- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Paulo81
aktív tag
Körvonalazódik bennem, mit fogok tenni/venni!
Valószínű veszek egy régi technics erősítőt/rádióserősítőt
De még valami beadta a bogarat a fülembe. Szétnéztem a neten és a yamaha rx-397-es a paraméterek alapján megfelelő lenne (50 hz-en emel ki ) csak persze hallanom kéne a hangját.
Esetleg van valakinek ilyen? Tud valaki valamit mondani róla?
Láttam az adatlapján, hogy állítható loudness van rajta
Csak azt nem értem, hogy az mit jelent, hogy (angol leírás szerint) attenuation (1khz) -30db
Azt jelentené, hogy 1khz-en lehet állítani a középfrekvenciát?
És az mit jelent, hogy a mély és magas kiemelésnél turnover frequency 350 hz illetve 3,5 khz?
(A diplodocs-on találtam a leírást)Köszönöm, ha valaki tud segíteni, magyarázni!
-
Paulo81
aktív tag
Hú de kihalt a topik...
-
Super_Hans
csendes tag
Hello Mindenkinek !
Szeretnék kérni egy kis segítséget !
Egy középkategóriás Házimozi erősítőt szeretnék venni de maximum 90e Ft ot költenék rá . Én következőket néztem ki : Denon AVR-1708 84.600 Ft [link]
Sony STR-DG820 87.400 Ft [link]A Hangfal rendszer egyenlőre a régi marad ( különböző impedanciájúak 4 -> 8 Ohm )
Előre is köszönöm a segítséget!
Hans
-
O_L_I
őstag
válasz Super_Hans #5110 üzenetére
A 1708 nagyon jól szól meg szeretem is de ha mégegyszer nekifuthatnék a vásárlásnak nem ezt venném...
-
Bundy70
csendes tag
Adjon az Isten, szép délutánt Mindenkinek!!
Házimozi rendszert szeretnék vásárolni és úgy találtam Rátok!
Yamaha RX-V663- at ajánlottak + kéne valami nem nagy méretű hangfal szett is!
Rossz a szobám elrendezése és kicsi a hely is!!Légyszi segítsetek!!
Köszi: AL
Verus amicus est, tamquam alter idem!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Bundy70 #5120 üzenetére
Hát, nem is tudom, szerintem elég lenne egy kisebb is Nekem egy Denon AVR-1306-osom van, ez is jó szolgálatot tesz, és jóval olcsóbb kategória, csak pl a kimenet az 6 ill. 8 ohm-os. Bár tudásban valszeg nem egy a 2 erősítő, de mérlegelni kell, hogy kihasználnád e egyáltalán. Mert ha nem, akkor felesleges drágább erősítőt venni, bár kitudja mit hoz az idő...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
O_L_I
őstag
válasz Super_Hans #5126 üzenetére
Őszintén szólva semmi bajom sincs vele, a távirányítótól eltekintve ami baromira el van szúrva szerintem (két oldalas és minden fontos funkció a hátoldalom van egy kis ajtó mögött) Egy Maranz és e közöt vívódtam és abban nem vagyok bizos hogy az nem lett volna jobb. A Sonyról csak azt tudod hogy nem szabad olyat venni
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Super_Hans #5128 üzenetére
A Sony-hoz valló hozzáállást támogatom...
Véleményem szubjektív...
-
Bundy70
csendes tag
Denon 1708 vs. Yamaha 663? Esetleg valaki!!?
Verus amicus est, tamquam alter idem!
-
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Nem teljesen tartozik ide(mivel nem házimozi) de nem találtam jobb topicot.
Vettem minap egy Jamo studio 170-es hangfalpárt mivel elég jó áron volt, és szeretnék hozzá egy erősítőt venni, de fogalmam sincs hogy mi alapján kéne választanom.
Amint lesz időm körülnézek a közeli bizományikban, de nem biztos h túl nagy választék lesz ha egyáltalán találok valamit, ezért nézelődöm az online aukciós oldalakon is.
Tudnátok ajánlani valamit olyan 10-15e Ft környékén? (használt ár persze)
Egy szempontom lenne csak, mégpedig h legyen rajta erősített fülhallgató kimenet. -
fury71
aktív tag
válasz Thuglife #5136 üzenetére
Nekem is Wharfim van, de én a Rubicont választanám.
Azért a Vardus és a kinézett Rubicon nem egy kategória szerintem. Már csak az árfekvés miatt sem. Bár nem tudom a wharfit mennyiért vennéd, de ha az ár is számít akkor nem szóltam.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
őstag
válasz Thuglife #5139 üzenetére
sziasztok
lehet nem ide tartozik
yami rx-v 363as erösitó sub kimenetére rádugtam egy rca elosztót és ezek mennek a magnat 200a aktiv sub rca-csatijára 2van neki és igy erössebnek érzem a basst
ez létezik ?
ha csak simán ugy csinállom ahogy kell (1-et dugok be)ugy is jo szol de igy nagyobbat üt ..hmm
sztereo erösitö van benne? -
Ninoka
tag
válasz Thuglife #5139 üzenetére
Nekem csak a frontok Heco Victa 500-asok. Egy 3,6 x 5,2-es szobában van panellakásban, és nekem sok ide. Persze nem muszáj max. hangerőn hallgatni, lehet halkan is. Zenében attól függ, hogy milyen zenét hallgatsz. Én úgy vettem észre, hogy rap és hasonló stílusokhoz nem annyira jó, de én többnyire kelta zenéket hallgatok rajta (Celtic woman, Michael Flatley pár dvd-jét szoktam nézni), valamit elektronikus zenét (Jean Michel Jarre), és azokhoz tökéletes. Nekem filmekkel sincs bajom vele.
Sajnos a másik két szettet nem volt alkalmam meghallgatni, úgyhogy nincs viszonyítási alapom, hogy melyik jobb vagy rosszabb. Egyébként sok függ attól is, hogy milyen zenét hallgatsz rajta. -
Ninoka
tag
válasz szucsinka #5140 üzenetére
Nem ismerem pontosan a felépítését, de a végfok az biztosan nem sztereó benne, mivel egy hangszórót hajt meg. Viszont valószínűleg két előerősítő van benne, és a két csatorna jelét keveri össze. Erre azért van szükség, mert nem minden erősítőn van szub kimenet, és ha csak sima sztereó kimenete van, azt is rá lehet kötni. llyenkor a két csatorna jelét "összekeveri", és úgy erősíti fel egy csatornán. És mivel te mind a két csatornára ugyanazt a jelet küldted egy elosztó segítségével, így valószínűleg csak ezért lett erősebb. Bár a teljesítménye ettől még nem változik, csak kisebb bemenő jelnél is hangosabban szól. De ez csak az én véleményem.......
-
Paulo81
aktív tag
Vettem egy technics su7700k erősítőt és hát egyszerűen fenomenális!
Hanyattestem a különbségtől! Dinamikus, száraz, mélyre menő basszus, ráadásul az e teljesítmény...
Hát igen, régen még tudtak hangminőséget produkálni.... -
Smish
tag
Helló mindenki!
Na 20 perce megy az új onkyo 506 erölködő wharfi 9.1 hangfalakkal. Denon 1306-ról cserélletem. Hát ez valami kolosszállis. Egészen más hangja van. Sokkal dinamikusabb magasabra megy a hang és mélyebre is. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki ilyenen gondolkodik.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest