- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
axwel18
senior tag
A Denon 1911 ujonnan 109e Ft. És igy boltbol biztos hogy uj.
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #46854 üzenetére
De én erröl a [Vardus]ról beszéltem. Ettöl is jobb a crystal ?
-
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #46848 üzenetére
De a Vardus vr-400 asnál is jobb a Crystal cr30.5 ?
-
axwel18
senior tag
válasz
MaTTeS #46837 üzenetére
Tudom hogy használtan jobbat lehet venni csak késöbb szeretném 5.0-ra bővíteni. Ées most a használt piacon nincs semmi érdemes ebben az árban. Wharfedale Diamond 10.5 lenne csak azért 440kilómétert kéne autóznom és a mai benzin árak mellet ugy már nem érné meg. És postázni nem szeretné az eladó.
-
axwel18
senior tag
Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Nézegettem pár hangfalat és segítséget kérnék hogy szerintetek meikel járnék a legjobban.
JBL e80
Wharfedale vr-400
Wharfedale Crystal cr30.5
Ezek egyárban vannak szerintetek meik lenne a legideálisabb egy Harman/Kardon avr-142-eshez. 60% zene 40% film arányban és nagyjábol rock zene néha szimfonikusrock zenét. Válaszotokat előre is köszönöm. -
axwel18
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
axwel18
senior tag
Srások lenne egy kérdésem, nézegettem a hangfalakat és ahogy néztem használtan egy Dali concept szettet 115-120e Ft-ér össze lehetne hozni, Kérdésem az lenne a mostan H/K AVR-142-es erősítőm elég lenne-e a Dalik alá és hogy rock zenére mennyire jók a dali concept hangfalak ?
-
axwel18
senior tag
válasz
Remekelek28 #45832 üzenetére
Ha jól megnézed az bemenet nem pedig kimenet szóval csak optikai kábellel tudja kivinni a hangot.
-
axwel18
senior tag
válasz
Dorian #45470 üzenetére
Köszi faterom van oda az Onkyoért és én próbálom lebeszélni róla holnap megyünk megvenni a cuccot a mediamarktba ott megis tudja hallgatni mert van obsidian 600 és denon avr-1611-es erősítő is van meg harman avr-156-os is van majd hallgatózás után eldönti neki melyik jön be jobban de már ő is kezd a Denon felé hajlani.
-
axwel18
senior tag
Sziasztok faterom erősítőt akar venni a mostani hangfalaihoz. Wharfedale obsidian 600-as 5.0 szettje van egyenlőre sub nélkül és 3-om erősítőt néztünk egy Denon 1611, H/K avr156/158 és egy Onkyo TX-SR508-ast szerintetek melyik lenne a legideálissab választás ? Kb 70% zene és 30% film mellett.
-
axwel18
senior tag
Sziasztok tudnátok ajánlani nekem egy koax kábelt mert a jelenlegi elég gyenge minőségű és szeretném jobbra cserélni 1m-es bőven elég.
-
axwel18
senior tag
De szívesen fogadok ötleteket hogy milyen hangfalakat vegyek egy H/K AVR-142-eshez.
-
axwel18
senior tag
válasz
ginola #44966 üzenetére
Hát azt nem mondom hogy több mélyem van de tisztábban és élethűbben szol a szettem persze kinek mi tetszik nekem nem csak a mély a lényeg.
Hát azért a wharfedale Obsidian 600 hangja viszont mind1-iknél jobban bejön faterom nem rég vette huztam is a kicsi számat amikor meghallotam hogy szol.
-
axwel18
senior tag
válasz
matthew95(2) #44901 üzenetére
Hát ott nem nagy a választék. Talán ezt nézd meg.
-
axwel18
senior tag
válasz
pelyhe1985 #44434 üzenetére
Nekem van irok pü-t
-
axwel18
senior tag
Szerintem meg a wharfedale crystal szettel járnál a legjobban. A missionek a centere háttere gyengébb és az már eltudja rontani a mozi élményt a crystal álló lehet kevesebb hz-et tud de attól még tisztábban és szebben szol. de ez az én véleményem én a crystal szettet venném.
-
axwel18
senior tag
válasz
electrocarlo #43707 üzenetére
Szerintem inakustik premium-ot vegyél én is azt vettem kicsit féltem tőle, de nagyon jó minőségű kábel.
-
axwel18
senior tag
válasz
Festina86 #43396 üzenetére
Nem az azt jelenti hogy 2.0-ba is kitudja vinni a dts hangot tehát pcm-et tud belőle csinálni.
ezt abbol gondolom hogy régebben a panasonic dvd lejátszókra volt ráírva ugyanez és az azt tudta amit leírtam amire csak digital out van írva az csak digitálisan tudja kivinni a dts-t azaz digitális kábelen. De ez az én véleményem.
-
axwel18
senior tag
Srácok a pioneer erősítőkröl mit lehet tudni crossover freqvenciát állítani mettöl meddig lehet rajtuk ? illetve mien a hangjuk ? Ami tetszik az vsx-520, vsx421.
-
axwel18
senior tag
-
-
axwel18
senior tag
válasz
spiky03 #43083 üzenetére
Én is megvagyok elégedve az eltaxok hangjával. Tisztán szólnak de ha kell akkor tudnak mélyeket is adni. Én most a háttereknek inakustik star 2x2,5mm2-est veszek 550ft/m ami szerintem nem rossz ár.
Egyébként némelyik eltax hangfal igen csak megszorongatja a dali, jamo hangfalakat pl az eltax shine-nak a hangja nekem jobban bejön rock zenére mint a jamo s606-osé.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest