Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz BBéci #159009 üzenetére
Nem akartam írni, de van egy olyan is, ami részletező is és "remegtető" is. Tudom nem fogod elhinni, de ma jött egy újabb kábel - elvégre Fekete Péntek(ek) volt(ak) - ezt még csak-csak elhinnéd, de nyersen bekötve , rögtön az összesnél erősebb volt (nem hangosabb) és még a részletessége is jobbnak tűnt (de lagalább olyan jó). Csak 1 gyors kört futottam 8-10 részlettel, hogy tudjam honnan indulok. Most jön 4-5 nap járatás aztán kiderül. Ám kinézetre is ez néz ki a legmasszívabbnak, már-már brutális a többihez képest. Kb 1 hét és megírom mire jutottam.
Szerencsémre, eddig is elégedett voltam a rendszeremmel, csak finomhangolok és lassan már azzal is végzek. Így a Husky elérhetetlen távolságokban van (nem érhet annyit nekem) és már a rendszeremen is túlmutat, így egyelőre nem látom indokoltnak (értelmét) és remélem ez a jövőben sem fog változni! .
[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest