- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
hkari
őstag
Most ez is egy lehetőség: Swans D3.2B-F
Erről esetleg van tapasztalatod?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Bár nem biztos, hogy teljesen beillik a topicba a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni.
Szeretnék front hangfalakat vásárolni, és nem tudom, melyik legyen.
Egyik kiszemelet: Mission M34i
Másik kiszemelt: Polk Audio TSI300Zenére kéne nekem inkább, és sztereo erősítővel használnám.
-
hkari
őstag
Jövö7en megyek hallgatózni,de eddig úgy néz ki hogy ez lesz: [link]
Elég sokan dicsérik,és az ára és jó.
-
hkari
őstag
Csak hogy tisztában legyek az árakkal... Egy ilyen pl: [link]
Elég lenne nekem a polk-hoz?
-
hkari
őstag
Oké köszi,akkor a legjobb ha becsattogok valahova hallgatózni
-
hkari
őstag
Oké köszi!! És hangfalból a Polk jó szerintetek? Nem ismerem őket nagyon...
-
hkari
őstag
válasz
Diplomata #7457 üzenetére
Használt is jó lenne erősítőből meg hangfalból is,de nem nagyon találtam jót
Ez a polk szimpi,de ilyen dolgokról nem nagyon találok tesztet... Erősítőbe meg gőzöm sincs hogy mit vegyek. Denon házimozi erősítőm már volt,de zenébe a mostani Videotonomhoz képest egy vicc... Gondolom sztereóba azért jobb sokkal.
Ma szereztem egy Pioneer A501R-t,és ezt se érzem jobban ugyanazokkal a hangfalakkal... (Phonar Volume 1.1) -
hkari
őstag
Sziasztok. Tudom hogy ez házimozi erősítő topic,de azért megkérdezem
Sztereo erősítőt 80-100 ezer körül milyen ajánlotok?
Szeretném a Videotont lecserélni végre. Hangfalat se nagyon tudom milyen érdemes venni mellé. Ezt néztem ki abból: [link] -
hkari
őstag
Sziasztok. Most adtam a HM erősítőm,mert rájöttem hogy zenére nem jó sajnos. 45-50 ért milyen sztereót ajánlotok,persze használtan? Nem tudom milyen márkát érdemes néznem.
-
hkari
őstag
Sziasztok. Szerintetek videoton erősítőn hogy kell bekötni a hangszórót? Anniyra hülyén van megoldva hogy hihetetlen...
Itt egy kép róla: [link]
Ez egy tuningolt verzió, az eredeti csatlakozón nincs semmi írás vagy vmi hogy melyik melyik.....
-
hkari
őstag
Sziasztok. Szereztem egy régi Videoton erősítőt kíváncsiságból
Valami hihetetlen hogy mennyivel szebben szól mint a Denon.... Erősen elgondolkoztam hogy valami új sztereó erősítőt kéne venni
Egy dolog viszont furcsa. A mély hangszóró elég furcsán mozog
Ki-Be megy már alacsony hangerőn is,elég nagy lengésekkel. Ez miért lehet? A hangja jó nem torzít,de akkor is zavar.
-
hkari
őstag
válasz
sosperecek18 #5553 üzenetére
Oks köszi,de az se mindegy hogy milyen erősítőd van. Denon nem a kemény mélyeiről híres. Neked mid van?
-
hkari
őstag
Sziasztok!!
Végre összejött egy kis pénzem,és szeretnék 2 jó frontot venni.
Nem rég nagyon olcsón vettem 1 pár Phonar Volume 1.1-est, de kicsit keveslem a mélyét. Szerintetek mit érdemes vennem Denon 1508-hoz? -
hkari
őstag
Sziasztok. Mindent vissza kell szívnom a videotonról hogy milyen jó meg ilyenek. Ma vettem nagyon baráti áron egy pár Phonar Volume 1.1-et. Hát ez se egy hude nagy cucc,de kb 100 szor szebb hangja van. A zenékbe új hangszereket fedeztem fel... Eszméletlen tényleg
-
hkari
őstag
Még egy kérdés. Találtam két régi panasonic hangfalat. Régi hifim hez voltak. Nincs bennük hangváltó. Mit tudok ezekkel kezdeni?
-
hkari
őstag
Köszi akkor nem költök rájuk semmit már. Remélem lassan összejön kis pénz,és akkor be tudok ruházni hangfalra. Amúgy mit érdemes venni? nem nagyon nézegettem ezeket. Két front kéne nekem,egy 25 ös szobába. Nem szeretnék extrát ,mert még esküszöm ez a videoton is elég lenne,de van azért sok baja... Mit ajánlotok? a center meg a két hátsó+sub meg a Creative ból marad meg szerintem. Mondjuk azért a kis creáknál meg lehet jobb lenne a videoton hátra...
-
hkari
őstag
Szia. Nekem két videoton van frontnak berakva. Tudom elég gagyi,de most nincs pénzem még hanfalakra
Ezek gyári kábellel vannak rákötve. Szerinted érdemes cserélni?
Másik. Optikai kábel vettem multkor ilyen 1500ft-osat. Ebből lehett nagy különbség egy 5-6 ezres és e között? PS3 al van összekötve... -
hkari
őstag
Visszanéztem a forumot,és van egy ilyen idézet:
"Még pár adalék: A boltban a Malac sr4002 és e (denon 1708) között vacilláltam. Végülis a biamp miatt vettem meg a denont mert tudtam, hogy mivel a hangfalaim támogatják ezt a lehetőséget sose nyugodtam volna bele hogy nem tudom kihasználni."
Ezek szerint tudja!
-
hkari
őstag
válasz
Paulo81 #5012 üzenetére
Szerintem is inkább Sub-ot vegyél.... Nem hiszem hogy van értelme a frontokat "szivatni" a sok méllyel.. 1508-on +14-et lehet rátekerni,de akkor már nagyon érezni hogy sok. Úgy már nagyon elrontja a hangzást szerintem. Ha mély kell akkor vegyél valami 200-300 wattos subot,és az majd ad rendesen
-
hkari
őstag
válasz
nebulo5 #4728 üzenetére
Hát el kéne döntened hogy mire használnád többet. Én is kezdő vagyok a téren,remélem kijavítanak ha valami rosszul írok
Denon inkább zenébe jobb a lágyabb hangja miatt. Yamaha és Onkyo meg filmekbe mivel nekik inkább keményebb a hangzásuk. Ennyiért amennyit írtál már elég jókat lehet találni. Amiket írtál azokat szinte mindegyikre rá lehet dugni. A pendrivet úgy érted hogy zenét hallgatni róla? Azt nem tudom melyik tudja,de szerintem csak a viszonylag felsőbb kategória.
Itt nézegess szerintem:
-
hkari
őstag
-
hkari
őstag
válasz
Nightwish301 #4710 üzenetére
Ha sztereoba szeretnél zenét hallgatni,és filmre nem kell,akkor nézz szerintem sztereo erősítőt.
-
hkari
őstag
A CR. Over-t mennyire érdemes tenni? Most a sub ki van kapcsolva így is számít hogy mennyin van?
-
-
hkari
őstag
Jó hülye vagyok
Most vettem észre ha a Tone def-et kikapcsolom,akkor tudom állítani a basszust
Így már a videoton-ból is jön normálisan
-
hkari
őstag
Sziasztok.
Manuálisan állítgatom a Dolby Pro Logic Music beállításait. Vajon mi lehet a Panorama funkció? Nem hallok különbséget ha bekapcsolom. A másik a Dimmension. Gondoltam ez valami vízhang effekt talán,de itt se hallok semmit ha állítgatom. Ez vajon mit takarhat?
-
hkari
őstag
Szerintetek olyat lehet,hogy 2db satelitet kötök össze és azt rakom centernek? Ha simán 2 kábelt összesodrok,akkor a 2 hangszóró ellenállása összeadódik? tehát akkor 16 nak számít?
-
hkari
őstag
Szerintetek az miért lehet,hogy az erősítő max hangerőn kikapcsolt ? Lehet azért mert csak egy videoton volt rádugva?
-
hkari
őstag
Sziasztok. Ma kaptam meg a 2 Videoton hangfalam. Hát nagyobb mint gondoltam az az igazság. 3 utasok és 110 wattosak. Valaki írta,hogy hangosan szól csak szépen. Sajnos ez igaz. Elvileg ha 6 ohm os hangszórókat veszek bele ,és nagyobb érzékenységüeket akkor javul a helyzet? Milyen hangszórókat érdemes bele néznem?
-
hkari
őstag
Már csak azt nem tudom hogy ez az SW Mode Normál,és az SW Mode+Main között mi a különbség.
-
hkari
őstag
válasz
hackeeeee #4537 üzenetére
A mélynyomó ügy megoldódott,mert lejjebb csavartam a satelitek hangerejét,és így nem kell felnyomni nagyon a mélyet. Viszont miközben állítgattam valamit átkapcsoltam,vagy nem értem és a hangerőt sokkal nagyobbra lehetett rakni. +6 ig engedi amúgy,és úgy meg +20 ig engedte. Most megint csak +6 ig enged. Ez mitől volt?? nem találom hogy lehet visszaállítani úgy...
-
hkari
őstag
válasz
perempe #4528 üzenetére
Eredeti hangszórókkal van,de a szivacs perem már kipurcant. Gondolom csak azt kell cserélnem,és jó lesz. De még talán úgy se lenne nagy összeg ,ha új hangszórókat tennék bele. Ezt az oldalt néztem,hogy foglalkoznak ilyennel.
[link]Elvárás csak annyi hogy viszonylag szépen szóljon. Frontnak raknám be őket. Hátulján az van hogy 120 wattosak. Remélem meghajtja az erősítő...
-
hkari
őstag
Szerintetek érdemes két régi 3 utas videoton hangfalat megcsinálni,és használni? Mennyire szólhat az jól vagy rosszul?
-
hkari
őstag
Azt senki se tudja mi lehet a baj a mélynyomóval? Nagyon idegesítő este a búgás
Gondoltam hogy a rca- jack átalakító miatt,de szereztem normális kábelt és úgy is sajnos
-
hkari
őstag
A mélynyomót mennyiért vetted? Persze ha nem titok
Szeretnék én is venni majd. Most ami van az se rossz,de bármit is csinálok vele van egy alapzaja sajnos. Ha valakinek van ötlete hogy miért akkor jó lenne
Érdekes hogy amíg gépről külső hangkártyáról hajtottam nem volt alapzaja. Nem értem miért van sajnos,de eléggé idegesítő este.
-
hkari
őstag
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy hogy kell a 1508-on resetet végezni?
-
hkari
őstag
Hogy kössek be olyan hangszórót amiből 2*2 kábel jön ki?
-
hkari
őstag
Denonokon ez az mikrofonos hangzásbemérés hogy van? Rádugom a mikrofont,elindítom,és a végén kiírja hogy nincs bekötve 7.1. Nekem 5.1 van,akkor már nem is lehet?
-
hkari
őstag
Akkor elvileg a denon is tobbet tud sztereoba? Mert ha vennek 2 frontot akkor mondjuk 2 db. 120 ast meghajtana?
-
hkari
őstag
Olyan lehetőség nincs hogy erősebb mély hangokat kapjak? Ezt nem lehet állítani valahol? Vagy valami manuális eq féleség nincs benne?
-
hkari
őstag
Sziasztok. Ma vettem meg. Most dugdosgatom össze épp. Vajon mért nem szól a mélynyomó? Rá van dugva normálisan,de nem akar menni.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest