- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Nokia XR20 - 220 fölött elhagyod a valóságot
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz Nemir Ombe #135576 üzenetére
Tényleg nincs is
De ha már itt tartunk azért még tudok kötözködni De tényleg, kizárólag jóindulatból, mert néha eszembe jutnak dolgok, és fejlesztés előtt tiszta vizet a pohárba értitek...
Szóval az ilyen HD DTSMA meg társai azok ugyebár real 7.1 keveréssel kerülnek a filmekre? Tehát nem csak mátrix kódolás az a 2+ háttér? Csak azért mert így egy 5.2.2 atmos/dtsx konfig valahol mégiscsak visszalépés, nem? Főleg úgy, hogy előbbi HD 7.1 verzióban igen csak lehet válogatni.
Ezzel együtt én is inkább objektum alapúra szavazok, vagy várok még 10 évet és veszek 11.2 erősítőt
mandju: én jelenleg HTPC-t váltottam amlogic905 alpú droidos (LE) játékosra. Nem bántam meg, de itt a "pro" topicban biztos mindjárt kikapok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest