- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezeket megtalaltam en is, meg csomo hasonlot.
Inkabb amiatt kerdeztem, hogy kinek mivel van tapasztalata.#185619 m3ss: En se ragaszkodom az elektromoshoz, max akkor ha tobb funkcionalitast nyujt.
Rakerdeztem erre, eleg korrekt, fejtamla is allithato: [link].
2000 euro korul van az egyszemelyes anyagtol fuggoen, hat azert az egy kicsit sok. -
Sziasztok,
Mozi/relax fotel vasarlassal kapcsolatban kernek otleteket.
Lehet nem a legjobb topik, de mast nem lattam es a "belepo" topikhoz kepest itt feltetelezem tobben vannak, akik bele mentek ebbe a reszebe is az otthoni mozizasnak.Egyszemelyes fotelt szeretnek venni, aminek van labtartoja es kenyelmes orakig is hasznalni, mindegy, hogy elektromos vagy mechanikus.
Elmentem par butorboltba megnezni miket arulnak relax fotel cimszo alatt, x perc proba alatt kenyelmesnek tunnek, ami viszont fura volt, hogy kb. egyiknel se lehetett kulon allitani a labtarto es a hattamla dolesszoget.
Ami azt eredmenyezte, hogy ha a labtarto 90 fokban van, akkor a hattamla mar tulzottan hatra van dontve, szinte fekvo helyzetbe, amibol meg nem igazan lehet mozizni.
Talan egy olyan volt, ahol ugyanazon gombot nyomva eloszor a labtarto emelkedett majd amikor az majdnem 90 fokban volt akkor kezdett el dolni a hattamla is, de ez meg egy nagyobb garnitura resze volt.Nezegettem, hogy avx-en miket arultak es ahogy latom kb. ugyanolyan sima relax fotel van /volt mindenkinek, funkcionalitast tekintve, mint amiket en is lattam butorboltokban.
Gondolok itt arra, hogy senkinel nem lattam ilyesmi komolyabb fotelt: [link]
Ezeknel meg a fejtamla is kulon allithato, tehat kb. barmilyen poziba tudod varialni oket es nem is annyival dragabb mint egy sima elektromos fotel.
Mondjuk valoszinuleg azert nem latni, mert ahogy nezem MO-n ilyenek nem igazan vannak.Szoval van valami ajanlott fotel az itthoni felhozatalbol?
Kinek mivel van tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged