- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
válasz JohannZimu #45300 üzenetére
Nekem is a dune-hez van a supra
Mennyi volt a valhalla tápkábel?
Te csináltattad vagy használtan vetted?[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
axwel18
senior tag
válasz Oldfighter #45303 üzenetére
Igen a karcos Marantz-ot néztem. Nagyobb lépésre most nem nagyon telik. Ezt a cserét is azért lépem meg mert kb 10.000Ft-ba kerül.
-
csirkés11
tag
Cambridge Audio 351R erősítőről vélemény?
Ma voltam meghallgatni, nekem nagyon bejött.
Új ára 220k, amit sztem 200-ért ellehetne hozni. -
spiky03
veterán
válasz csirkés11 #45307 üzenetére
nekem csak annyi, hogy az a másik álom hangfal a monitor audio mellett amit szeretnék.
én még amikor korner audio volt ott hallottam egy denon 1912-vel de engem is megyőzőtt, hogy kell.
igaz nekem lehet ide a kisebb is elegendő lenne pl.
audiophile-szalon.hu/termek/1118/elac_fs58.2__bs53.2__cc51.2[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Tigi
őstag
válasz MasterMark #45286 üzenetére
Elég vastag öntött műanyag az egész.
Valszeg vennem kell egy másik fajtát.
Legalább nem volt drága.Köszi a segítséget.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Sefter
veterán
válasz bajnokpityu #45313 üzenetére
ebay vagy bolt
(#45314) Ed Parker
Igen, picit hülyén fogalmaztam..(#45316) bajnokpityu
Nem azért kérdeztem, mert baj lenne, csak az érdekelt, hogy "vadászós" vagy fix árukészletes ..[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
bajnokpityu
félisten
válasz Sefter #45315 üzenetére
természetesen mind ebay. de még sosem volt semmi bajom a németekkel, elég sokat vásároltam innen.
43xx nagyjából hetente 2 van. szürkék olcsóbbak, feketék, pláne első tulajosak, dobozukban, minden cuccaikkal drágábbak, de a fullos is bőven kijön 200 alatt,mindennel. (én még emokkal szemben is sokkal inkább választanám, egyébként)
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
tomic
addikt
válasz bajnokpityu #45316 üzenetére
Múlt héten ezek mentek el és ennyiért ebayen amiket figyeltem:
Denon 3312 466euro.
Onkyo 607 116 euro,a másik 121euroért.
Denon 2809 201 euro.
Szóval érdemes figyelni és innen vásárolni,mert nagyon megéri. -
JohannZimu
senior tag
válasz bajnokpityu #45316 üzenetére
Van bejáratott helyed az ebay-en (kereskedő), vagy egyedi tranzakciók voltak a vásárlásaid?
-
bajnokpityu
félisten
válasz JohannZimu #45321 üzenetére
tök egyediek. volt már kereskedőtől is(elac) és paypal-al sem rendelkező magánszemélytől is, (denon).
mindig tökéletesen azt kaptam,amit leirt. paypal nélkül azért én sem ajánlom, paypalon az ebay garanciát vállal.ausztriával kapcsolatben nincs jó tapasztalatom,
Dorian: erősítőt 10es körül, elacokat külön csomagba kellett tenni, nem fér bele egybe, ezért ott majd 40rugó volt.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
tomic
addikt
válasz bajnokpityu #45324 üzenetére
Igen, de azt is hozzá kell tenni,hogy nem mindegyik adja fel Magyarországra.
Tehát körülményes picit.
Igazából neki nem tartana semmiből a feladó szelvényre más országot ráírni,de azért sem.Igy van ahogy bajnokpityu is leírta . Csak paypal-on keresztül és szigorúan biztosítva a csomag!!!
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Kevés az, aki nem adja fel,még külön kérésre sem,de aki nur dojcsland,annak többsége hajlandó feladni, korrekt postaáron még akkor is,ha előre nem kérdezted meg, illemből, hogy hajlandó-e.
Az nagyobb probléma, hogy nem mindig látszik itthoni IPvel a nur dojcsland cuccos, és ha látszik,sem mindig enged licitálni,ha a postacimed magyar.
eladó topping dac
-
JohannZimu
senior tag
válasz bajnokpityu #45324 üzenetére
Köszönöm. Nekem az Elac-okat Angliából simán elküldték TNT-vel, 3 nap alatt itt volt, kb. 10000 forintért.
Viszont most, hogy LX55-öt vennék, egyik sem szállít Magyarországra, ezért más megoldást kerestem, és találtam. Őket Megbeszéltem velük telefonon a részleteket, házhoz hozzák a csomagot. Van Londonban postapontjuk, Anglián belül legtöbbször ingyenes a szállítás. -
tomic
addikt
válasz bajnokpityu #45326 üzenetére
Biztos vannak kivételek. De ha pl van egy tuti vétel, amit kinéztél, akkor scheis egal mi volt a nagy többséggel. Arról lemaradsz.
De ha figyel az ember,és meg is tudja beszélni az eladóval akkor még a + postával is bőven megéri innen.
Ráadásul a ca:80-90% tapasztalatom alapján korrekt eladó. -
csirkés11
tag
válasz Oldfighter #45310 üzenetére
Ma voltam és lett is volna egy kis extra kedvezményre is lehetőség. Engem nagyon meggyőztek.
-
csirkés11
tag
válasz bajnokpityu #45313 üzenetére
Melléraktuk a denonokat is. Jobb volt a CA
-
Fail3D!
addikt
udv, erdeklodnek, hogy leepitek, de felev mulva jobbat szeretnek... a kerdes az, hogy a denon 2802 nel mi az ami feljebb lepes lenne erositoben? par tipust irnatok megkoszonom, onnan mar a dragabb v ujabb modeleket en is megtalalom csak a kerdes ezzel az lenne, hogy mennyire lenne ertelme valtani. elsodlegesen stereo hangzas,, 2 hazimozi,4 design, 5 fontossag a hdmi. optikaival lenne pc re kotve, esetleg ha aztmondjatok akkor megprobalnek normal hangakrtyat szerzni es analoggal osszekotni ha nagyon megerni a javulas. Hangfalakt a 2000 evek elejerol vennek hozza, mert azert az ar-ertek arany fontos nekem
-
spiky03
veterán
válasz csirkés11 #45329 üzenetére
az lehet, én csak a 67-est hallottam, a kisebbet nem, de persze ha lenne rávalóm akkor azt venném és nem a kisebnet.
az is igaz, hogy a kicsit jó áron adják szettben 4 álló hangfallal. mondjuk nálam az nem férne el. a két kisebbet eladnám és vennék helyettük polcot.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz Sefter #45334 üzenetére
Azt túlzásnak tartom, de az 551R már felveszi a versenyt a nagy Denonokkal.
(#45339) spiky03
Az a baj, hogy polcon még a csúcs kisdobozok is - saját legjobb tudásukhoz képest - vacakul szólnak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
230-ig milyen 5.0 szettet ajánlotok? Mostani Proson Event 5.0 szettet cserélném le.
Erősítő: Pioneer VSX-920, de most lesz ez is cserélve egy Pio VSX-923 v. Onkyo tx-nr616-ra.
Szoba kb 25nm.Szóval eladó is egy Proson Event (Streamaudionál vásárolt, center + sorround még garis) + Pioneer VSX-920 fekete még 18 hó garival. Erősítő mellé ajándék 1.4Hdmi splitter (1-be, 2 kimenet)
Hangban ezeket nézegettem:
Mordaunt Short Aviano 6 + 1 + 5C 5.0-ás szett
Dynavoice Definition DF-5 5.0-ás szett (esetleg drágábban a DF-6 fronttal)
Dynavoice Challenger M-65 EX 5.0-ás szettEsetleg használtan?
Köszi a segítséget!
-
BBéci
legenda
Azt meséld el, mi indokolja az erősítő csereberét? Bárhogy nézem, nem sok értelmét látom.
Például az Onkyo 616 visszalépés lenne a Pio 920-hoz képest. A 923 pedig nem jobb annyival, mint amennyit buknál.
Hangdobozokat valóban érdemes jobbakra cserélni. A hallásod döntsön!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Oldfighter
senior tag
Ebben az árkategóriában elég nagy a választék, mindenféleképp szánj rá pár órát a meghallgatásukra. Pár hete vettem Aviano szettet -meghallgatás után- és maximálisan bejött, igaz egy nagyobb Marantz hajtja a hangdobozokat.
Másik oldalon láttam a képeket a rendszeredről, ott is javasolták -én is azt teszem- sürgősen vedd ki a sarkokból a frontokat! Nálad van hely bőven, minimum 60-70 centire húzd el őket a falaktól, még ha az állvány elé is kerülnek.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE