szóval valami jó ötlet?
-
ToxLee
őstag
Szerintetek mennyivel lehet hátrébb a center a frontok síkjától? BBéci az előbb belinkelte a THX előírását és ha jól láttam, a képen is hátrébb van a center. Kb. 30-40 cm elviselhető?
-
ToxLee
őstag
Akartam venni 10 méteres optikai kábelt az MM-ben, a számítógép és az erősítő közé. Megkérdeztem az eladót, hogy tudnak-e ebből(HAMA) a típusból rendelni, a válasz pedig a következő volt "Szerinte nem is létezik 10 méteres optikai kábel, mert megtörhet, meg eleve jobb a digitális koax ilyen távon....." Tudtommal a hírközlésben akár 100km-es optikai kábeleket is használnak erősítés nélkül, de mindegy.
Szóval, hol tudok ilyen hosszúságú optikai kábelt venni? Kb. 10-15.000Ft magasságában. Vagy vegyek digit koaxot ilyen árban és hosszúságban? (yamaha rx-v661, KEF szett) -
ToxLee
őstag
Valaki ismeri a KEF Q1-et? Mit lehet tudni róla? Mennyivel jobb vagy rosszabb mint egy KEF IQ30? (membrán mérete ugyanakkora) Ha előre veszek egy IQ30-at, hátra meg a Q1-et teszem, szétesik a hangkép?
-
ToxLee
őstag
Valaki ismeri a KEF Q1-et? Mit lehet tudni róla? Mennyivel jobb vagy rosszabb mint egy KEF IQ30? (membrán mérete ugyanakkora) Ha előre veszek egy IQ30-at, hátra meg a Q1-et teszem, szétesik a hangkép?
-
ToxLee
őstag
Nem tudjátok hol találok 10 méteres optikai kábelt? Átnéztem a kácsát, procinemat de nem találtam ilyen hosszúságú kábelt. Kb. 20.000Ft-om van a 10 méterre.
-
ToxLee
őstag
Néhány napja felraktam a Media player classicot, (hogy működjön a dxva) és vele együtt néhány filtert. De azóta nincs stereoban sub. Szóval eddig 2.1-volt az alapértelmezett, most meg 2.0. Hogy lehet visszaállítani?
-
ToxLee
őstag
Visszatérve a small-large témára. Nálam a yamaha erősítőm largera rakta a frontokat 200Hz-es vágással, de a bass out opcióban csak subwoofert ír. Ilyenkor mi van?
Mondjuk nekem így is tetszik az összkép.
-
ToxLee
őstag
Allvanyoknal mennyire fontos, hogy homokkal toltheto legyen? Egyaltalan, hogyan lehet magat a hangzast egy homokkal feltoltott allvannyal befolyasolni?
-
ToxLee
őstag
Szerintetek van értelme egy Yamaha RX-V661-es erősítőre 2db subot kötni? Mivel csak 7.1-es az erőlködő, ezért Y kábellel hidalnám át a problémát. Ilyenkor feleződik a jel?
-
ToxLee
őstag
Szerintetek melyik a jobb sub? Magnat Monitor SUB 300A vagy a Mission MS8
-
ToxLee
őstag
A KEF C sorozat és az IQ sorozat között mi a különbség? Melyik az újabb?
-
-
ToxLee
őstag
Szerintetek egy Yamaha YST-SW515-ös subot érdemes lecserélni egy DALI Concept subra?
-
-
ToxLee
őstag
válasz
Vikthor #14273 üzenetére
Igen, én is ezt akartam, de nem megy a CCC. "Host application has stopped working."
Állítólag safe modeban kell a registryt piszkálni... Lehet az lesz, hogy veszek egy optikai kábelt, ha játszom akkor az alaplapi digit kimenet lesz az alapértelmezett audio, ha meg filmet nézek átváltok az ATI HDMI kimenetére. Persze, megnézem amit mondtál.
-
ToxLee
őstag
Erre valaki?
Megjött a Yamaha RX-V661-es erősítőm, HDMI kábellel kapcsolódik az ATI 5850-es VGA-hoz.Olyan érdekes problémám van, hogy ha a TV megy csak akkor van rendes kép a monitoromon is, ha kikapcsolom a TV-t, akkor csak a háttér látszik a monitoron. Ilyenkor mi a teendő? A CCC nem megy, mert Host application has stopped working.... Akármit csinálok nem megy. Már uninstall volt, újratelepítés.....
-
ToxLee
őstag
Megjött a Yamaha RX-V661-es erősítőm, HDMI kábellel kapcsolódik az ATI 5850-es VGA-hoz.Olyan érdekes problémám van, hogy ha a TV megy csak akkor van rendes kép a monitoromon is, ha kikapcsolom a TV-t, akkor csak a háttér látszik a monitoron. Ilyenkor mi a teendő? A CCC nem megy, mert Host application has stopped working.... Akármit csinálok nem megy. Már uninstall volt, újratelepítés.....
-
ToxLee
őstag
Ma meghallgattam ezt a Q Acoustics 2050-es hangfalat és azt kell mondjam, hogy nagyon durván üt a mélye. Elektronikus zenéhez kivláló, de szerintem a közép és magas tartománya gyenge.Amúgy jónak számít ez a márka?
-
ToxLee
őstag
A Yamaha RX-V740 hangzasban ugyanott van mint a Yamaha RX-V661? A 661-esben tetszik a mikrofonos beallitas es a hdmi de 65.000Ft, a 740es kb. 50.000Ft. Melyik a jobb valasztas?
-
ToxLee
őstag
Szerintetek a Yamaha 515os szubot erdemes Y kabellel osszekotni?
-
ToxLee
őstag
A papír membrános hangszórók nem a gagyi kategóriába tartoznak?
#11859) BBéci: Az istállóba meg kevés lenne.
-
ToxLee
őstag
KEF hangfalakhoz H/K AVR-255 vagy ebben az árban még a 667-es vagy 665-ös Yamaha a jobb választás? Tudom, hogy a 667-es az 1.4-es HDMI-vel jobb, de a 3D stb. nem érint és nem is fog a következő 3-4 évben.
Vagy esetleg Yamaha 567, Onkyo 508, Onkyo 608?
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest