- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Z0mbi
senior tag
válasz
Dictator^ #19460 üzenetére
Amen. Sok ember nem tudja hogy a szuk keresztmetszet az a hangfal... Egy 1007 es re legalabb 500k ert vennek csipogokat +szub
no mindegy ez csak az en felfogasom. Csak az a gebasz a 1007 + 150 es hangfalakkal hogy ugyan ezt a minoseget produkalna egy 150000 es erosito
Azert gratula az 1007 hez! -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
No most hogy megvan az sr608, normalis tv, normalis hangfal...mostmar csak normalis hangfal kabel kellene.
Kerdes van e valakinek tippje. Itt most nem arrol akarok beszelgetest hogy miert TaraLabs Airt vegyek 5 misiert...egy parat hanem ehez a szetthez egy jo ar/ertek aranyu kabelt
a hangszorok 125W ot birnak ezt figyelembeveve nem tom milyen keresztmetszetre lenne szukseg. 2.5mm2 re gondoltam. (most is az van) Szerintem az eleg lenne. vagy nem?
Ezustozott moka mennyit szamit?
Milyen legyen a vege? Mivel sajnos az europaban forgalmazott onkyo-k nem banandugosak igy arra gondoltam hogy csak befuttatom a veguket onnal. Vagy azt nem kellene? Hangszoro oldalon lehetne banan rajta vagy saru. Meg kitalalom. (a hangfalak arban kb 180K ba voltak sub nelkul csak hogy tudjunk mihez tartani...tehat nem B&W nautilus direkt)
Egyeb tippek?
Koszi
Udv -
Z0mbi
senior tag
Koszi.
A dobozok... nem tul ismertek a koznel... Sved gyartmany Audio Pro. Brutal jo cuccok. A forras meg egy AC Ryan tobbnyire. (HD tartalommalmost van utban a TrueHD es DTSHD MA cucc is
)
Egyebkent ha erdekel a csipogo:
front/satelit
Center
SubEzek kb 5-6 evesek es anno skandinaviaban bekaszaltak a teszteket
. Es nincs az a penz amiert eladnam oket
-
Z0mbi
senior tag
Wohooo SR608 tulaj vagyok!
Nem pocsoltem tovabb azzal hogy miket irnak a forumokon. Egyszeruen egy srac megirta valahol: ha 24p vel gond van vidd szervizbe! ennyi. Es nekem nicnses gyonyoruen szol!
Juheeely -
Z0mbi
senior tag
Igy hirtelen:
http://forum.blu-ray.com/receivers/144520-onkyo-tx-sr608-video-stutter.htmlDe en szivem melyen azt szeretnem hogy neked legyen igazad. MErt akkor 130 bol megusznam az erosito mokat.
Azt esetleg tudod hogy video pass through van ne rajta? (tehat nem kell bekapcsolni az erositot ahoz hogy a rakotott cuccok menjene a tvn anelkul hogy az erosito be lenne kapcsolva)?
A farudja dolog kikapcsolhato? (az osszes kep javitasok tehat csak a forras tartalmat nyomni tovabb? )
Koszi -
Z0mbi
senior tag
válasz
zozy84 #19114 üzenetére
En is most vagyok (mar egy honapja lassan) erosito vadaszaton. Olvasok minden nap roluk, elmegyek meghallgatom, megsimogatom stb.
Az onkyo nak valami okbol kifolyolag nincs jo hire... (608) ha a 24p problemat nem orvosoljak fw update-el akkor felejtos.
Denon se jeleskedik (2310-11 et neztem). Es ami hihetetlen es a kepeken nem latszott az a regi suzuki swift muszerfal anyagabol frocsontott elolap. Brutal olcso kinezetet/erzetet kolcsonoz a cuccnak.Viszont (sajnos) kezdek egyre tobb embertol kapni olyan tippeket hogy menjek nezzem meg hallgassam meg a H/K-at. Haaat, kicsit dragak. AVR 260 vagy 360 ban gondolkodom.
Es a H/K nem integralt hanem discrete elemekbol van ha jol tudom...
Szoval nem tom mi legyen. Eleg beteg hogy egy erositot hazaviszel es FW update el kell kezdeni mert kulonben igy/ugy nem szol. meh,, -
Z0mbi
senior tag
Sziasztok
Lehet hogy leragott csont:
Onkyo SR608 a van valakinek? Meg tudja mondani nekem hogy ha 24p jel megy bele az a TVn hogy jelenik meg? Egy teszten ezert nagyon lehuztak mert allitolag 24p eseten artifaktok jelennek meg a kepen.... ami nalam a nagyon gaz kategoria. (es mindezt ugy hogy eddig istenitettem ezt a modelt)
Vasarlas elott vagyok es kicsit elbizonytalanodtam. Az mondjak hogy a hibasodasi rata is eleg magas. Tud errol valaki valamit?
Melyik erosito az amelyik kevesbe hibasodik?Utolso:
A 608 as integralt vagy diszkret vegfokos?Koszi
Udv
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest