- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Dorian #154978 üzenetére
Mindenképpen csövezni kell-ene a külső részen. FTP teljesen felesleges (inkább védőcsövezés) ahogyan az optika is. Ha elterjed a 10 Gb, az otthoni megoldások, azaz eszközök rezesek lesznek (10GbE). Az optika drága és drága is lesz, macera otthon bármit csinálni vele (szálhegesztő kell hozzá - max bérelni tudsz, drágán, és gyakorlat is kell hozzá, vagy hívsz valakit, szintén drágán), nem javaslom. Inkább Cat7, majd ha kell...
-
Daywalker
addikt
válasz
python1 #154971 üzenetére
A Powerline és Ethernet jeleknek nem sok közük vagy egymáshoz, úgy értem nem az Ethernet hálózatra küldött jel kerül egy az egyben a villamoshálózatra, hanem teljesen más metódus szerint működik, így más a védettsége és a hibajavitás is - ha nagyon hasonlítgatni akarod, akkor inkább a vdsl-hez hasonlít. Amúgy jó a Powerline, én is szeretem.
-
Daywalker
addikt
válasz
windlord #154798 üzenetére
Én idén cseréltem, avr 235-ről 656-ra és ég és föld a különbség. Hk-val olyan semmilyen volt, laposnak mondanám (úgy volt lineáris, hogy nem volt benne dinamika, se mély, de magas, erős középtónusban szólt) nincs rá jobb szó. Onkyo más karakter, kicsit V, de összességében az onkyo előcsalogatta belőle a dinamikát, amit előtte nagyon hiányoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robogó, kismotor
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest