- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
junkpod #50029 is.
Tévedtem, elnézést érte, régóta a médialejátszót használom, ezért a HDMI-ARC-ot se szoktam. Most kipróbáltam.
Valóban a Samsung tévén az Anynet+-t be kell kapcsolni, hogy a külsőeszköz-kezelőben megjelenjen az AVR, mint külső hangszóró.
Ha a Denon X1500-ban a HDMI Control OFF, attól még a HDMI-ARC működik, de a tévé távirányítója nem vezérli a hangot, hanem kiírja, hogy HDMI .... és a Denon távjával változtatom a hangerőt, akár tévéműsort, akár Youtube-ot választok. -
mpo
veterán
A CEC/Anynet+ arra való, hogy egy távirányítóval kezelj több eszközt.
A tévén kiválasztom az AVR-t, az AVR és a médialejátszó távirányítóját használom, ez csak kettő.
A HDMI-ARC az Audio Return Channel rövidítése, ahhoz kell, hogy a tévé hangja átmenjen az AVR-re. Ez nem a CEC!
Ha be van kapcsolva a CEC/Anynet+ összezavarodsz és lehet, hogy a készülékek is.
Ha enélkül már jól működik, csak akkor próbáld ki azt a plusz kényelmi funkciót. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest