-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prepared
csendes tag
válasz
MasterMark #55442 üzenetére
Tudom, de esetleg van erre valami megoldás? Az se baj ha kábeleket kell húzgálnom vagy valami átalakított kell vennem. Vagy az ilyen divat házimozik csak arra jók hogy hozzákapott dvd lejátszó 5.1-be szól azt ennyi?
-
prepared
csendes tag
Sziasztok!
Összeszeretném kötni a tv-t a számítógéppel, xboxxal, házimozi dvd lejátszójával plusz szeretném házimozin hallani a hangot.
TV: samsung bd32eo
Házimozi: samsung ht-tx35
DVD/CD ➝ DIGITAL IN ➝ AUX 1 ➝ AUX 2 ➝ USB ➝ FM.A tv csatlakozók: http://img.proveiling.nl/Image.aspx?img=819|6973|233818|a%20%28394%29.jpg&x=800
A házimozi csatlakozók: http://img16.tablica.pl/images_tablicapl/66040559_7_1000x700_kino-domowe-samsung-ht-tx35-komplet-jak-nowe-.jpgTöbb problémába is belefutottam.
Kezdem az elejéről: Az előző lakásomban digikábelem volt. A tv adás coaxon jött a tv-be és aux2
hallgattam a házimozit.
Elköltöztem és itt is coaxon jön az adás de aux2 már sistergés zavaró hangos recsegés van.
Esetleg erre van megoldás? Hogy esetleg valahogy ne recsegjen vagy mondjak le házimoziról sima tv nézéskor esetleg az lenne a megoldás
hogy váltsak digitális tv adásra(belső vevő-re)?Ha usb-n filmet rakok a házimozi dvd lejátszójába majd átrakom a USB-re házimozi hangját akkor jó semmi sistergés nincs, jól működik.
Ezen kívül használnék még egy xbox360 hdmi-n
Plusz rászeretnék kötni hdmi-n egy laptopot.A fő kérdés hogyan tudnám úgy összekötni tv-vel xboxot, laptopot és házimozi dvd lejátszóját hogy a hang is átmenjen 5.1-be (mert aux most recseg).
Mind a három eszköz hdmi-n megy a tv-be.
És hogy esetleg tv-adást is tudjam 5.1 hallgatni, vagy erről mondjak le? (a sztereo is jó lenne csak ne recsegjen)
A házimozi a tv-vel pedig rca-val(piros-fehér) van összekötve.
Egyébkérdés amire még választ nem találtam, ha jól tudom hdmi viszi a hangot is a tv-be, mennyi az a max csatorna amit így átvisz?
Lehetséges hogy házimozit nem is a tv-be kéne dugnom hogy a laptopon játszott film (de tv-n lenne a kép) 5.1-be szóljon?Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdv Prepared!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged