- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #31990 üzenetére
Nem állítottam olyat, hogy nem ajánlott! Éppen az ellenkezőjét írtam.
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #31984 üzenetére
Itt a topikban szoktuk ajánlani azokat az Onkyo szetteket, mint legolcsóbb, elfogadható minőségű, belépő szintű hangrendszert.
-
BBéci
legenda
válasz
TazLeacher #31981 üzenetére
Attól függ, miről váltasz, mit hallgattál előtte. Azért az S5305 is kompakt szett.
Kicserélheted a hangdobozokat, de miért éppen a Jamót említetted?Automatikus kalibráció a neve, a komolyabbak szobaakusztikai korrekciót is végeznek.
(#31982) robi0604
Az Emotívánál jobb ár/érték arányú erősítővel még soha nem találkoztam. Mi mást emlegethetnénk, ez a szempont talán a legfontosabb.
Tavaly nyár óta, mert akkor hallottam először Emotivákat. -
Gabor970
addikt
válasz
TazLeacher #29241 üzenetére
veszel egy optikai kábelt, és ha nem romlott el a "házimozi" akkor működni fog. A használatijában nézd meg, hogy 5.1-et is kezel-e optikai inputon, vagy esetleg csak sztereót. Majdnem biztos, hogy kezelni fogja az 5.1-et, de ha mindenképp tutira akarsz menni.....
row!
Bevallom, egyiket sem hallottam, de meglepne, ha nem a yamahának lenne jobb hangja. Nekem nagyon úgy érződik hogy az onkyo mostanában mindent szeretne tudni, csak a hangminőség nem annyira lényeges ebben az ársávban.
-
Vidala
senior tag
válasz
TazLeacher #27613 üzenetére
jer1cho és cintula:
Pontosan úgy, ahogy mondjátok. Legalábbis a szabvány szerint, mert nekem nincs ilyen eszközöm, így próbálni, nem próbáltam.
-
Dorian
félisten
válasz
TazLeacher #27611 üzenetére
Na akkor Béci a (#27616)-ban meg is adta a választ.
-
Vidala
senior tag
válasz
TazLeacher #27608 üzenetére
Ethernet: ez egy viszonylag új dolog. Lényegében a HDMI kábelbe/mellé építettek egy 100Mb-es hálókábelt is. Amennyiben támogatják ezt a funkciót a készülékeid, úgy elvileg egyszerűbb rácsatlakozni a netre, mert elég csak az egyiket rádugni, és a többi ilyen módon csatolt készülék a HDMI ethernet hálózaton felcsatlakozhat (TV, BD stb).
Én egyelőre elég kevés értelmét látom, de aki a TV-jén szeret Youtub-ot, meg hasonlókat böngészni, azt izgathatja esetleg. Pl. a BD Live tartalmaknak sem nagyon van teteje szerintem. (Röviden: én még erre nem költenék, de persze lehet ez a jövő, és akkor már nem kell cserélni később)Az Qed és silver line kábeleket nem ismerem, de szinte biztos, hogy a PS3 és 40"-es TV kombón nem igazán vennéd észre a különbséget a "standard" Kácsához képest, vagy legalábbis semmiképp nem ár/érték arányosan.
-
Dorian
félisten
válasz
TazLeacher #27608 üzenetére
Hülye voltam: a silver line-ból a 2m-es kerül 8ezer valamennyibe, az 1m-es 5800
Tehát ugyanannyiba kerül. Igazából lehetne tökölni összehasonlítgatással, de semmi kedvem nem volt hozzá. Ennél többet nem akartam kábelre költeni és mivel a Kácsáék elég jó ár/érték arányú cuccokat gyártanak (gondolom saját gyártás, nem kell megfizetni márkanevet, stb) + ők közelebb voltak, az ár ugyanannyi, szóval mellettük döntöttem. -
Vidala
senior tag
válasz
TazLeacher #27605 üzenetére
Ebben az esetben szerintem nem kell túlzásba vinned a dolgot, szvsz valahol a HAMA Home Theater gold kábelei az alap kategória. Elég biztató vastagság, merevség, normális anyaghasználat, aranyozott csatlakozók stb.
Viszont kb. ugyanannyiért, de inkább olcsóbban a KáCsa-nál van legalább olyan, de inkább jobb kábel, és ha véletlenül valami gixer lenne vele, úgy szerintem náluk könnyebb dolgod lenne az esetleges cserével is.
Mondjuk ez szerintem kimondottan jó árban is van, ennyiből nem hiszem hogy hozzájutsz akárcsak egy HAMA-hoz is. A silver line, amit Dorian ajánlott már egy komolyabb darab, még azt is megfontolnám (mondjuk ebben már az ethernet is benne van). -
Dorian
félisten
válasz
TazLeacher #27601 üzenetére
Megjelenítő-függő is a dolog. Egy 32"-es LCD-hez nyilván nincs szükség olyan minőségű kábelre, mint egy 2,4 m-es vászon esetén.
Ha nincs nagy igény, akkor 1500-2000 Ft-os kábelekből is talán ki lehet fogni normálisat, de ez valamilyen szinten lutri.
Én az 50"-os plazmához az alábbi kettő közt vaciláltam:
Kácsa silver line
Qed Profile
Végül a Kácsásból vettem kettőt, bár akkor még az is 5900-be került.Vidala,
Pont ugyanazt írtukCsak közben volt egy kis meló és még nem láttam a hsz-dat amikor elküldtem.
-
Vidala
senior tag
válasz
TazLeacher #27601 üzenetére
Nagyban attól függ, hogy milyen a rendszered, ezért röviden azt is megírhatnád (TV, BD és ha van erősítő-hangfalszett).
Értelemszerűen minél jobbak a cuccok, annél többet számít a kábel minősége. Mondjuk képminőségben még egy 32"-es TV-n nem sok difit látsz, de egy 50"-esen már eléggé kijöhetnek a különbségek, egy 2m vászon-vetítő párosról nem is beszélve.
Sokan vallják, hogy mivel digitális, nem lehet különbség, csak annyi, hogy vagy jó, vagy nem (van/nincs kép/hang). Ezzel viszont sokan mások nem értenek egyet saját tapasztalataik alapján.
Ja, mindenképp High-speed kategóriájút kell választani a BD miatt, az ethernet viszont már nem létkérdés.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest