- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanál01
tag
köszönöm, én is körülnézegettem és láttam az árakat, annyira profi cucc nem kellett volna igazából
5.1 van saját szobámba, Genius 6000 5.1, nekem tökéletes, csak nincs rajt digitális bemenet, és ez történet
öcsémnek és annak a szobájába lenneköszi a konverter ötletet, megnézegetem
egy ilyennek nem sok értelme van, ha csak a hang végett kellene ugye?
-
kanál01
tag
Sziasztok!
létezik viszonylag jó minőségű 5.1 hifi/hangrendszer akár dvd lejátszó nélkül 30-35e-ig
F6400 6-os sorozatú Smart 3D Full HD LED TV-hez, aminek van digitális bemenete,és ha igen, tudtok ilyent ajánlani?csak a hang végett kellene érdekelne
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest