Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagytomi82
újonc
Sziasztok.
Van egy Pioneer VSX-529 házimozi erősítőm és egy Samsung okostévém egy régi, gyatra 5.1-es hangszórószettel, ez utóbbit szeretném most lecserélni.
Nagyjából 50-50%-ban használom a szettet 5.1-es filmnézésre (letöltés vagy Netflix) és zenehallgatásra (Spotify).A fő kérdés: milyen felállású (5.1 vagy sztereó) és kategóriájú hangfalakat vegyek ahhoz, hogy élvezhető mindőségű legyen a filmnézés is és a zenehallgatás is?
Tudom, hogy ideális esetben zenehallgatáshoz sztereó rendszer a jó, házimozihoz pedig komplett házimozi-rendszer, de ez most nem egy ideális eset, és nem is vagyok annyira vájtfülű. A házimozi erősítőt mindenképp használni szeretném.Az 5.1-es hangzás egyébként egyáltalán nem fontos nekem, ezért gondoltam arra is, hogy sztereó hangfalat vennék. Egy üzletben egy szaki azt mondta, hogy ez nagyon rossz ötlet, mert egy házimozi erősítő úgy le tud terhelni egy sztereó hangfalat, hogy ki is tudja nyírni.
Mit gondoltok? Mi a legjobb kompromisszum?Nagyjából 120e Ft-t tudnék a hangfalakra szánni.
Előre is köszönöm,
Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest