- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #39415 üzenetére
Néhai kolléga új Titan I-es kábeleit. Rendeltem is hamarjában egy új kábelt a centerhez is, meg jobb HDMI-t is.
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #39158 üzenetére
A Goldoktól még nehezebben fogsz megválni
-
Warter
addikt
válasz
bendeguz76 #38216 üzenetére
Szerintem ha veszel akkor ne e belépőt vedd, MM-ben láttam HK255-t 99e-ért. Messze jobb vétel, mint a mostani belépő HK-k.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #37614 üzenetére
35 métere?
Még csak az kellett volna, elköltöttem volna függönyre egy 5.1 árát.
Szerencsére találtunk 5-ért normális minőségű és kinézetűt + volt 20% akció. De így is kifizettem egy 100-ast függönyre. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #37588 üzenetére
Az jó, majd írhatnál egy kisebb összefoglalót a tesztről.
-
Warter
addikt
Úgy-úgy. A sima függöny sajnos kevés volt. Mondjuk asszonynak nem is tetszett a régi, most lesz mindkettőből. Kíváncsi leszek mennyit javít. Azt hiszem utána lesz egy front-center kábel csere valami jobbra. Nem rossz ez a Sinus Live, de kipróbálnék másfélét is. Mondjuk egy Excaliburt vagy egy Néhait.
Dorina: Persze, jó vastag. Asszony minden függönyt lecsekkolt, hogy elég vastag-e, meg, hogy tényleg "sötétít-e" rendesen.
-
Warter
addikt
-
-
Warter
addikt
válasz
robi0604 #36574 üzenetére
Egyetértek. Kinek a pap, kinek a papné. Speciel én maradok a média lejátszónál. Régen nálam is volt htpc, de meguntam a vacakolást meg a lejátszó program cserélgetést, meg az egyéb frissítgetést. Elég nekem a laptopon telepítgetni a frissítéseket. Mondjuk ez 2 éve volt, azóta biztos sokat fejlődtek. Mindenesetre én akkor váltottam és valahogy sokkal természetesebb az, hogy megnyomom a távirányítón a bekapcsolást és néhány másodperc után vígan nézem a filmet. Egyébként ezt a bővítés dolgot én se értem. Mit kell bővíteni rajta? Nem akarok én kávét főzetni vele.
-
Warter
addikt
válasz
hackeeeee #36234 üzenetére
Bár nem írtad, hogy mivel játszátok le aq filmeket, de én megnézném annak a kábelét is. Nekem is volt ilyen parám egy időben, aztán kiderült, hogy sz@r/kontaktos a hdmi kábel ami a lejátszóból jött. Szóval azt is érdemes megnézni, meg a hangfalkábeleket is, mert ha sűrűn vannak együtt a kábelek az is okozhat ilyen zavart.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #35563 üzenetére
Csak vicceltem, egyébként meg tényleg lassan követhetetlen, hogy mit mire cseréltél annyi minden lett kicserélve/átalakítva az elmúlt pár hónapban.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #35558 üzenetére
Egyébként csak úgy a zene élvezetéért szoktál leülni a rendszered elé vagy mindig agyalsz vmin és muszáj a szinuszokkal meg Hzekkel játszani?
-
Warter
addikt
Jelentem a Mammut Saturnban kiszorják 25-50% kedvezménnyel a kiállitott darabokat. Főleg Marantz, Onkyo, Q Acoustics és Canton ami akciós, de szerintem a kirakott többiből is lehet alkudni. Van kint pl Dali is. Aki most keres, annak szerintem érdemes megnéznie.
-
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #30120 üzenetére
Az egy másik történet, hogy ennyi pénzért az új erősítők milyen minőséget képviselnek. De ez nem válasz arra a kérdésre, hogy melyiket vegye.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #30115 üzenetére
Tény, hogy a kérdésére nem válaszoltál. Viszont kapott egy rövidített verziós hifi körképet.
-
-
Warter
addikt
Streameknél kivételes akció ma 1 szett erejéig a Facebookon, hátha még nem kelt el:
Bár ma péntek 13 van, de hogy ne legyen szerencsétlen a nap, itt egy kihagyhatatlan ajánlat:
DALI CONCEPT 6 szett fekete színben, csak 1 szett erejéig, a már akciós ár alatt, ... 165.000.-Ft ért! CSAK A LEGGYORSABBNAK!
Ha neked nem kell szólj az ismerősödnek...mert ilyen áron nincs minden nap ilyen szett!
A szettet csak itt lehet "megvenni" ennyiért, így ha megkívántad, és meg szeretnéd venni, akkor írj egy hozzászólást, hogy "KELL"
De csak ha komolyan gondolod! -
Warter
addikt
Annyira ajnároztátok, hogy megnézegettem én is ezeket a Squeezeboxokat. Tényleg nem rossz cucc, egész jó kritikákat meg teszteket lehet róla olvasni. Kár, hogy a classicot már nem lehet kapni. A duet egyébként nem rossz, kár, hogy 2x annyiba kerül itthon, mint amcsiba. Azért 80e Ft kicsit húzós érte.
-
Warter
addikt
válasz
Gál István #28796 üzenetére
Ha nem fontos a HD hang, akkor Oplay R1. Az 20 körül meg van.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #28775 üzenetére
Az új polkoknak tényleg olyan hangja van ahogy leirtátok, kell neki 25-30 óra és teljesen megváltozik a hangzása. Mivel ár-érték arányban a Tsi-k elég jó helyen vannak, mondhatni sosincs a Steamnél használt doboz, amikor én voltam pl éppen egy új 400-ast csomagoltak ki és förtelmes hangja volt, ehhez képest a többi hangfal valóban klasszisokkal jobb.
-
Warter
addikt
Lenne egy kis problémám, a hétvégén nézegettem a hangfalakat kicsit közelebbről és feltűnt, hogy az egyik rtia7 alsó 2 hangszórója, mintha halkabban szólna, gondoltam, hogy csak kontaktos, de miután a madzag csere/próba meg volt kiderült, hogy az erősítő jobb első kimenete rakoncátlankodik. Okozhat-e ez galibát a hangfalban vagy az erősítőben illetve, hogy mi okozhat ilyen hibát? A felső hangszóró egyformán szól mind a kettő fronton.Távolról nem is hallatszik a különbség, csak ha odahajol az ember közelről vagy én az én hallásom már nem tökéletes.
-
Warter
addikt
válasz
adamssss #28624 üzenetére
Nekem rtia7 van, szerintem mindkettő nagyon jó doboz. A forgalmazó elmondása szerint a 7-es a legjobban eltalált a családban. A kérdés inkább az, hogy mekkora helyre kell. 25-30 nm-re elég a 7-es is, nagyobb térhez, pedig talán inkább a 9-es venném. Erősítőből szerintem 231x és fölfele nézzél. Annál kisebbet én nem vennék hozzá. Személy szerint nálam HK-val muzsikál és így is nagyon jó hangja van. Érdemes lenne neki is meghallgatni többféle erősítővel.
-
Warter
addikt
Kipróbáltam ezt a dugóforgatást, én sem hittem volna, hogy ennyi változást hoz. Ki is derült hamar, hogy jól volt bedugva alapból. Forgatás után, mintha összeesett volna a tér és a mélyek is elmentek vadászni.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #27937 üzenetére
Az audiofilről nem nyilatkozom. Én csak azt mondom, hogy a medialejátszós mezőnyben ár/értékben az Acryan-ek elég jók. Ráadásul az új HD2-es sorozat az új kezelőfelülettel és az új media chippel szerintem vállalható darab. Személy szerint azt venném most a 30e-s mezőnyből. Ha olcsóbbat akarsz, akkor Asus R1, ha drágábbat, akkor Popcorn A200 vagy C200 feljebb meg a Dune-k. Mindenki döntsön pénztárcája szerint. Filmnézésre _szerintem_ ezek tökéletesek, zene hallgatásra meg aki igazán jót akar, az vegyen egy Oppo BDP-95EU-t.
-
Warter
addikt
válasz
#56184576 #26970 üzenetére
Amíg megjönnek a szakértők, addig beledumálok kicsit. A netdepo-n illetve a cégek saját oldalán elég jól össze tudod hasonlítani a két erősítőt és megtudod a külöNbségeket, a hangjáról meg úgyis csak meghallgatással tudsz dönteni. Azt pedig ne felejtsd, hogy az erősítő árának kb. a 2x-sét kéne az 5.0-ra költeni, és nem írtad se azt, hogy mekkora helyiségbe keresel, se azt, hogy mennyit akarsz rákölteni, se azt, hogy mire akarod használni. Mennyi zene, mennyi film és mennyi játék.
-
Warter
addikt
MM-ben kiárusítás van még holnap estig, aki arra jár nézzen be, mert vannak jó cuccok jó áron.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #25489 üzenetére
Én is így kezdtem, sőt, még ennyit se akartam rááldozni, 200e-ből akartam megoldani az egészet. Aztán már csak az 5.0-át akartam 200-ből. A végén RTiA7-es szettet vettem a nagyobbik centerrel. Ha nem akarsz annyit rákölteni, akkor szerintem JBL ES ami még jó árban van.
-
Warter
addikt
válasz
jobnlk #25245 üzenetére
Kezd azzal szerintem, hogy kitalálod, hogy álló frontokat akarsz-e és máris fele annyiból kell választanod. Nekem speciel RtiA7 van és nagyon szeretem és csak ajánlani tudom, ezek közül én azt választanám, de meghallgatás nélkül szerintem egyiket se vedd meg.
Egyébként milyen erősítővel fogod meghajtani? -
Warter
addikt
válasz
Dorian #25244 üzenetére
Ez így van, de alkudni kell belőle. Nézze meg, hogy mire van szüksége és mire nem a szolgáltatásokból. Kérdezzen rá mennyi az alja. Aztán döntsön.
Egyébként a 2803 kicsit régebbi, mint a 245 és nincs rajta HDMI pl, de persze ezt neki kell végig gondolni, hogy mire van szüksége. -
Warter
addikt
válasz
Gál István #25070 üzenetére
Próbáld azonos névre rakni és megnézni, hogy úgy lekezeli-e a WD, hanem, akkor kénytelen leszel mkvmerge progival hozzápattintani a hangot.
-
Warter
addikt
Nekem Vogel VLB200 van, nézd meg, ha esetleg még nem láttad. Előnye, hogy nem kell megfúrni a dobozokat. Csak szimplán "beszorítja" őket.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #24065 üzenetére
Nekem RTi van, szerintem a kategóriájában, főleg ha az árát is nézzük az egyik legjobb vétel. De persze ízlések és pofonok, meg kell hallgatnod. Bejáratás nélkül egyébként sose lesz "olyan" hangja.
-
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #24062 üzenetére
Polkaudio Tsi, RTi szettek.
-
Warter
addikt
válasz
goommbi #23903 üzenetére
Neked kell eldöntened, hogy jó-e az neked, senki se fogja megmondani helyetted. A legjobb tanács, hogy menj el valahova és hallgasd meg és ha lehet ne egy MM vagy Saturn, hanem valami "hifi" bolt, mint a Streamaudio. De egyébként nem rossz a Tsi400 bár nekem kicsit erőtlen volt, de mondjuk én 25nm-re kerestem hangfalakat.
-
Warter
addikt
Aki ES20-30-ban gondolkozik annak ajanlom ezt itten, most talaltam.
-
Warter
addikt
Dorian,
Milyen a DAC benne? Megtudnád nézni a pontos paramétereket a könyvben ami van hozzá? -
Warter
addikt
Van valakinek tapasztalata Harman Kardon HD755-s CD lejátszóval?
-
Warter
addikt
BBéci
Nem tudod véletlenül, hogy a digitális házimozi decemberi száma amit január végére ígértek mikor fog megjelenni?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #23063 üzenetére
Nah, sikerült végre bekötni. Azt kell mondanom, hogy nem hittem volna, hogy ennyit dob a hangzáson. Szebbek a mélyek és a magasak is. Kicsit csilingelőbb lett az egész vagy mondjam és a tere is egész más, mint az alap kábelnek. A régi kábellel a szinpadot kicsit mosottnak éreztem, hát most már ez is elmúlt.
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #23058 üzenetére
Zimonyi Attila - Mezzo tápkábel 1.2m hosszban
sirfer: Könnyü azt mondani, rácsúszott a Testvérekre.
-
Warter
addikt
Megjött az új résztvevőm.
Sajnos ne tudom beszerelni, mert az asszony filmet néz.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest