- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthew sv
csendes tag
Üdv! Előre bocsánatot kérek az amatőrségem miatt de eléggé bosszant a dolog! Kérnék egy kis segítséget! Adott egy LG LM640s Led smart 3d tv ill. egy Pioneer HTP-073 házi mozi (erősítővel) továbbá egy T-home-os SAT TV-s beltéri egység! Eddig úgy sikerült hangot előcsalni a házmoziból, hogy a beltérit hdmi.vel összekötöttem az erőlködővel majd az erőlködőt a tv-vel. Ekkor szólt a két front! Viszont ha tv-n indítok egy filmet külső vinyóról akkor nem szól semmi csak ha a tv saját hangszóróira állítom a hangzást! Hogyan, milyen sorrendben és variációban kell kötni a HDMI-ket hogy stimmeljen minden ? bocsi az amatőr kérdés miatt!
-
matthew sv
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem ! Bocsi totál amatőr vagyok ebben a témában, persze ezért kérdezek.
Tehát adott egy Lg Lm640s LED TV, ehhez szeretnék egy házi mozit kb.: 60-70.000. Forint értékben! Tudtok esetleg ajánlani olyat ami ebben az ár kategóriában mozog és azért viszonylag minőségi hangzást nyújt?
A filmeket a Tv-hez hozzá csatlakoztatott 500gigás HDD-ről szoktam nézni, általában 1080p DTS, minőségben. Továbbá, megjegyezni kívánom, hogy nézegettem ilyen olyan házi mozi szetteket amikhez ugyebár jár dvd v. bluray lejátszó, amire nem tudom mennyire van nekem szükségem, mivel ugye a HDD-ről nézek minden filmet...tehát ezért kéne egy kis segítség mind a választásban mind a felvilágosításban, hogy ki mit tanácsol!
Előre is köszönöm a segítséget! (sorry az amatőrségem miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Diablo IV
- Magisk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged