- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinci01
aktív tag
Én 1,5-2 hónapja hallgatok egy Dali Spektor - Denonx 200 párost, Dali sub-al, teljes megelégedéssel. Örömmel tölt el minden perc hallgatás közben. Tuti nem nyúlsz mellé, sőt ha szétnézel és írogatsz üzleteknek, még engednek is az árból (csak alkudj, bátran). Tapasztalat!
-
Nemir Ombe
addikt
"Kinéztem párat, voltam bent az EA-ban is, de még mindig bizonytalan vagyok. Az összeállított csomagok árban kedvezőek, de nem tudom, hogy valóban illenek-e egymáshoz."
Meg kellett volna hallgatni őket, hamár ott jártál "kinézni párat" ....
Mellesleg: ilyen/hasonló árakban van pl. Dali Spektor, Castle Knight vagy Elipson Prestige szett is akciósan, ha egy kis minőséget is szeretnél és nem csak ismert márkaneveket.... de ha a kinézet (is) fontos szempont, akkor azt vedd, ami neked a legjobban tetszik külsőre és elégedett leszel ....
(#25879) BBéci:
A CA inkább "rideg/kicsit kemény" (bár a CXR nem annyira, mint pl. a CXA) de az Arcam-ra semmiképp nem a "meleg" jelzőt ragasztanám.... akkor már legyen kicsit "matt/steril".... ha már a "hangkarakterre alkalmazott hülye jelzők napja van" ..... .... a "zsíros" jelzőt" meg megpróbálom "dekódolni" ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Samsung SM-R400N Galaxy Buds eladó
- Eladó új, bontatlan gyári csomagolású Wharfedale Denton 85th Anniversary hangfal
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Sony ST SE520 TUNER
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest