- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csirkés11
tag
Köszi
Mozira és zenére ugye a zensor sorozat teljesen jó ebben a kategóriában?? -
gorbep
senior tag
válasz Ed Parker #45152 üzenetére
Bocsi, Tobee-nak szántam..... csak a JAZZ fesztivál Bluesbeery concertjén finom borokat iszogattam, azután ettől "félrement"....
A koncert jó volt, de a maira viszek füldugót, mert nekem egy kicsit túl hangos volt.... ha ez így folytatódik, akkor jövő vasárnapig megsüketülök.... nem is értem, a hangosításnál dolgozó "hangmérnökök??" teljesen süketek, vagy az én fülem túlérzékeny....
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Stefi_dzsi
tag
válasz Oldfighter #45146 üzenetére
Köszi, akkor eltekintek az impulzusvásárlástól és jobban felkészülök a témából mielőtt belevágok valami rendszerbe.
-
Snark
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek: a desktop pc-mhez szeretnék vásárolni egy korrekt hangrendszert. Kb. 100-150 ezer Ft a projekt max. költségvetése. Kéne egy érősítő, 5.1-es hangfalak egy kb. 25 nm-es szobába. Elsősorban filmnézésre és rockzene hallgatásra használnám.
Milyen márkát, modellt ajánlatok? Hol érdemes egyáltalán szétnéznem?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
-
Tigi
őstag
válasz gorbep #45136 üzenetére
Köszi a választ.
Splitter nélkül működik rendesen.
Kaptam még egy ilyen Splitter-t mert azt hittük, hogy rossz volt az első, de a második is ugyanazt produkálja.
Érdekes, hogy STB-vel van kép is meg hang is, de pl. DVD lejátszóval se kép se hang.
Próbáltam úgy is, hogy csak egy TV volt rádugva (XBOX360), de akkor is csak kép volt.
Erre miféle beállítás létezhet?üdv.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
JohannZimu
senior tag
Elnézést, ha zavarok ezzel, amennyiben valaki tud szép állapotú eladó Pioneer BDP450 vagy LX55 blu-ray lejátszót, kérem írjon egy üzenetet. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gorbep
senior tag
csak úgy tudom elképzelni, ha az átalakítóban valami szétszedi és újra összerakja a csomagokat.... de az eléggé időkritikus és teljesítmény igényes feladat.... eddig úgy gondoltam hogy ezek az elosztók passzívak, vagy esetleg valami jelismétlő, jelkondícionáló van bennük... még nem láttam ilyet szétszedve....valaki?
A splitter nélkül a TV-n vagy az erősítőn van a hang?
Nem lehet, hogy ARC-t használsz, amit a splitter visszirányban nem támogat?
Kittosz: Csak nem Lucien az AVX-ről? Intézem a CuAG SS-t..... ha téves bocs, csak sejtés volt....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
-
Sefter
veterán
Hova célszerű a jobb hdmi kábel?
Erősítő-lejátszó vagy erősítő-tv közéPsn ID: sefter_hun
-
BBéci
legenda
válasz adamssss #45163 üzenetére
Ettől tartottam.
2.1 csak akkor jöhet szóba, ha a hangdobozok picik. Normál méretű állódobozokhoz, vagy 15-16 centis mélyközép hangszórós monitorokhoz teljesen felesleges szubládát társítani.(#45165) Sefter
Természetesen a lejátszóhoz.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
veterán
Megfogadom a tanácsotokat és szerintem akkor lesz egy belépő, de normális 2.0, ami azért szól is valahogy.
Blu-ray lejátszóból ha jól értesültem elég jók a panák, nem?Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Toobee
veterán
válasz gorbep #45153 üzenetére
Marha nagy áladék a cucc Nebulonak köszönet a kábelekért Hozott vagy 10 félét, így rendesen körbe tudtuk járni a dolgokat. Az eltérő ízlések itt is visszaköszöntek, nem ugyanazt az analóg kábelt szavaztuk meg győztesnek. Nagyon sokat nem akarok írni a végfokról, mert nagyjából 2-3 óra van benne, az egész szobát átjárja az új illat. Nagyon pontos és részletes, rendesen megfogta a 920 alját (végre valami, aminek ez sikerült). Elégedett vagyok vele, lábjegyzetbe azért megjegyezném, hogy szigorúan az egyéni véleményem szerint az i32 elbújhat és legalább 400-ig kellene számolnia az Emonak.
-
nebulo5
senior tag
válasz Toobee #45172 üzenetére
Én köszönöm a lehetőséget! Nekem, egy igazi élmény volt!
Ritkán hallani ennyire, az élethű hangzáshoz közeli zenei hangot! Pedig még semmi üzemidő nincs a készülékben. És az egész láncban, bárhol cseréltünk kábelt, az eredmény remekül hallható volt!
egy dolgot sajnálhatok: nem vittem kamerát! Mert a képeken látható hangfalkábellel, Toobee olyat "birkózott" miközben a dobozok mögé rendezte, amihez hasonlót egyszer láttam még kölyökkoromban, mikor egy kígyóbűvölő akarta zsákba terelni a 2,5 méteres rakoncátlankodó király kobrát!A képek telefonnal készültek, de remélem jól átadják a kábel vastagságát!
Üdv: nebulo
-
gorbep
senior tag
válasz Toobee #45172 üzenetére
Köszi az élménybeszámolót..... Remélem járatás után még jobb lesz.....és milyen lehet akkor az XPR......
Más: most jöttem a 18 órás koncertről:Csopak Demizson Allstars Orchestra
Nagyon kellemes és vér profi Jazz zenét nyomtak, az öszes számot ismertem már más előadóktól.... ha ráakadtok valahol, érdemes meghallgatni..... idevalósiak, de sokat lépnek fel a nagy Budapesten is....
Szó szerint profi volt..... és nem engedték a hangerőt sem vadulni, nem kellett elővennem a füldugót .... pont jó volt.... kár, hogy csak 1.5 óra volt, hallgattam volna még tovább is, ez azért nálam ritka.....Pierot-ra vissza se megyek, ezek után már nincs esélye.- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Toobee
veterán
-
korpicschess
veterán
Most jelenleg így van, de lehet, hogy akkor egy polcra megy majd fölé. Ezeken a tévéken már nincs az a doboz a hátulján, így nem lehet rátenni...
A hátsókat mennyire kellene távolra helyezni? Nincs valami írás, hogy mi az ideális? Bár gondolom google a barátom. Azok magasan vannak a falon.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
veterán
Blu-ray lejátszóból max 35-ig bezárólag mit ajánlotok? (3D nem kell, a képminőség a lényeg)
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Oldfighter
senior tag
válasz korpicschess #45177 üzenetére
Tv mehetne a falra is akár, center meg alá a megüresedett állványra. A hátsó hangsugárzóknak olyan 60 centi magasan kell lenniük az emberi fül fölött, de ez a hátsó távolság függvénye is.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Fail3D!
addikt
Udv erdeklodnek, hogy Receiver Pioneer VSX-D912 vs DENON 2802 stereoban meg ugy alltalanosagban melyik lehet a jobb? mind2 felsokategoria de a pio 1 evvel ujabb.
-
törölt tag
válasz Fail3D! #45185 üzenetére
Mindkettő középkategória, a 2802 az is felső-középbe tartozik. Messze vannak a felsőkategóriától: Denon a 38-43xx Pio pedig 20xx de inkább al LX 7x tartozik oda.
#45185: Yamahát anno 2004-ben 225 ezerért vettem legjobb vétel volt abban az árfekvésben de arra is azt mondta az eladó: jó ez, de messze van az igazi minőségtől.
Inkább felette, azt mondom: 400-ért kaphatók már. Ezért biztatunk mindenkit használtra. AZ általam linkelt NAD az, talán a Sony közeliti a felsőkategóriát.[ Szerkesztve ]
-
rappit4
őstag
Halihó!
Koda SW-10A-ról van valakinek véleménye? Érdemes lenne egy ilyen a Magnat Alpha Sub-20A-m helyett? (portzajos a magnat, azért akarom lecserélni)
Előre is köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
mp54
senior tag
válasz Stefi_dzsi #45154 üzenetére
Használtat!!!
-
BBéci
legenda
válasz korpicschess #45177 üzenetére
Bocs, de totális agyrém, hogy a center nem pontosan középen helyezkedik el.
Az a szerepe, hogy a párbeszédeket a tévéből halljad, ami így nem valósul meg, tehát teljesen felesleges működtetni. Így csak rontja, hazavágja a surround hatást.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ed Parker
nagyúr
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Van még valakinek tippje, hogy a HDMI Splitter miért nem osztja szét a hangot csak a képet?
Mindig dugdosnom kell így az XBOX-ba a HDMI kábeleket attól függően, hogy melyik szobában játszanak a gyerekek.
Ha nincs rá megoldás akkor miért gyártanak ilyen használhatatlan eszközöket?Köszi
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE