- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
senior tag
Köszönöm a választ!
Amúgy a hangja milyen?
Sajnos hátul nagyon kevés helyem van, így csak ilyen kompakt hangszóró férne el. (Tetőtér 45°-os menyetzettel
) De frontnak biztosan nem szeretnék VM-et. Sub-nak POLK PSW 110 -et tervezek. A frontok még kérdésesek. Egyenlőre ennyire lenne keret, frontnak addig maradnak a régi B31 Preludiumok. Tudom nem szeretitek az ilyen vegyes felvágottakat.
-
Szabikaa20
őstag
Köszi!Ez egy sokkal kielégítőb válasz volt!Most annyi pénzem nincs,hogy 300k ig hangfalakat vegyek,de akkor veszek csak 150k körül két frontot és majd idővel hozzá a többi hangszóró....Vagy inkább célozzam meg a 1612-est?Bár azon nincs USB és főleg azmiatt is kéne...
-
Tamoo
nagyúr
-
knorbi77
tag
Neharagudj, azthittem rossz "szájízzel" mondtad. Igazából nem azért szeretnék olyat mert olyan jó lenne, hanem azért mert Diamond 8.4-es szettem van WH-20as center+surround-okkal és a WH-210-es subot gyakorlatilag ezekhez tervezték, dizájnban abszolút a képbe illene. És bízom a wharfiban.
-
bajnokpityu
félisten
-
KatonaT
aktív tag
Köszi Ricsi, BBéci a kimerítő válaszokat!
zolaas mint már feljebb is leírtam "az a kibaszott szerencséd" nélkül hogy azzal nem megy semmire az ember ha valamire azt mondják hogy szar és ennyi!
Ha valamit normálisan kérdez valaki azt el lehet úgy mondani neki ahogy Béci tette, normálisan és érvekkel, és el lehet úgy mondani úgy is ahogy te tetted hogy nincs semmi értelme csak szar és kész..... Az hsz-el nem megy semmire az ember mert te is csak azt tudod írni hogy szar és nem azt hogy szerintem nem jó mert ez meg ez meg ez, és szerintem nézd meg inkább ezt.....
De ahhoz nem kell hozzáértőnek lenni hogy valamire azt tudd mondani hogy "szar"
Még egyszer köszi a segítséget! -
Ed Parker
nagyúr
Tudom hogy gyenge lesz, már beszéltük, de ez egy alkalmi vétel, ezért érdekel a cd.
Erősítőt meg akkor cserélek, ha abból is beugrik valami nagyvas, bár lenne most is egy musical fidelity A5-ös, csak nincs rá gubámA hangdobozok is csak később jönnének.
Pityu:arcam alpha 7R, egy régi kis sztereo, de nem rossz cucc.
-
Tamoo
nagyúr
Hú jó ez a két szobaakusztikai cikk, legalábbis nekem jól jött, köszi!
"Sztereóban két hangfallal akarsz szimulálni egy veled szemben lévő hangszínpadot. Ilyenkor előnyös, ha a szoba „hátsó fertályáról”, vagyis a mögötted lévő falakról visszaverődnek a hangok."
Ezt sem tudtam, szóval a hangfalakkal szemközti falam vagy házimozi szempontból ideális vagy sztereó. Én mindkét módon használom, de valószínűleg érdemes lenne kezdeni vele valamit, mert most teljesen üres. Viszont gipszkarton, arról meg az volt a cikkben, hogy valamelyest hangelnyelőként viselkedik (bár persze tapétázva van, ez nem tudom mennyire befolyásolja).
Frontok hátulja jelenleg 41cm-re van a faltól, ide pedig vagy függönyt vagy pedig valamilyen vastagabb faliszőnyeget gondoltam.
-
ZolikaE46
senior tag
Rendben ez egy korrekt válasz köszönöm!
Csak egy kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy ha a frontot újítom a northridge helyett az ES szériára, nagyon eltérő lehet a hangzása? Vagy ennyit kiküszöböl még az erősítő, mert régi cuccot nem vennék azért akkor már újítson egy kicsit az ember... és hátra kerül a northridge akkor..
Te melyik erősítőre szavaznál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Lexus, Toyota topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jogász topic
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged